04-05-04

mooi mooi

Fijne hoge hakken op een puntige tip. De laatste mode, roze zonnebrillen en fleurige oogschaduw. Gebrusht, gestreken, geknipt, geconditioneerd en al die termen die ze uitvinden om een paar haren in een plooike te leggen. Parfum van Dior of Chanel of iets anders dat wat geurt en van buiten de landsgrenzen komt. In case you wouldn't know i'm being sarcastic.

Zo van die domme wijven die 's morgens een uur voor de spiegel zitten om hun uiterlijk te verbergen achter een laag dermatologisch geteste verf. Het spijt me girls maar geef een lelijke hond een hele grote rode mooie strik en het is en blijft .. een lelijke hond. De wereld is simpel, je bent wat je denkt! En als je denkt een uur nodig te hebben om de deur uit te kunnen ben je gewoon lelijk. Punt.

Soms heb je dan nog van die barbiepoppen die je eerst ruikt voor je ze ziet. Om slecht van te komen. Als ik echt op mijn adem getrapt wil worden ga ik wel achter de mestkar joggen met een volle maag (knof)look nadat ik me een paar weken niet heb gedouched. Over douchen.. Fris ruiken kan echt wel door een douchegel en deo ook.

Onlangs kwam er zo een grietje me vertellen dat ze nieuwe shoes had gekocht. En dat ik die erg lekker zou vinden. Het waren van die laarsjes tot het scheenbeen. Een fijn hakje en uitlopend in een perfecte spitse punt.. Hoe sjiek is da?

Das dus zo'n afknapper. Sorry. Wie vindt dat uit en wie vindt het lekker? Toch plezant als stereotypische gays en queers de modewereld rulen. (anybody who remembers the buffalo's *bah*) Echt, stel dat ik een hond heb, die nogal graag is speelt met schoenen en veters, ik zou ze het beestje er nog niet mee laten spelen in mijn al even denkbeeldige grote tuin. Ik koop casual en sportief.. Het zit lekker en ze zien er nog stijl uit. Maar toch alle respect als je liever als een koe gaat volgen wat andere mensen bepalen als 'mooi' en 'hip'. Not :p

Ach man! Jewelry. Bijna vergeten. Zo van die lullige ringen, 27 oorpiercings en dan liefst nog met een of andere domme "diamant" ofzo. Het principe van de 12 ringen en 10 vingers? Zeg maar dag met het handje dan. Het wordt hoog tijd dat ik je eens voorstel aan mijn 2 vrienden Fijn en Elegantie. 'Ey Dimi, wie is je vriendin nu weer?' De derde kerstboom van links?'
Oh nee, dream on beebie.

Ok, to set the record straight. Ik ben geen seksist of zo :p .. The lord knows i love women. Trouwens mannen die hetzelfde doen kunnen op evenveel respect rekenen. Schoonheid heeft toch geen flikker te zien met karakter. De mooiste bitch is en blijft een bitch en schoonheid vergaat .. Be yourself en be natural. Er is al genoeg fake.

17:33 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

beautiful Ale vooruit nu weten we ook weer es hoe ge hier over denkt. Kzou zeegen zeg 'the army' vaarwel en wordt schrijver ofzo. Echt hilarisch hoe gij sommige dingen beschrijft :)
Maar enfin hoe ge het ook draait of keert tleven draait omt uiterlijk. Hoe lelijker hoe minder kansen. Gelukkig is er nog de plastische chirurg die de nodige aanpassingen kan doen.
Voorbeeld: der zijn 2 mensen die solliciteren voor den zelfde job de ene is bloedmooi de andere mmm laten we het bij minder mooi houden. De minder mooie mag nog over de beste capaciteiten de bloedmooie gaat met de job lopen.
Ge hoort zo vaak tis het innerlijke da telt. Maar teerste waar ge op afgaat ist uiterlijk. Sta u da ni aan dan gade al veel minder snel contact leggen.
Ok ik heb het ook ni echt voor die opgetutte trienen met hun hoge hakjes en hun louis vuiton sjakoskes ma ik moe toch ook toegeven dak de deur ni uitstap zonder dak er iet of wa toonbaar uitzie en ja... een vleugje shmink hoort daarbij. Maar kom mij thuis opzoeken en ge vindt een slons (ale iets in dienen aard toch) :)

Gepost door: Nnif | 04-05-04

buh Het leven draait niet om uiterlijk. Ik ken genoeg mensen die ugleh genoeg zijn (no names given :p) en die tevreden en happy door 't leven gaan. En wat betreft meer belangrijke functies (geen secretaresse die een paar telefoons opneemt) gaan kwaliteiten snel boven drijven, zijt maar gerust. Ik zie het hier elke dag aan de vrouwen rond mij :p

Besides ik heb niet over het toonbaar maken of whatever. Ik flikker ook wel klodders gel in mijn haar als ik buiten ga en ram die lenzen ook niet 100% voor praktisch nut alleen in mijn ogen :p Maar ik sta geen half uur elk haarke mooi te leggen. Maar wat ik doe doe ik omdat ik mij daar goed bij voel. Niet om de so called indruk te maken..

