25-05-04

T-11 (the end is near )

Kijk .. ik moet me ergens met amuseren. Het jaar is net zoals mijn enthousiasme en mijn zin gewoon gedaan. Dagdromen is a part of the job.

... De bel gaat, op de dag verlof die ik eigenlijk niet kan pakken. But we are living the daydream. Als ik op mijn bed lig is het al riskant om mij thuis te bellen. Ik heb een gsm en email. Why bother en moeite doen om naar beneden te gaan? Maar de deurbel is soms nog wel is interessant.

Er stonden dus 2 mannen voor mijn neus in een proper kostuum, mij aangapend omdat ik halfnaakt voor hun neus stond. Soit, voor mijn part mogen ze al content zijn dat ik een broek aanhad. Mevrouw de postbode heeft het al anders geweten..

"Het einde is nabij, meneer.. " Wel godverdomme.. Who cares? Moet ik daarom mijn bed uit? Als het al zo zou zijn laat mij slapen en rustig sterven. Het is niet dat ik er iets zou aan kunnen veranderen .. laat staan mijn geld en vrije tijd eraan hangen.

Vandaar gil ik immediamente rond in *true Homer Simpson style* " Als het einde nabij is what the fuck sta je hier dan te lullen?" Ik spurt door het huis om mijn dierbaarste bezit vast te pakken. Dus loop ik vanzelfsprekend voorbij mijn zus en oudjes recht naar boven en ram ik die pc-case vast. Ik rush zoals een bende zerglings de deur uit en knal de kleinste van de 2 mannen omver. Terug naar binnen dan maar .. zonder shirt en pull is het nu ook weer niet zo'n al te best zicht .. om op de baan naar buiten de 2e kerel ook te vellen. Ik start de auto van la mama. Zo'n 10 jaar ouwe rover waarbij het lijkt, als je de gordel aantrekt, dat je met een rugzak rondhuppelt. Ik neem genoeg botsauto-jetons mee for the road en ik gier de banden en vul de lucht met brandend rubber. De 2 kerels gapen mij versteld aan als ik de straat uitvlucht..

Uiteraard ben ik niet zo lomp om met open deur 2 vreemde gasten aan mijn huisje achter te laten en na een blokje rond keer ik terug. Ik stort nipt voor de mannen de handrem dicht en huppel terug naar binnen terwijl ik iets uitroep dat op "Ik ben wat vergeten" lijkt. Terug buiten met de kat en het skateboard, let ik er op dat ik de deur netjes sluit deze keer. We zijn gek maar niet dom ;)

Ik peer 'm opnieuw en terwijl ik netjes mijn trekhaak in de flank van de grijze BMW van de 2 profeten boor.. Recht naar de zee. Hoog tijd om mijn dagje verlof in te zetten en aan de kust de toerist uit te hangen.
Nooit heb ik een rekening gezien van een vernielde BMW.. en nooit heb ik vandaag een letter gezien uit muh cursus ict.

Voten doen we nog altijd op bestblog>skynet ^_~

19:51 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

no more starcraft gelieve geen verwijzingen noch links naar starcraftonderdelen te plaatsen aub :)

Gepost door: donbullrotti | 29-05-04

De commentaren zijn gesloten.