09-07-04

i will survive

Gelijk Gloria Gaynor zei voor de 60-plussers of gelijk Cake zei voor de alterno's :p ..
'k Ben er vanaf. Nog 3 dagen exaam over deze prul en trust me na deze week lijkt zelf mijn hart eruit laten halen met een lepel peanuts dus deze laatste (k)loodjes kunnen er nog net bij. Lach maar met ikke. Gezien hoeveel regen er vandaag en vannacht is gevallen? Ik anders wel.. bijna elke spets.
Nee echt. Al bij al heb ik dingen mogen doen en meemaken waarvan ik kan zeggen: "In the face! You're never going to do what i did." Ok ok , kheb er wel moeten voor zweten en pijn afzien. Het mooiste moment was toch (buiten de fucking huge grote blaren op mijn voeten dan) de straf die gasten kregen die hadden gerookt zonder toestemming. Voorligsteun. Saf in het mondje. Fikken die handel en pompen tot 'ie op was. Nooit gedacht dat ik zoveel push-ups na elkaar kon ^_^ Echt bij momenten dacht ik volledig in een televisieserie te zitten. Compleet met regen en modder en vettigheid en drill sergeants en everything.

Kijk kga het niet langer uitstellen. De gaskamer heeft mij zwaar teleurgesteld. Het is wel show zo een paar ampullen traangas te zien ontploffen en verdampen maar buiten een beetje prikken en tranen doet het verder nix. Ik heb verdomme meer last en pijn om mijn lenzen in te steken. Maar als kennismaking .. plezant .. same thing goes for the gunnie thingies .. tzelfde als op de kermis .. maar dan tikkie professioneler. Het is al de bagger aan discipline en rottigheid aan drill die er aan vooraf gaat die het zwaar maakt. Maar echt.. als de blanke reïncarnatie van Steve Urkel in mijn flight zit ben ik heeeel content dat die mannen mee zijn als we met oorlogsgranaten driepunters gaan gooien.
Kijk het is eruit. It's been said. 'k Ga nu op mijn gemak alle herinneringen van deze nacht samen met alle vuiligheid en resten camou van mij af gaan spoelen.

19:20 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

;-) Nog nooit zoveel genoten van het lekker belgisch weertje als de voorbije paar dagen zeker ?

Gepost door: amo-ej1 | 11-07-04

De commentaren zijn gesloten.