14-12-04

we had joy

we had fun
we had cartoons and so on
but the passion that we shared
of writing shit that never cared
seems to come
and to go

with an xmas poem or so
i say to all my friends
ho ho fucking ho you guys
you've read my blog 'till it ends

10:09 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

08-12-04

De tovenaar is dood!

Samen met Raymond is ook mijn overbuur eraan voor de moeite. Een dubbele longontsteking. Het is eens iets anders dan kanker. Kwestie van er ineens hard onderdoor te gaan. De man die me mijn eerste vakantiejobke heeft gegeven. 150 ouwe frankskes per uur. De vuile afzetter. Om elastiekjes rond pas gegrifte rozen te binden. Om elke avond met pijnlijke knieën en een pijnlijke rug naar huis te gaan en om een maand lang 40h per week in weer en wind (nu ja in volle zomer valt dat nog wel mee) buiten in de vuiligheid te staan. De man die na de werkweek de envelop geld samen met een bak jupiler kwam afgeven. May he rest in pieces.

Als ik ooit ga sterven wil ik er trouwens wel iets in te zeggen hebben. Je maakt het maar 1 keer mee. Dan liever iets plezant dan iets pijnlijk en traag. Benjispringen zonder benji staat dus ergens bovenaan het lijstje. De grond op je zien en afkomen en de smijt die je geeft als je de grond raakt. En gedaan. Geen pijn. Alzheimer lijkt me ook nog plezant. Je leert steeds nieuwe mensen kennen. Je kan je eigen paaseieren verstoppen. En je leert steeds nieuwe mensen kennen. Eigenlijk zowat alles pijnloos lijkt me wel iets. Overdosis hallucinativa, . Of iets in de trend van Buffalo Soldiers voor wie de film gezien heeft. Wie 'm nog niet gezien heeft, dikke pech en huren die handel ;) 'k Wil ook wel nog tijdens een grote inspanning een hartaderbreuk krijgen .. intensieve inspanningen zoals voetbal (naar mijn grote voorbeeld Freddy die vorig seizoen voor mijn neus de generale repititie heeft voorgetoont) of sex (nu ja vorige week queer as folk gezien en geloof me .. what a way to go) of slapen. Of gewoon mij spartel zuipen en buiten in slaap vallen in bevriezen. En als dat allemaal al niet meer kan wil ik de eeuwige jeugd.
En mijn eindejaarspremie.

16:08 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

06-12-04

happy everything

Laten we deze maand allemaal lekker gezellig en fuzzy doen. Beentjes onder tafel met vriendjes en familie en lekker samen tijd doorbrengen. Uiteraard iedereen een kleinigheid kopen dat maar beter niet te klein is of ze bekijken je er nog scheef voor. En hoe groter jij wordt, hoe groter je gekleurd papier en strikje moet worden. Als er echt iets is dat ze voor mij mogen afschaffen dan is deze overconsumptie. Iedereen zegt het wel eens elk jaar .. dit jaar kopen we niks onder elkaar .. niemand die het eigenlijk doet. Echt je doet me evenveel plezier met een pint op cafe dan met een cadeau op kerstmis.
Waar ik wel nog elk jaar op sta rond deze periode is eindejaar gaan vieren met mijn ouders. Het is een soort gewoonte. 7 gangen en een een paar flessen wijn later met een fles champagne het nieuwe jaar laten knallen .. en morsen. En daarna met maten gaan doen wat we elk weekend doen, alleen langer en heviger en met meer dorst. Maar die paar uren daarvoor maak ik graag vrij. Ik weet niet juist waarom maar het maakt me een beetje warm vanbinnen.

00:56 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

02-12-04

Op den werk slaapt men niet!

