23-06-04

Judgement day

Morgen in de voormiddag is het klassenraad. Morgen weet ik of ik geslaagd ben, 2e zit heb of zelf uit de opleiding geflikkerd wordt wegens 'te slecht'. 100% ben ik niet. Maar het zit relax. Gisteren nog een karakteriƫle beoordeling van 63.9% gekregen. Wat nou? Ik een slecht karakter? :p
Met de rest is het hier erger gesteld. Ik val niet zoals sommigen over de laatste 3 trappen met mijn mond tegen de grond. Loop op de opendoor te Leopoldsburg niet als een klein manneke van 6 te huppelen bij het zien van een tank. Nee Bart ik laat for crying out loud geen camouflage strepen op mijn bakkes aanbrengen :p .. Vanaf volgende week moeten we die shit toch weer zelf doen dus ik hou het nog effe proper.
En stel - ik heb puur theoretisch een lief dat ergens in Leopoldsburg werkt - no way in hell laat ik dat meiske eens bij mij komen voor een nest van 200 venten om ze dan 5 minuten te zien, nog niet eens ne knuffel te durven geven want 'ow neej ziet dat ze er mee lachen' of whatever ..

Echt het is hier nogal tamelijk stressvrij. Voor mij dan toch. De rest zie ik graag flippen. Zo gaan mijn laatste weken voor het verlof er nog ietsje sneller door ;)

19:02 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.