29-05-04

T-8

Wiedogaï!
Kheb mijn rotste en langste week sinds dat'k op de pay list sta van de maatschappij achter de rug. Ondertussen ook al terug bijna een jaar. Effe samengevat heb ik deze week mijn laatste rapport redelijk verneukt door 2 testen op mijn hoofdvak eigenlijk zo goed als niet te leren. Ik heb 3 dagen met hartkloppingen rondgelopen ( 'k hoop van vermoeidheid .. if not .. dokter here i come ). 'k Heb een borstspier verrokken tijdens de fitness. 'k Heb nog nooit zoveel commentaar gekregen over de manier waarop je nu een appel moet afgeven aan de wacht en de sleutel van de lesblok moet gaan afhalen. 4 verschillende dagen, 4 verschillende versies. First time in my life dat ik gewoon vrijdag thuis kwam en direct een uurke ging maffen. Gewoon kapot dus.

Maar het speelt allemaal gene film. 'k Heb nog 3 dagen om te relaxen (te starten met the day after tomorrow vanaaf in de cine ^_~) en dan is het pompen of verzuipen voor de eindexamenz met leukerds om te blokken zoals de signaalruisverhoudingkwantiseringskarakteristiek. Astemblieft!

Voteuh: bestblog>skynet

16:08 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

exam you lucky lucky bastard ik ben reeds 2 weken bezig examens aan het afleggen wat impliceert dat ik al een maand zo goed als geen leven heb waarom denk je anders dat enkel filmbesprekingen te lezen zijn? Er gebeurt niets anders meer in mijn o zo saaie leventje opgeslorpt door examen en de daarmee gaande stress (dit van horen zeggen heb nog nooit bij mijn weten stress gehad tov school vrouwen daarentegen ;) ) day after tomorrow ziet er op vlak van special effects er zeker niet slecht uit doch zou ik opteren voor een meer kwalitatieve film: BUTTERFLY EFFECT nu in de cinema

Gepost door: donbullrotti | 29-05-04

Succes met de examens En relaxeert er maar wa op los

Gepost door: aergn | 29-05-04

way to go Mjah kzou mor oppassen, gelijk dat ge een goeie week achter de rug hebt schat ik de kans redelijk groot in dat ge aangereden gaat worden door ne bus ofzo ;-)

Gepost door: amo-ej1 | 31-05-04

De commentaren zijn gesloten.