Zo weggelopen van gelijk welk bedrijf. Niet bij ons toch. 'k Heb er een nieuwe hobby bij. Zoveel mogelijk uren pitten om de dag door te komen. Een beetje camoufleren door mijn koorts, influenza, krampen en misselijkheid en we komen alweer een week door.
Ok, ik kan het niet laten over de kranten te beginnen. Ik mag ze dan wel niet lezen .. Gewoon zitten en naar buiten staren hoe het gras niet groeit is me net iets te laag gevallen om daarvoor vorig jaar zo hard gestudeerd te hebben. Dus kon ik me niet houden. De inhoud laat ik zo. Lees die zelf aha. Ik was vandaag redelijk hard verbaasd over de vele spelfouten en stukken tekst die wegvielen door de lay-out van het spul. Waarschijnlijk was iedereen zo hard geschrokken van prins Filip zijn frustratie tegenover het vlaams belang. Het geeft niet Filipken. Hun 1 miljoen kiezers betalen ook tegen hun zin uw luxe lifestyle en uw salaris met hun belastingsgeld. Zij kunnen het wel niet in de krant zetten. Ok voor 90 cent voor zo'n krantje hoor je mij niet klagen voor 2h tijdverdrijf. Beter dan gaan sporten .. of nog erger .. lopen in alle geval. Fysiek is het codewoord bij de landmacht mensjes. Niet normaal hoe sommige mannen bezig zijn om zo hard mogelijk te kunnen trainen zodat ze sneller dan hun midlifecrisis kunnen lopen. Voor wie het nog niet wist. Het is pokkekoud buiten. Lang leve de gek die daar in crossed. Maar wij, bij de luchtmacht, en dan vooral nog is bij de ict'ers .. doen wel een fitnesske .. binnen .. verwarmd .. en met een tv. Elke dag een uurtje of 2.
Toch geniet ik ervan. Het niksen. Nog 3 weken en ik ga naar switching. Naar 't schijnt is er daar wel werk voor ons ^_^

00:26 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

28-11-04

Dimi goes city queen

Nou heb ik het afgelopen anderhalf jaar al veel gehad. Zo ouwe boerenfuiven in de buurt. Je kent ze wel waar pubers lopen te vangen op de onvermijdelijke summer of 69 en smells like teen spirit. Mensen die nooit buiten komen vermengd tussen geeks die niet tegen alcohol kunnen. Marginaal volk dus.
Zo kwam er ook is de cherry moon en the oh. Harder werk. French tek en jump. Stevig en hard en lekker. Mensen die nooit buiten komen vermengd tussen geeks die niet tegen alcohol kunnen. Puisten jonger dan 16 mogen toch niet binnen. En terecht. Hierin ben ik blijven hangen. De sfeer, de strobos, lasers, het maakt je zalig naar de kloten.
Zo hadden we vanavond city queens in Gent. R and/or B. Nu als er 1 ding is dat ik niet kan apprecieren .. sorry .. dit is 'm. 'k Heb denk ik 4h naar hetzelfde plaatje staan luisteren. Afwisseling null punten. Bass ? Waar ? En binnen smoren is dus show. Anders ben je geen hippe trendy neger die op de zware beats van beyonce staat te shaken. Echt man .. het zag zwart van het volk. Letterlijk. Niks tegen die mannen. Ze lopen er allemaal lekker over the top stijl bij. Eigenlijk gewoon een uit de hand gelopen mode show met luide relaxe muziek. Om bij te chillen en rustig een pint te drinken. Zalig. Maar voor de rest .. Ze mogen het hebben.

05:07 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

25-11-04

en toen was er niks

Ooit al van het verwijt gehoord: " Als je geen werk hebt moet je zelf gaan zoeken naar iemand die werk voor je heeft! " Op je werk zelf? Ik ben toch Suzanne van interlabor niet? Nou moe. Ik zal me wat gaan haasten. Elke morgen kom ik toe. Geef iedereen mooi een handje zodat ze allemaal mijn kop hebben kunnen begapen en ik ga naar de bar. Koffie verzetten en boterkoeken kidnappen. En dan ga'k rustig bij de chef en vraag ik de kerel 1 keer of ik vandaag alstublieft en als het eventueel niet zou geven eens een keer iets nuttig mag doen. Al was het maar voor die vent om een tas koffie lopen. Toeval wil dat hij een dikke fan is van river cola .. dat wordt dus njet. Dus je entertained jezelf. Metro, Maxim, P-mag, het volk, comics, rijbewijs theo, .. als het maar gelezen kan worden.
Ok als er dan iemand komt lullen dat ik zelfs geen krant mag lezen om de tijd te passeren, das net zoals het vlaams blok veroordelen en zijn partijfinanciering afnemen en ze nog harder as slachtoffer profileren zodat ze er nog sterker uitkomen. Later terug de vinden in de nieuwe winkler prins als definitie van "Onlogica".
Ok, whatever, de kerel heeft de avond voordien waarschijnlijk zijn kwakje niet mogen dumpen dus reageert 'm zich maar af op de studenten. Tuurlijk. Wij mogen niet tegenspreken. Wij mogen niks. Enkel sporten en kijken. En dan liefst niet in een krant.

