09-07-04

lady killing in process

Despite mijn grote mond en despite al mijn zever zit er ergens nog altijd een klein hartje als het op vrouwen aankomt. Vooral die eerste stappen. Breaking the ice en iets vinden om over te beginnen zeveren. Ik weet niet wat zeggen en al helemaal niet welke houding aan te nemen. Zet mij samen in een bende waarvan ik misschien 1 of 2 mensen ken en ik lul maar mee. Who carez. Maar solo iets beginnen ? Ya how maar.Nu kunnen jullie daarmee lachen, me zielig vinden of het jullie gewoon geen flikker aantrekken. Vooral dat laatste dan wel prolly. Wie kan het schelen? Mij?Om eerlijk te zijn, soms wel.

Soms, op zo'n dag dat die blok ijs onder m'n linkerlong eens een wat hogeretemperatuur heeft. Dan raakt het me. En dan is het moment aangebroken voor actie. Zelfverbetering.

Laatst had ik zo'n dag en ging ik is uit en probeerde wat me te binnen viel. Bij de eerste ging ik voor the direct approach. Succes gegarandeerd. In films althans ..
"Ik denk dat jij hem wel een uurtje of 6 de lucht in kan houden. Heb je een
groot huis zodat ik je alle hoeken eens van dichtbij kan laten zien?"
Uiteraard werkte dat niet. Misschien maar best ook, want ik ben echt niet wereldkampioen lange-afstand-neuken. Dus huppelen naar de volgende bar. Maar eerst nog een high-five maken tussen mijn rechterhand en mijn wang .. Afgang nummer zoveel? Zet hem maar bij de rest.

Het was duidelijk dat zinnen zoals, "Slaap je op je buik? Nee? Mag ik er dan op slapen? " erg weinig positieve indruk maken. Dus besloot ik het eens anders aan te pakken. Ik dacht het eens wat geleerder aan te pakken. Dus benaderde ik een stijl meisje dat ergens wat triestig zat te staren .. "'k Wist niet dat je depressief kon worden van fysische concentratie en perceptie van weerkaatsingen van een egaal horizontaal gezeroteerde brok muur. Maar Wist je dat een goede partij copuleren, bepaalde stoffen vrij maakt in je Thalamus. Daardoor krijg je een euforische gewaarwording.."
Succes? Neen..
"Spijtig dat je zo'n freak bent, je hebt anders wel een leuk mondje en een lekker lijf." So she said. Eigenlijk mooi compliment niet? Rekening houdende dat wat ik zei toch maar redelijk zware bullshit was. Wetenschappelijk onderbouwd dus geen reet waard :)
Met een extra streep zelfvertrouwen zette ik m'n sessie verder. Wederom in een ander cafe. Uiteraard. Als de eerste de beste lady killer (wat een lelijke anyway term ^_^) zette ik me aan de bar en zocht oogcontact met de mooiste vrouw die er te zien was ..
Boom babeh! Ze keek op, flirtte wat met haar ogen en maakte subtiele ondeugende bewegingen tot ..

.. Tot, er plot iemand naast me stond. Hij was groter, brederen gespierder dan ik. "Wat moet je van m'n vriendin?" Toen ik zei, dat die slet van hem mij zat te versieren en hij haar dus maar wat beter kon beginnen behandelen om ze in time niet te verliezen, kwam er een vuist op me af. Door een prachtig snelle reflex in echte matrix stijl kwam ik tot mijn eigen verbazing snel uit de gevarenzone. De stalen buis van de bar echter ..
Bijna kruipend van de pijn (nu ja bijna .. ) droop die aap af.

Door al dat geweld, werd het onder m'n linkerlong weer steenkoud.
De les was dus afgelopen.
Conclusie: Subtiliteit? Nooit 1 van mijn sterkste kanten geweest.
Lady killer? Volledig

19:56 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Welcome back Ik en waarschijnlijk vele anderen keken uit naar je volgende post.
Jij een ladykiller, letterlijk dan? U know, je hoeft niet zo nodig een 'ontwapenende' (get it ? ;)) of overrompelende openingszin hebben, hoor. Gewoon rustig jezelf zijn en een aangenaam babbeltje slaan is al genoeg. Je mag uiteraard altijd wel een stijlvol complimentje maken om de dame in kwestie wat te ontdooien, mar het belangrijkste is gewoon dat jullie je 'op je gemak' voelen. Groot-en mooipraters zijn immers type die vrouwen liefst vermijden.

Gepost door: Little Witch | 10-07-04

De commentaren zijn gesloten.