17-06-04

happy birthday

essenza verjaart!
Vandaag een jaar geleden heb ik mijn eerste prul gepost. Op een jaar tijd heb ik mijn leven richting gegeven. Eigenlijk ben ik van high school drop out en werkloze nobody gegroeid naar een vaste job met carriére, afwisseling, fysieke training en ict. Zowat alles waarvoor ik een paar jaar zeker had getekend. En dan nog betaald worden voor de studies. De manier waarop laat ik effe voor wat het is. Geluk moet je hebben :p en een beetje lef. 'k Herinner mij nog goed zo 1 telefoontje dat mijn toekomst hard zou bepalen ergens in het begin van de vorige zomer. En the fear of the unknown erna.

Maar het ging allemaal lekker. 'k Heb het heel zwaar gehad. Zelf gedacht aan stoppen met loggen en stoppen met de militaire school.. vooral na de toch wel 1 volle post in september ;) Maar toch mijn weg gevonden naar de richting die ik wou. Uw mond opendoen en initiatief tonen .. en geluk hebben ^_^ En vandaaruit mijn weg vinden. Met meer vallen dan opstaan. En overleven en waarschijnlijk heel nipt slagen in 1e zit.
Tuurlijk interesseert fotoshoppen me ook nog. En designer sites. Maar ik adem geen vrije tijd meer uit like i use to. Nu toch nog niet. Wacht maar tot binnen een maand. Terug weer super ongestructureerd nix kan doen. History repeats itself. 'k Heb juist nog 1 klein ding dat ik moet regelen na een jaar over mezelf te hebben gelezen... en dat is stoppen !


alles retro vandaag .. even the images ;)

19:34 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

gl met het stoppen zoooo moeilijk :-(

Gepost door: haedesch | 17-06-04

Congrats en laat de wereld maar eens een poepje ruiken

Gepost door: Little Witch | 18-06-04

De commentaren zijn gesloten.