01:35 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

23-11-04

a neck breaking game

Buiten het feesten, het dit-lijkt-op-werk-maar-is-het-niet-want-ik-moet-geen-kloot-uithalen-tot-september-2005, de theorie voor den auto en mijn recent ontwikkelde belangstelling om een vinyl rip collectie te gaan aanleggen is er nog voetbal. Elke zaterdag ga ik in gelijk welk weer mezelf gaan afjagen en zweten om een rond stuk leder voorbij een manneke te stampen met handschoentjes aan.

Dat laatste gebeurt de laatste weken meer en meer. Dit seizoen gaat het vanzelf. Individuele acties. Fysiek. 2 Assists. Puur op snelheid een balleke meenemen op een doorsteekpasje. Recht op de keeper afgaan. Met links een sleepbeweging maken en de vent lekker op full speed omspelen. En net op het moment dat ik denk dat ik de bal relax binnen schuif met de rechter een klein duwtje krijgen. En nix meer. Crashen op het gras. Adem afgesneden en niet meer kunnen rechtstaan. Iedereen rond mij. Benepen. Geen ruimte. Geen adem. Volledig gedesoriënteerd. Paniek. Met tranen erin beweeg ik mijn ogen. Armen. Nek. Misschien zelfs mijn benen. Ik weet het niet meer. En zoals mijn peter het met zijn reuma me altijd perfect heeft voorgetoond kruip ik recht. Langs de zijlijn zie ik ze net mijn perfect uitgelokte penalty met de schitterendste schwalbe ooit missen. En toen was het over. De match. Mijn blijkbaar tijdelijke verlamming. Het hyperventileren of het scheelde niet veel. En de pijn. De raarste minuten uit mijn leven.

01:25 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

20-11-04

duur

'k Ben ondertussen dus de zoektocht gestart naar een auto'ke. 'k Heb wel geen zin om met een hoop oud verlept verroest ijzer op wielen mezelf belachelijk te maken dus wil'k toch min of meer iets met een beke standing. 'k Zeg wel beke want ik ben eigenlijk al ferm tevreden met een peugeot 206 of een 2e handse bmw serie 3. Point is .. die prul is wat duur. 'k Vind het nogal hard om in te beelden dat ik binnenkort een heel jaar sparen erdoor ga jagen.
Ik vraag me af hoe werklozen , part time mensen , gans dat pak mensen aan minimumloon , gezinnen met 1 werkende ouder , alleenstaanden ... het rooien ? Als je een beke luxe en relax leven wilt , kom je er toch gewoon niet ? Ik zou het toch niet kunnen. Ik zou het niet willen ook. Geld wordt meer en meer een issue. Waar blijft m'n eindejaarspremie when u need it?

04:42 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

14-11-04

daar is em

I'm back. Lekker er effe uitgeweest. En het spijt me. Er blijft teveel over om me aan te ergeren of aan te irriteren. Op deze moment is dat dus voorrang van recht. Het gaat weer zielig in België en in mijn leven en that's how we like it. Laat het geweten zijn: Ik ben ondertussen 30 blz theorie verwijderd om de belgische wegen onveilig te maken. De wegcode heeft al geen geheimen meer. Welke pedaal nou net weer diegene is die remt dan weer wel.
Zorgen voor morgen en vooral voor begin december. 'k Ben ondertussen toch al direct om een pak jetons geweest voor ons moeder haar botsautoken want het is met die Fred Flinstone mobiel met ramen waarmee ik ga leren cruisen. Puur een brok high-tech die 15 jaar ouwe rover. Die heeft zelfs flitsende richtingsaanwijzers, zo'n servisch stuur en 4 versnellingen en alles. 'k Ga hem tunen .. met mp3-speler of toch op z'n minst een cassettedeck/radio .. in de hoop dat ik dan de batterij niet leeg zuip. De gordel aan en het is precies of ik met een rugzak rondloop.
Ja dus echt het soort auto's die je met 4 man perfect kan opheffen en die netjes past op beide oevers van een gracht .. of heb ik hiermee terug teveel gezegd ?

