08-05-04

T - 20 days of class

Nog 20 dagjes les en de verlossende final examz zijn er. Ik ga uitbollen. Mijn laatste rapport zit wel safe nu. En ik heb tijdens het jaar een pak punten gespaard die ik in de komende 2 maand zonder probleem mag gaan verkloten.

Anders zit het dus met de rest van die mannen. Tension is building. Gasten dreigen om ander gasten te naaien. Iedereen gaat zich individualistischer opstellen. Sommige worden zelfs al compleet geflipt en beginnen al aan de voorbereiding van de examens. Vergelijk het met een wervelstorm. Eerst ben je bang, wil je vluchten. Ergens groeit het besef dat je erdoor moet en dan komt de klik. Je gaat ervoor en begint te vechten. Everything what it takes. Dan een zweefvlucht tot een all time low om nu het laatste restje gewoon te ondergaan met gewoon simpel overleven voor ogen.

Dat en het feit dat ik het beu ben om sommige kindermuilen en spasten elke dag weer te moeten horen en zien en er tegen te moeten spreken omdat de kans altijd bestaat dat je er later samen mee zal moeten werken. May the lord have mercy on us all!

15:17 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.