25-06-04

primeur

Eigenlijk nog tegen bijna niemand vertelt buiten Karel omdat die samen met mij onder de needles gaat. Naar het einde van deze zomer toe laat yours truly zich een vette gitzwarte tattoo op zijn rechterbovenarm printen die uitloopt naar de onderarm. Misschien een ding in 2 delen maar ie blijft in pure tribal stijl. Het is nu beslist omdat ik eindelijk een drawning heb gevonden die echt top is. Voor mij dan toch. En daar draait het toch om ? Ik vind ze kunst. Net zoals Jan Fabre toen die het nodig vond om 50 kg hesp tegen zuilen te plakken. Net zoals Hoet die een paar duizenden euro's aan een belachelijk schilderij hangt dat zelfs mijn zussie van 12 met meer touch en feeling tekent. Net zoals ceci n'est pas une pipe Margritte.
*will smith style in Independance Day* Damn !! I got to get me one of these !!

01:10 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Gedurfd Ik veronderstel dat het de bedoeling is dat je die tattoo veel kan showen?
Ik vind ze kunstzinnig, maar vooral puur en speciaal.Goed gekozen, but don't forget: it's for life, maybe in 10 years you'll hate it.
Tip: ik heb een soortgelijke tattoo al eens op een mannelijk onderbeen (zijkant) gezien en dat vond ik persoonlijk wel apart. Minder grote bezienswaardigheid dan op een arm (terwijl het wel gezien mag worden), maar ik vond het stijlvol.

Mijn doodsangst voor pijn en naalden (en uiteraard de levenslange verminking) niet te na gesproken, denk ik ook soms stiekem aan een subtiele inkttekening op een intieme plaats. Hmm misschien toch eens overwegen.

Gepost door: Little Witch | 25-06-04

Niet vergeten fotootje te posten hè!

Gepost door: Little Witch | 25-06-04

OUCH Ouch stoer! :)

Gepost door: aergn | 27-06-04

... Owk ff verschoten nooit gedacht da gij neen tattoo zout willen en dan nog van uwen bovenarm naar uwen onderarm.. = groot... Maar vooral stoer :p Owk ja tis uw lijf ge doet er mee wa ge wilt :) Nu nog een leren frakske en neen oorring en de look is compleet ;) Zo een klein tattooke vin ik nog cool maar zo een groot ding :s

Gepost door: Finnie | 27-06-04

hmm zijkant van onderbeen .. vin'k ook wel leuk idee.

Besides zo groot is die ni. Enkel die onderste lijn met dat bolleke in the end loopt uit naar de onderarm toe. Die bocht volgt zo de overgang boven op de elleboog.

Die massa's grote tattoo's vin'k eigenlijk niet alleen overdrven .. ze zijn ook nog is redelijk duur :)

Gepost door: scrib | 27-06-04

Hehehe Amai, ik heb zowaar een ideetje gelanceerd, zeg! Ik blijf toch benieuwd naar het uiteindelijke resultaat, hoor!

Gepost door: Little Witch | 28-06-04

De commentaren zijn gesloten.