03:57 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

12-11-04

1278753686

0

13:27 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-11-04

1278753683

0

01:15 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-11-04

1278753682

0

23:19 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-11-04

1278753683

0

21:51 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

07-11-04

1278753687

0

14:30 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

06-11-04

nederlandse fans .. danke :p

0

21:53 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-11-04

1278753687

0

21:20 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-11-04

1278753687

0

18:09 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

02-11-04

1278753684

0

23:10 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

01-11-04

Time Out

Ik hou er voorlopig een paar weekjes met op. Ik heb er effe geen zin meer in. Een jaar lang heb ik mij hier kunnen uitleven en mijn 15 minuten relax gehad in sint truiden. Daar ligt nog altijd mijn grootste motivatie om te loggen. Ik heb het nu naar mijn zin, ik doe alledaagse dingen op niet alledaagse manieren. Ik heb een 7 to 3 en kalm mijn uren. Ik zou kunnen lullen over the same thing over and over ma 't feit is .. ik zit met een burn out.

14:06 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

26-10-04

Captain's log

Stardate 04536290210. This is a distress signal. We are under massive attack by forces more numberous then the Klingon's and more ugly then the goa'ulds. They call themselves 'germs'. Warp commander Kim detected the little wormholes full with evhul Jem'Hadar who are most likely to target the immune system making you vulnerable to almost any attack. It is under these extreme circumstances that your captain has fallen into sickness. They are taking over my system and soon i will be no more. I don't know how much longer i can keep command. The more i try to cough 'm to infest the crew, the more they seem to invade my system. I can't fullfill my commanding duties no more. Thus with pain and regret I must resign here. For now.

dedicated to: Jeri Ryan
Resistance is futile! I wish i could be assimilated

18:33 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

23-10-04

fieeeestjeuhw

Bij gebrek aan tijd, originaliteit, creativiteit, inlevingsvermogen, verbeelding en vooral goesting ..

Een Antwaareps blondje gaat naar de dokter en zegt :
"Dokteur, khem boikpijn".
"Boikpijn", vraagt de dokter, "is het accut ?"
Antwoord het blondje : "Neeje, tis ietsken hoeger

Voeten omhoog!! 't Niveau moet passeren. De maatschappij dankt u. Wie me spontaan wil afmaken voor het mezelf verlagen tot dergelijk dieptepunt na een jaar cultureel hoogstaand gelog. Vanaaf in the oh. Feesje ;)

18:40 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-10-04

relax

Ok. 'k Moet zeggen, deze stage is dus beyond expectations. Dit is geen cultuurschok niet meer. Dit is gewoon een nucleair thermische bom met een paar aardbevingen en een paar meteorietinslagen on the side in vergelijking met het schoolsysteem. 'k Heb dus tijdens deze week letterlijk nog niks gedaan. 'k Heb gesport en koffie gedronken. Liters van het spul. Met en zonder melk, zonder suiker, met speculoos, zonder koffie .. 'k Ben technisch gezien betaald geworden om shrek 2 te bekijken vandaag. Hoe was jouw dag? :p
Dit is dus een win for life. Tussen 7h en 9h beginnen tot 3h of 5h. Flexibele uren. Recup. Verlof. Niks doen. Of hoe maak ik van mijn hobby mijn werk. Welk werk? Ze weten nog niet waar ze ons gaan bezetten. Ok, laat maar overleggen die handel. Ik amuseer me wel. Morgenvroeg op't programma: Ice Age. Ben eens benieuwd hoe lang dit nog gaat duren ^_^

