13-04-04

1 o clock thoughts II

wat voorafging ...
Vandaag mijn check up bij de neuroloog gehad. Opereren is out of the question geworden en mijn kinesitherapie wordt verlengd met een extra 10 beurten. Eigenlijk kan het mij allemaal zo hard niet meer schelen. Ik ben enorm tevreden over de gemillimetreerde vooruitgang die ik elke dag zie of zelfs niet zie. Ik heb Karel geklopt bij het kiekeren .. wat me zelfs voor nieuwjaar met moeite lukte. Ik kan bowlen en met een 150 ptn is dit nog nooit zo goed geweest. Ik kan een glas opheffen en er soms deftig van drinken :) . Ik kan eigenlijk terug elke normale shit die jullie kunnen maar trager, lomper, stijver en zonder veel kracht. En het mooiste van al: I shake your hand like never before!

Eigenlijk neem ik en een pak mensen mijn gezondheid for granted. Nooit heb ik er vroeger bij stilgestaan dat dit zo vanzelfsprekend lijkt. Bij deze wens ik iedereen 'een goede gezondheid' en voor het eerst meen ik het volledig. Je kan maar beseffen wat je hebt indien je het even hebt moeten missen. En iedere keer ik je hand schud word ik daaraan herinnerd. En eigenlijk vind ik dat totaal zo erg nog niet.

22:48 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

indeed kerel ge weet de helft nog niet: een moeder van bij in de chiro was 44 en straalgezond tot ze opeens een 'klein' infarct kreeg en in het ziekenhuis belandde. Nog geen week later was het gedaan met haar. Carpe diem zou'k zo zeggen je weet immers nooit wat je overkomen kan

Gepost door: bullrot | 14-04-04

De commentaren zijn gesloten.