02-07-04

Gadgets theorie

Kijk.. wat zou er met de Titanic gebeuren als die prullen zou hebben gehad zoals radar, gps en gsm's? Het hulpje op de brug spot op de radar zo'n mastodont van een ijsberg en huppelt naar zijn kapitein om het te melden. Die begint die arme kerel af te blaffen omdat er op die plek totaal geen ijsbergen kunnen zijn. Daarna showt de GPS dat het bootje zo ver uit koers is geweken dat er wel degelijk zo'n gevaarlijk ijsdinges in de buurt is en in the end wordt de ramp, redelijk nipt, vermeden. Iedereen belt happy naar huis om te vertellen aan welk enorm gevaar ze zijn ontsnapt. Of wat dacht je ? The unsinkable die zou zinken ? Right ..

Een beetje vergezocht? Probeer het maar is hoe je leven er zou uitzien zonder je gsm. Echt ik zeg het je, venten zijn gewoon gek van dingen die door niet-kenners als gadgets worden beschouwd. Bij vrouwen beperkt het zich nogal redelijk tot schoenen , kleren en het gsm'ptsje (7 medeklinkers in a row :p .. beat that! ).
Mij kan het geen flikker schelen. Ik heb gewoon geen gadgets. Mijn prullen zijn levensnoodzakelijke basisaccesoires die mijn leven gemakkelijker en zinvoller maken. Die pda (waarvoor dankje skynet om deze netjes afgeleverd te hebben ^_^), pentium 4 3.00Ghz, DVD lezer en schrijver, digitale cam, usb stick en mp3 speler bijvoorbeeld. Overdreven ? Sorry schat maar 'k heb dat nodig..
En dit was nog maar na een paar dagen in the rumble en de jungle van Sint Truiden. Echt ik mis die luxe en het comfort enorm. Ok dat en het was gewoon vuil , vermoeiend , zwaar , .. just the plain old fashion military school. En als je me nu wilt excuseren ik moet nog eens bellen voor mijn flat screen, de DVD's voor sluitingsuur terug binnen brengen en mijn bak met warez sorteren.

funfilez > trojangames.co.uk (+18) :

21:34 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

De jeugd van tegenwoordig Ze zijn niets meer gewoon. In mijn tijd hè..

Gepost door: Little Witch | 05-07-04

Gadgets ?? USB Horloge met MP3 Player Een horloge met USB aansluiting 128Mb en MP3 Player dat is pas een gadget ?

Gepost door: mike | 05-07-04

hihi das echt nog stijl da dingsken ^_^
krijg ik er nu eentje voor de gratis promo via mijn blogsken ?
pretty pliez :)
*puppyface*

Gepost door: scrib | 09-07-04

De commentaren zijn gesloten.