20:11 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-10-04

Done

Mission accomplished. 80% gescoord op het laatste stuk opleiding in sint truiden. Eerste plaats in mijn klas verzekerd en dus maandag al zeker 1e keuze wanneer ik mijn stage eenheid zou mogen kiezen. Dus heb ik uit pure opluchting dat het eindelijk na een jaar een half over is, op het ritme van la cacuracha de kazerne verlaten. Met de boogey moves en een pak starende militairen inclusief. Timmeh goes Peutie!
Ik ga het zo hard niet missen. De inspecties, de appels, de verplichte blokken studie na de lesuren tot half 9 's avonds, die mottige vent voor 16h theo electronica tijdens de week, camoufleren, putjes graven, drill, snachts wegsneaken om te gaan feesten in Hasselt, in slaap vallen tijdens de les de dag erna, de onmenselijk vettige fret en altijd dezelfde lelijke koppen tegenkomen .. so long suckers!
En omdat zoiets moet gevierd worden heb ik heel netjes zoals de algemene beschaafdheid en de modaine etiquette het voorschrijft .. mij gisteren dus verzopen in alcohol. Drank is den duvel. En duvel is den drank. De basis van een mooi gestructureerde en gerichte aanval tegen alle hersencellen die iets van de zever van de afgelopen weken hebben onthouwen. Oorlog verdomme! Ik zit niet voor niks in het leger. Een perfect samengesteld leger met nijdige twist is dus perfect voor zo'n biologische en chemische oorlogsvoering. Dus heb ik met voorzorg gerecruteerd. Duvel, Haacht, Primus, Red label Scotch en caiperina. Save the best for last. Zo ergens bij die laatste 2 is het ferm beginnen zwart worden en zo werden we rond 6h wakker in muh zetel in de living door la mama die naar haar werk vertrok. Gezond? Hell no. Plezant? Amaai nog nie.

04:00 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

14-10-04

Alle online chat programma's zijn sinds gisteren geblokkeerd

Alle online chat programma's zijn sinds gisteren geblokkeerd. Entertainment sites worden gelogd en geblokkeerd. Zelf sommige delen van mijn logje zijn al geblocked. De tv zaal gaat dicht. We gaan dus echt vanaf volgende week naar gevangenistoestanden .. maar zonder ikkeuwh!! Het wordt de hoogste tijd dat we hier weg zijn, mijn schup afkuisen en het aftrappen. Dus ik zeg ciao sint truiden. Arrividerci limburg. En adios Saffraanberg want ik ben er vanaf. Geslaagd over gans de lijn want de exaampjes van vandaag waren best ok. Niet super want .. njah .. voor super moet je studeren. En voor studeren moet je zin hebben. Nee, sorry, kheb gezocht maar dat hebben we niet meer. De zin om het hier eindelijk na een jaar een half af te bollen is even groot als mijn zin om elke avond terug thuis te zitten.
Volgende week verhuis ik mijn tam lijf naar bxl, Peutie. Afwachtingsstage van een jaar waar in het woord 'afwachting' letterlijk mag genomen worden. Dus bij deze drink ik mij morgen niet zat maar gewoon spertel .. voor wie al wat volgt .. we krijgen de week voor nieuwjaar toestanden maar dan zonder een slap handje want Dimi is content en Dimi is happy en Dimi gaat een dikke Havanna smoren op het einde van deze schijt periode ^_^ Fidel Castro style!

21:38 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

12-10-04

slapen is fun

Gistren kreeg de Wim het onnozele gedacht om 'boggle' te spelen. Voor wie dat niet meer kent uit zijn kinderjaren .. boggle is een woordspel waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk fictieve woorden uit te vinden en iedereen rondom u te laten geloven dat jouw woord nét wel bestaat zodat je massa's onverdiende punten kan scoren. Af en toe zet je er een bestaand woord tussen zodat het niet opvalt dat je eigenlijk iedereen zit te flikken. Zo zijn 'slaai' en 'slenk' gisteren neologismen in de Van Dale geworden, al weten ze het bij Van Dale zelf nog niet. Beide goed voor 4 punten extra.
Slecht idee al die ouwe spelletjes want ik had, net zoals iedere week, een pak slaap in te halen van het weekend. Om een kort verhaal lang te maken, leek ik tijdens de ochtenderectie en ochtendinspectie deze morgen op John Kerry die, na een weekend zwaar doorzakken en tequila drinken samen met een bende republikeinen in een afghaanse bunker heeft zitten boggle spelen tot het woord 'burca' is gevallen, een paar vuilzakken onder zijn ogen heeft gehangen. Niet goed dus. John Kerry ziet er trouwens altijd terminaal uit.
Maar wanneer de nood het hoogst is, is adjudant Huyskens, die heel toevallig de eerste 2 lesuren organigram zou geven, nabij. Huyskens is een lepe kerel. Ik mag hem wel. Vooral wanneer hij zijn krant neemt en zegt .. 'zolang als jullie zwijgen, zwijg ik ook.' Meer had deze jongen niet nodig om standé pédé een hoofdkussen te improviseren en een tukkie te doen. 'k Heb mijn centen vandaag weer hard verdiend.

