11-04-04

Heb je een geweten?

Imagine... je bent fotograaf en je werkt voor een of ander magazine.. The new york times of gelijk wat. Je opdracht is foto's nemen van een natuurramp. Overal staan straten onder water en zie je mensen vechten voor hun leven en bezittingen. Bijna alle huizen zijn vernietigd. Je staat te midden van dit alles en overal is miserie, ellende, dood en verderf. The earth shows its powers en jij bent dé getuige van het moment. De man/vrouw in actie.

In the middle of nowhere zie je een dikke auto. De kerel erin vecht om niet mee gesleurd te worden. Je gaat steeds dichterbij staan. Je kent de man in de wagen, hij is redelijk bekend. Door een bliksemschicht herken je zijn gezicht. Het is Georgie bush. Je ziet dat hij het onmogelijk kan halen, zonder hulp zal hij meegesleurd worden door het water en terecht.

Je hebt dus twee keuzes: hem redden of de grootste foto van je leven nemen. Een foto die je rijk gaat maken, en die je een Pulitzer zal opleveren! Een foto van de leider van het land van de vrijheid.

En dan nu de vraag:
Zwart-wit of kleur?

15:07 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

- Kleur, dat spreekt, voor de details. En na de foto wel een duwtje geven hoor, dat je zeker bent dat ie de verdoemenis in gaat. Zo, opgeruimd staat netjes zou ik zou zeggen.

Gepost door: caroline | 11-04-04

De commentaren zijn gesloten.