Gepost door: scrib | 05-05-04

nee ? Hoezo 't leven draait niet om uiterlijk ?
Allez da's 't eerste goei nieuws dat ik vandaag hoor se ;-)

Gepost door: amo-ej1 | 06-05-04

grr oh... wil de met die 'zijt maar gerust' soms zeggen dak ni bang moe zijn dak aan geen job ga geraken .... ben k zo lelijk :p en durft nu ni ja te zeggen of ik verkoop u een mot als ik u nog es tegenkom :p
Mja tis missch te zien wa job da ge wilt doen. Ik heb nog nooit een lelijk mormel als verkoopster in ne kledingwinkel gezien moek zeggen. Ma int leger ist dan blijkbaar anders al chance want de hormonen zouden daar anders nogal op hol slaan :p

Gepost door: Nnif | 06-05-04

goe gezegd ! Hey, maat, gij kunt blijkbaar ook e stukske schrijven !! Voorwa weet ik da nu pas? Zal es zien of ik u iet kan doorsturen van't weekend !

Gepost door: muts | 07-05-04

beetje zwartwit? jij komt toch ook niet de deur uit zonder een goede laag gel en gewassen of bespoten? eigenlijk maar best, want het zou anders geen zicht zijn. Daarbij moet je niet zeggen dat kledij jou niet aangaat. Het is wel sporty en easy wat je draagt, maar je had het niet gedragen moest het niet trendy zijn.

Opsmincken als het slecht is gedaan of te overbodig is inderdaad lachwekkend, maar soms kan het verdomd goed gedaan zijn (en ik spreek hier over meisjes, want jongens die zichzelf verven vind ik op zich al hilarisch)

Gepost door: aergn | 07-05-04

.. euhm lees 2e reactie is :)
tga er hem om dat ik mij goed voel in mijn kledij en het eerder doe zodat ik me als ik uitga mij op mijn gemak voel. Niet dat ik zo heel hard mijn best doe om toch maar op te vallen en aandacht te trekken.
Da laatste doe ik liever karakter-wise ;)

Gepost door: scrib | 08-05-04

looks are deceiving Ik moet Den dimi helaas eens dik tegenspreken want de wereld draait helaas wel rond uiterlijk. Ge gaat als lelijken hond al snel vooroordelende stemmen doen oplaaien. De maatschappij wil je verzorgd, trendy, modieus of je wordt bekeken. Het is slechts een uitzondering wanneer het uiterlijk niet telt en das enkel het geval als je iets onmisbaar te bieden hebt zoals een brein met de grootte van Canada of de skills van superman of -mag ik even hopen- een gevoel voor humor dat even groot is dan het ego van elke politieker in de wereld.
Je past uzelf trouwens aan aan je omgeving, je vrienden, je 'idolen', je muziek en -god forbid' je ouders. Ik kan me best voorstellen dat als ik of jij in een ander milieu opgegroeid waren we misschien nu n trendy lonsdale rondliepen gekoppeld met een stretchjeansbroek die er afgewassen MOET uitzien en een koppel mottige johnschoenen. Ok ik draag ook nu nog steeds mijn Venombroeken maar de omgeving amper meer, toch veel minder als 'in onzen tijd'
En ja ik weet van mezelf dat ik niet de snelste kerel van het universum ben. Maar who cares. Je veronderstelling dat ugly people zich dik amuseren kan zeker voorm ij gebruikt worden. Ik apprecieer ook meer echtheid dan schoonheid. Ik val op uitstraling zeg ik dan. Maar vergeet niet dat iemand dat eruit ziet als margaret tatcher of Tina Turner niet snel zal geklasseerd worden als iemand met een onvergetelijke uitstraling in positieve zin.
btw de uitspraak: " al doede nen lelijken hond ......" was door mij reeds gepatenteerd ;-)

Gepost door: Bullrot | 08-05-04

helaas zo zit de wereld in elkaar ik ben helaas helemaal oneens over wat je zegt, je doet gel in je haar omdat je dat mooier vindt en daardoor voel je je goed !!! ook bij kleding zo
en ... schmink dat maakt mooier, en ik ken op deze hele grote wereld maar 1 mens die op het innerlijk afgaat, niet gij en ik ook ni, niet slecht bedoeld he mensen zijn gewoon zo

Gepost door: ano | 22-07-04

De commentaren zijn gesloten.