20:26 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

10-10-04

volg je?

Ik vind mezelf nu niet echt een moeilijke jongen. 'k Pas me wel aan als er mij iets aanvaardbaar wordt gevraagd en kmaak dingen niet onnodig ingewikkeld. On the record zeg ik redelijk rechtuit mijn gedacht en off the record weet precies niet iedereen dat te appreciëren. Stel nu je zit bij mij thuis en je wordt gebeld. Is dus net gebeurd. Ik weet het zijn mijn zakes niet en kga op mijn gemak naar boven op mijn kamer de nieuwste bom van een schijf van q-ic en ghost 'Desire' door mijn boxen pompen omdat ik niet wil dat het overkomt dat ik zit mee te luisteren. Ondertussen babbel ik op msn wat met een vriend van me met probs. Nu welk deel daarvan dus verkeerd kan opgenomen worden, help me maar want 'k weet het niet. En toch is dit dus net gebeurd. Vanaf vandaag is het dus beter een telefoontje af te luisteren ook al snap je er geen fuck van wat wordt gezegd.
Echt, de laatste weken zitten bom van zo'n dingen. 'k Doe wat ik denk dat iemand anders ok gaat vinden en in the end heb ik er meer last mee dan dat ik het niet gedaan had.
'k Heb veel zin om in een welgemeende fuhuck you all want het begint op mij te werken. Echt 'k sta ver op springen en ik krijg stress. Niet alleen van die paar schijtexamens de komende week maar gewoon van menselijk behaviour in het algemeen en dat van een een hoopje mensen in het bijzonder.
Deze laatste week weg van de beschaving zal me, hoe fucked up het ook klinkt, nog goed doen. Want ik heb enorm veel zin om te kraken en vanaf nu, onmiddellijk, vanop dit moment, direct en dan nog met ingang vanaf heden enkel nog mijn eigen zin te doen. Dan is er toch nog altijd één iemand die ik nooit kan teleurstellen of nooit iets volledig uit de realiteit draait en me begrijpt, namelijk ikke. Volg je? Of zal ik het eens rondbellen waar je bijstaat?

22:19 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

07-10-04

i'm a natural born killer

It's been a while. 'k Zijn dan ook redelijk druk bezig geweest in the bushes om te leren hoe ik nu het best een kartonnen ventje op afstanden tussen de 50m en 200m neerhaal. Heel geestig tot de test. Stress kills. Ademhaling omhoog en stressvibes en je ziet het zwart tandenstokerke van voor op de loop een lab dance geven zoals ik er nog nooit 1 gehad heb. Geestig .. vooral als ze voor de test heel je mikspullement ontregelen en je 3x3 schoten krijgt om alles terug een beetjeuhw deftig te zetten.
Kijk echt moeilijk is dat niet of zo .. elke aap die zijn opleiding krijgt moet dit kunnen. En een beetje letten hoe ze je ding juist ontregelen helpt ook altijd. What can i say ? I'm evil. En goed .. want met een 50/50 heb ik zo ongeveer in totaal al genoeg om volgende week relaxed de eindexamens te overleven.
Minder is dat ik na een jaar en een half mijn eerste inleidend verslag vast heb. Kort gezegd .. zeg maar dag met het handje tegen een stuk van volgend weekend. Volgend weekend heb ik dus voor het eerst ballen, in mijn allerallerlaatste weekend hier. Pijnlijk. Nee, ik heb niet de draad gedaan of zwaar gaan feesten. Toch niet deze week in alle geval ^_^. Ik zijn ook niet overdreven zat geweest, te laat of nalatig. Nee, ik heb niet (overdreven opvallend) liggen maffen tijdens de les of gewoon rotte punten gescoord. Ik heb gewoon de rechterkant van mijn kast niet vastgedaan. Mijn kast .. dat houten ding van 4 planken waar buiten een paar cursussen en kleren geen reet in ligt want binnen een dikke week ben ik hier toch pleite. Aanleiding tot diefstal heet dat. Ok, perfect, als iemand mijn vuile was wil rippen, be my guest. Wat gaan ze ermee doen? Wassen? Stoer! Belachelijker dan dit ga je het niet hebben. Om stenen kloten van te krijgen.

