23-04-04

vlaams blok issue

'k Heb hier al redelijk recent eens staan afgeven over politiek en hoe scheef ze wel niet aan het gaan is. Een van de redenen van die post was naar aanleiding van het proces tegen het blok. Dikke bagger dacht ik. En half België met mij. Nu blijkt dat ze zijn veroordeeld (althans de 3 ondersteunende vzw's erachter). Ergens moet er dan toch iets fout zitten. Maar waarom lees ik nerges welke standpunten er voor die veroordeling hebben gezorgd? Wat nu racistisch?

Anyway kijk .. hoe dom kun je eigenlijk wel niet zijn? Als het blok dit proces verloor worden ze nog maar eens in hun favoriete slachtofferrol geduwd. Als het blok dit proces won, ontnam je ineens dé reden waarom er indertijd een cordon sanitaire rond werd gebouwd. En to top it all of .. binnen een paar maand zijn er verkiezingen, die mannen kunnen tegen 6 mei is effe in beroep en onder hun oorspronkelijke naam de verkiezingen in... en ik heb al een heeeel klein bruin gekleurd pronostiekje klaar ^_^
Ze doen het zichzelf toch maar weer eens aan! Sterk.

16:23 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

idd volledig juist maar nu komt een giller van een quote door voorzitter VLD karel de gucht "Het cordon sanitaire is niet meer nodig want elke democratische partij zal nooit met het blok willen samenwerken"

Gepost door: smee goan f$ck yourself/bullrot | 26-04-04

De commentaren zijn gesloten.