28-07-04

Vroeg

Rrring rrring rrring. Wut the hell is dat? Rrring rrring rrring. Klote lawaai ook. Ik draai me om en kruip dieper in mijn bed tot mijn voeten aan de andere kant metaal voelen. Rrring rrring rrring. Quit it! 'k Word nijdig. Hoe laat is het? Rrring rrring. Aargh de horror .. waar ligt die gsm? .. rrrring rrring .. 09h00 en 5 gemiste oproepen laat. rrring rrring. Fuuuck! Wil iemand eerst die rotte telefoon opnemen?! Kan ik zien wat ik denk .. *slof slof slof* .. rrr .. 'jhallo met Tabitha' .. Gered door de zus!! Ik zien ze zo graag bij momenten. ( Tabitha is een Hebreeuwse naam en zou vrouwelijk hert .. een hinde zoals ze zeggen .. moeten betekenen , nvdr) "Broooeoeeer!!" Ja hé fuck off zeg niet weer. "Brooooeeer!!" Tot zover dus zusterliefde, het domme hert!
"Mag Annelies effe komen spelen?"
" Kan ik dan verder slapen?"
" Ja "
" Have fun "
Have fun? Zei ik dat? Lol. Om 09.00 's morgens. Echt een uur dat ze voor mijn part mogen verbieden. Verplicht slapen of ultima silentio liggen chillen in je bed. Vooral dan voor kleine zusjes met vriendinnen met de rotte neiging om elkaar op te bellen .. om 9h 's ochtends.
Beetje last van ochtendhumeur? Klein tikkie maar ...

22:51 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Peugeot 206

Zo tussen de retesaaie theorie van het rijexamen door, toch eens piepen wat nou toch mijn eerste bakske zou kunnen worden. We zoeken klein, sportief, wendbaar, ni te duur, 2e hands en gps. En deze wordt het. Wel een tikkie minder getuned dan in mijn need for speed save game maar toch .. it's the thought that counts. Voor sponsorring neem contact op ^_~

14:53 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

27-07-04

heh?

Zalige avond beleefd. Voor een maandag toch. En dan heb ik het niet alleen over het feit dat ik Joke in underwear een toertje rond de markt heb laten lopen. Ook niet over het terugzien van een exje van me na een dik jaar. Dat ik strijk van het lachen heb gelegen met de mensen die ik me de laatste tijd het liefst bij me heb.. heeft er allemaal met te zien. Maar de enigste trouble die me iets kon schelen is bijgelegd. Zonder al te veel te zeggen .. Maar das wel typerend.
Problemen hebben met iemand waar je een diep verleden mee hebt wringt wel. Ook al klikt het niet meer als vroeger. Want mensen veranderen. Ik ook .. het afgelopen jaar een pak meer als zou moeten. Maar sommige dingen blijven. Ik kan nog altijd heel veel verdragen maar soms moet het eruit. Vallen dingen uit zijn context en zonder echt alle meningen te kennen hou ik enkel rekening met die wie de mijne deelt. En daar met omgaan en vlakaf zeggen "Dimi, kom laten we het vergeten en vergeven."
Respect.

dedicated to bullrot and joke .. again ..

03:26 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

26-07-04

in between

Homer : Marge, where's the Duff!?!
Marge : Ohh, uh, we're all out, Homer.
Homer : D'oh!
Marge : Would you like some fruit juice?
Homer : Don't toy with me, woman!

20:07 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

25-07-04

Effe herbekijken

Na 1 week verlof kan ik heel gerust zeggen. Man ik heb dit gemist. Doen waar ik zin in heb en wanneer ik er zin in heb. En het wordt nog beter. Nog een beetje en ik heb la casa por mia solo. Of iets dergelijks. Zonder een spets verantwoording naar iets of iemand toe. Zolang het kot maar niet in de fik raakt. 10 dagen heaven on earth. Daarom leef je toch? Ik toch. Voor die paar dagen in een jaar dat het allemaal geen reet meer uitmaakt. En het hoort er allemaal bij. Ernaar uitkijken en beetje dat verlangen. De boel beleven en nadien netjes terug in the real life stappen alsof er niets gebeurt is. Omkijken en weten .. Dit doe ik zo opnieuw. Ooit.
En na deze enorme stoere uiting van niet meer zo veraf zijnde dagen van complete anarchie ga ik nu netjes in het bedje om morgen heel braafjes mee te gaan lunchen met de mammie en de pappie. Stilte voor de storm ;) ..