18:44 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

03-10-04

dhl

Naast de werkgelegenheid, nachtlawaai, maximum aantal nachtvluchten, grote vliegers, kleine vliegers, politiek die zich er belachelijk in maakt (wa hadde anders gedacht?) en verhofstadt die er is letterlijk overkop voor gaat, heb ik nog 1 groot punt in gans de zaak waarvan ik het hardst wakker lig. Eigenlijk primeert het op al het voorgaande. Is het nu 'dee hash el' of 'dee haa el' ? Ik heb het iedereen al overal horen gebruiken. ' s Morgens op de radio bij het opstaan hoor je het samen met vlaanderen's nieuwste hitmachien 'Danzel' met 'you are all of that' echt veel te veel op een veel te weinig tijd om op mijn gemak mijn ochtendhumeur kwijt te raken. Danzel suckt even hard als iedereen die goeikoop een huis in de omgeving van een vliegveld koopt en daarna gaat bleiten dat er teveel lawaai is. 10000 jobs tegenover insomnia van de buurtbewoners. Waar discussieren we nog over ? Verhuis verdomme :p
Simpel niet? Het is 'dee haa el' .. alleen al omdat het ander te frans klinkt .. et nous ne voulons pas ça n'est-ce pas?

13:10 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

28-09-04

it's up to you.

It's your fight. Al meer dan genoeg gehoord de laatste dagen. Ik wil hier nu niet nog eens beginnen over het nut en de noodzaak om 2 weken mensen zo te willen perfectioneren en endoctrineren in een manier van denken en handelen voor iets wat ze later toch eigenlijk nooit zullen gebruiken. 'k Bedoel , het is wel al duidelijk dat dat er gewoon niet is.
Ik snap gewoon niet dat de meeste gasten dit gewoon fun om doen vinden. Misschien omdat ze eindelijk eens iets groter dan 10 cm in hun handen krijgen waar ze eens langer dan 2min kunnen aan prutsen zonder dat het daarom afgaat. Echt, sommige gasten moeten dringend is hard aan hun lul gaan sleuren en wat minder serieus tegen deze hele nest opkijken. 'k Bedoel het is gewoon 4 kg oud ijzer dat veel te snel veel te vettig wordt als je al ooit ergens eens de toestemming krijgt om er een (blanco) kogeltje met te vlammen. Dat ze getrained willen zijn als een machien en sneller willen werken as een para .. by my guest. It's up to you. It's your fight. Maar daarom wil de rest in het algemeen en dan ik in het bijzonder dat niet.
En dan leggen ze nog eens een schietoefening nog op vrijdagnamiddag zodat we zeker tot 's avonds mogen frotten om de hele prul weer netjes te krijgen. Ze zitten nu ook al aan mijn weekend. En dan maar verwonderd worden omdat er geen motivatie meer is. No shit!

21:26 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

26-09-04

onder invloed

't Was weer is vettug feesje in den oh. Ik zit gewoon scheef. Anders kun je het niet zeggen. 5 woorden typen en er telkens 4 van opnieuw moeten typen door spelfouten. Pure realiteit. Vooral het feit dat'k na 20min loggen zo nog ongeveer geen reet heb geschreven wil allicht zeggen dat ik beter in muh bed zou kruipen en morgen met een hoofd van 80kg ga opstaan. Als ik mij morgen even slecht voel als ik me nu goed voel denk ik dat zelfs the passion of the crist zijn sufferen niet in de buurt zal komen. I'm king of the world. Met the world dan mijn 5m² privé. En met mijn nieuw LSD scherm als raamken.
Echt fijn ding trouwens zo'n platte flippo met beeld. Vooral als de bestelling 2 maand op zich laten wachten heeft. Anyway that's it. I'm drunk and i'm high and i'm off to bed.

06:08 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende