14-07-04

tussen de regels

Ik krijg zo ondertussen echt het schijt van mensen die zich altijd en overal in de slachtofferrol leggen. En nog harder van mensen die ander volk zwart maken om dat te kunnen bereiken.
Ik krijg vooral nu het schijt van de meisjes die zich draaien in hun problemen met jongens die ze zelf creëren. "Maar Dimi ik heb wel respect voor * insert name here * !". Laat me niet lachen. Respect is nog altijd iets meer dan zijn so called buddy opvrijen waar hij er bij zit. Vooral als je in het koppeke nog heel hard beseft dat hij het moeilijk heeft. En het daarna niet toegeven dat je fout zat. En mij daarna volledig en totaal negeren omdat ik alleen maar zeg wat ik zie. En anderen alleen rond de pot draaien en je manipuleren omdat ze toch zo nodig in je broekje willen.
Ik heb lak aan mensen met oogkleppen die zo hard overtuigd zijn van hun eigen visie en gelijk. En nog meer aan zij die vriendelijk zijn in mijn gezicht en achter mijn gat zitten lullen. News flash. Ik hoor die dingen en vergeef maar vergeet niet (en dit laatste gaat al dieper terug dan je denkt). Anyway what comes around goes around.

dedicated to Joke en Donbullrotti

19:29 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Heil in slachtofferrol "Mensen die zich altijd en overal in de slachtofferrol leggen. Mensen die ander volk zwart maken om dat te kunnen bereiken."

Dat doet me sterk aan een politieke partij denken. Meer woorden maak ik er niet aan vuil ;)

Gepost door: aergn | 17-07-04

moehaha het gieren overvalt me compleet. ik vraag me af welk deel van de avond jij zag als opvrijen ? en dit gedumpt als ik op reis was. nice baserend op een uil als jackeh nog meer bewonderenswaardig. aardig staaltje van vergrootglastherapy.
for the record: er valt nog steeds niets toe te geven

Gepost door: bullrot | 21-07-04

De Witte Marspartij bedoel je?

Gepost door: Little Witch | 23-07-04

welk deel - het deel waar je aan Joke plakte tijdens een slow en wij met redelijk grote ogen zaten te kijken van 'wat doet die nou?' en 'is dit nu uitdagen?'
- things we all do .. touches, looking, faces .. the works .. dingen die opvallen aan mensen die andere mensen genegen zijn.
- aan jacky de uil zoals ge zegt heb je nochtans zelf het verhaalke vertelt over joke bij u thuis ..

Echt eh gast als dat niet iemand opvrijen was dan weet ik het gewoon zelf niet meer :) besides .. als er niks aan was maakt het niet uit wat ik dump .. Leg het dan uit wat er fout aan onze zever is ..
Maar neeeeeej hoor ... liever de post deleten dan te zeggen waar wij ( = ik, karel, andres, jacky dus) allemaal verkeerd zaten toen we dachten .. hij flikt karel :p

Gepost door: scribble | 25-07-04

De commentaren zijn gesloten.