02:23 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

23-07-04

Tribute to dual boot

'k Heb op een paar dagen tijd teveel windows installaties gedaan. Niet alleen bij een ander maar vooral teveel bij mezelf .. Maak dus nooit een dual boot win xp pro - win xp home. Tenzij je kicked op onstabiele systemen. Na de zoveelste config ben ik hem maar gebold .. ter land ter zee en op cafe. Alweer. Als er al een grens is voor te veel uitgaan, sta ik er de laatste dagen ferm op te dansen. Zelfs op r&b. Ik weet het. Slecht bezig. Drank is den duvel! In Gent. Op 100m van de Duveltent. Die om 01h00 zelfs al geen duvel meer had. Kut ding ook. Life aint fair. Nu moet'k wel nog eens terug naar Gent. Al is het alleen om te gaan shoppen. Ik zit met een insane tekort aan T-shirts. En geld om die te gaan kopen. En eigenlijk deftige winkels waar ik met het geld dat ik niet heb die dingen wil gaan halen. En dan ben ik moreel verplicht nog eens langs die Duvel tent te passeren ook. Kunnen ze daar ni gewoon Duvel promo shirts verkopen? Het kan toch allemaal zou simpel zijn. Maar dan verwacht ik weer te veel van het leven. Zoals een dual boot installatie..

Desktop tweak: windowblinds .. as je teveel ram hebt ;)

00:54 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

21-07-04

Fair is fair (III/III)

Zo ga ik zeker eens op reis naar Amerika. New York. Californie. Las Vegas. Iets dichter naar Parijs. Om mij daar zoals een clochard eens goed te bezatten. En dan bedoel ik niet in de wind maar een hele tornado. Ooit ga ik eens terug naar Sint Truiden. Gewoon al omdat iemand er al aan heeft gedacht om de baret van de commandant (lees: directeur) te pikken. En het idee prikt in mij. Gewoon al omdat het zo'n eikel is. En omdat hij mij nu niks meer kan maken :) Verder win ik de lotto. En het zal een grote meneer zijn die mij nu nog uit mijn opleiding krijgt. Ik ga nooit trouwen en voor alle duidelijkheid: Deze post is honder percent fictief en niet alleen uit mijn maar ook andermans duim gezogen. En zelfs dat is gelogen.

15:14 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

19-07-04

relaxen

Het is zomer. En mijn werk beperkt zich gewoon tot 'aanwezig zijn'. 2 uurkes voetbal. Effe slapen na het ontbijt. Straks het krantje lezen en een fitnesske doen en that's it. Morgenmiddag heb ik dan echt verlof. 5 weken zalig ongestructureerd niks doen. 'k Heb het gehaald. 70% ict'er. 98% sporter. 67% karakter. 65% militair. 100% geslaagd. En nu we toch sterk bezig zijn gaan we maar door .. De volgende maanden ga'k voor het rijbewijs of een liefke .. zolang we maar kunnen rijden :p

16:31 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

18-07-04

Fair is fair (II/III)

... Niet dat ik mij op sommige verheug maar ik mag niks uitsluiten. Drugs nemen hierop een dikke plaats in. Of sexen in een kerk, als het echt niet anders kan in de biechtstoel uiteraard, terwijl het buiten onweert en dondert en bliksemt en hagelt. Een sikje kweken. Base-jumpen. Voor enorm veel geld iets doen dat compleet tegen mijn principes en persoonlijkheid ingaat. Een kind adopteren en het direct onterven. Mijn tv buitengooien. Mijn pc buitengooien. Laatste 2 al dan niet het gevolg van mijn ondertussen zwaar ontwikkelde drugverslaving. Enzovoorts. Mjah neej, niet enzovoorts. Dit was het wel ongeveer wat deze categorie betreft. Nog minder dingen kan ik noemen die ik nog nooit gedaan heb maar die ik zeker zolang ik leef zal doen ...

14:32 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

16-07-04

Fair is Fair (I/III)

Er zijn massa's dingen die ik in mijn leven nog nooit gedaan heb en die ik probably ook nooit zal doen. Tenzij er veel geld bij komt zien en dan nog. Bandwerk as fulltime job aannemen. Of naar een concert van Britney gaan, Laïs of (als toppunt van pure zelffoltering) Arid. Op Agalev stemmen. Een bloemenwinkel beginnen (laat staan een eigen zaak). Chinees leren. Stoppen met drinken. Schoon volk nakijken. Een vrouw zwanger krijgen. Meelopen in een anti-amerikaanse betoging. Houtbewerking. Naar Cuba reizen. Een boek schrijven zoals Mulisch. Een zin schrijven zoals Mulisch. Op mijn blog zonder reden grof liegen. Op papier de woorden "ad infinitum" gebruiken. Hard drugs. De laatste regels van een post amateuristisch op elkaar laten rijmen. Koffie kopen in Oxfam. Mijn haar laten groeien en in een staart doen. Een lesbo bekeren. Een kind misbruiken. De reeks is eindeloos eigenlijk.
Heel wat kleiner zijn de dingen die ik nog nooit gedaan heb en waarschijnlijk ook nooit zal doen. Maar die ik anderzijds misschien zo ooit, op een bepaald moment, heel diep in een donkere toekomst, waarschijnlijk wel dronken of in wanhoop eventueel nog zou durven proberen. Ik kan niet zeggen dat ik nooit tot deze dingen kan worden verleid en dat ik er niet voor zou zwichten ... (end I of III )

