05-07-04

Offline!

Alpha one zero this is alpha one six. Message. Over. Ja Offline. Tot 't einde van de week. België heeft ergens vanachter langs een rotte verouderde streek waar de tijd al een paar eeuwen heeft stilgelegen en waar de Walen nog harder stinken, een paar barakken en stallen staan en een paar bossen met lompe kiezige beesten. Nee, niet wij .. alhoewel we der de komende 4 dagen gaan tussen lopen. Voor zover ik donderdag op terrein al het voorgerecht heb mogen ruiken, krijgen we nu the main thing .. samen met bakken regen. Zo kan ik deze prul misschien toch nog een beetje doorspoelen. Want dit is echt nix voor mij. Rondkruipen en sluipen in de vuiligheid met het geweertje in de hand.
"This is my rifle, this is my gun. This one's for shooting, the other for fun!" Full metal jacket style. You know how it is :) . Constant afgeblaft en gecommandeerd, uitgemaakt en becommentariëerd worden om .. njah .. eigenlijk gewoon lucht. Allemaal vrij entertaining ergens als je de funnyness en absurde dingen er beke van inziet (maar das pretty moeilijk als je maar van vermoeidheid je ogen niet kan openhouwe -_-) .. en indien er geen beoordeling op stond die voor de rest van de carrière in de boekskes gaat. En indien er meer slaap zou voorzien zijn dan de reglementaire 4h per nacht.
Let the games begin .. lekker rellen tegen Flight 2. Mijn eigen battlefield 1942. Toffe wereld. 'k Ga nog liever een triatlon of 7 doen in een fluoroos latexpak om daarna de film "the passion of christ" is for real zelf te herspelen .. en nee ik heb die nog niet gezien maar tschijnt dat het erg is ^_^. End of transmission. Alpha one six out.

16:52 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

nee hè Geen posts meer van uwe majesteit de komende dagen? DAMN !
ALlez, ik geef toe: zelf zou ik nu al een malaria-aanval gefaket hebben om toch niet dergelijke survivalfestiviteiten te moeten ondergaan.
LEFT RIGHT LEFT RIGHT.. En dat gecommandeer, slik. Ik ben nu al zo gesteld op autoriteit. NOT.

Veel moed !

Gepost door: Little Witch | 06-07-04

Ghehe Ik denk dat ik voor velen spreek als ik zeg "mwahahaha"

Gepost door: amo-ej1 | 06-07-04

Jammer Jammer ... of toch niet ? :p:p:p

Gepost door: Popu | 06-07-04

pfuh lach maar :p
ik zal binnen 2 weken ook eens lachen vanuit mijn strandstoel met een cocktail genietend van mijn allereerste vakantiepremie .. want stel dat de Duisters ooit ergens hun hattrick willen compleet maken hier in België .. IK zal er klaar voor zijn
*kuch*

Gepost door: scrib | 09-07-04

Lol Dan pak ik wel 't vliegtuig naar e ander continent :D

Gepost door: amo-ej1 | 11-07-04

hehe waarom denkte dak bij de luchtmacht zit ;)))

Gepost door: scrib | 13-07-04

De commentaren zijn gesloten.