21:18 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-07-04

tussen de regels

Ik krijg zo ondertussen echt het schijt van mensen die zich altijd en overal in de slachtofferrol leggen. En nog harder van mensen die ander volk zwart maken om dat te kunnen bereiken.
Ik krijg vooral nu het schijt van de meisjes die zich draaien in hun problemen met jongens die ze zelf creëren. "Maar Dimi ik heb wel respect voor * insert name here * !". Laat me niet lachen. Respect is nog altijd iets meer dan zijn so called buddy opvrijen waar hij er bij zit. Vooral als je in het koppeke nog heel hard beseft dat hij het moeilijk heeft. En het daarna niet toegeven dat je fout zat. En mij daarna volledig en totaal negeren omdat ik alleen maar zeg wat ik zie. En anderen alleen rond de pot draaien en je manipuleren omdat ze toch zo nodig in je broekje willen.
Ik heb lak aan mensen met oogkleppen die zo hard overtuigd zijn van hun eigen visie en gelijk. En nog meer aan zij die vriendelijk zijn in mijn gezicht en achter mijn gat zitten lullen. News flash. Ik hoor die dingen en vergeef maar vergeet niet (en dit laatste gaat al dieper terug dan je denkt). Anyway what comes around goes around.

dedicated to Joke en Donbullrotti

19:29 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

13-07-04

skynet doe weer onnozel

Terug dezelfde miserie om in te loggen ma .. allez .. 't lukt toch weer. Dus vandaag ff over kaartlezen. Ok, veel valt daar nu niet over te zeggen tenzij .. juist ja .. je verloren loopt. In de boskes. In Wallonië. Met 2 West-Vlamingen in je team. En heel gebrekkig Frans. Dus tegen de tijd dat de 1e al binnen waren zaten wij ergens tussen checkpoint 1 en 2 en redelijk hopeloos gedesoriënteerd. Echt uit pure miserie gaan we daar op een paar verkrotte paar lappen hout tikken uit vrees die mens zijn huis (tkind moet een naam hebben) in elkaar te motten. In het beste Frans 'Boshoer' gezegd en de situatie proberen uit te leggen .. vraagt dat boerke uit de Waalse middle of nowhere gewoon 'Verstaah gie neerlach?' Spontaan gedacht dat deze jongen zijn tong had laten afsnijden tijdens 1 of ander donker ritueel om de goden gelukkig te stellen zodat hij (buiten zijn vrouw) er deze zomer nog een extra kalf op zijn weide kon zetten zoals gebruikelijk in onbeschaafde culturen .. Guess again .. West-Vlamingen vind je overal.
Nu echt geen slecht woord over die mannen (meer) eh. 'tis dankzij hen dat deze nog een beetje in 1 stuk is aangekomen (buiten de lappen vel die van mijn hielen waren afgebrand). Jammer genoeg was het gisteren terug kaartleesshit. Maar @ night. Terug met de 2 dezelfde gasten in het groepje maar we wouden toch een beetje slagen en zijn maar lekker 1e geëindigd. 'k Denk dat niemand ons nog wou volgen toen we ze inhaalden omdat ze vreesden dat we toch zouden verloren lopen. Terecht ^_^ En de simpelen van geest die het toch probeerden hebben we er vanaf gejogged ... 18 km ver. Met kevlar helm en munitieriem aan. Zeg nu nog eens dat ik er nix voor mijn geld doe. Misser van vorige week rechtgezet. Om 12h lag ik kapot in mijn bedje. Snel 5h slaap en voeten laten rusten voor de praktijk examens van vandaag en morgen. Life can be great. *kuch*

17:44 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-07-04

off the record

Nu ja eigenlijk ken ik wel een manier die meestal 'werkt'. Versieren is eigenlijk niet mijn ding of zo. Het keyword om nieuwe mensen te leren kennen is gewoon 'gemeenschappelijke vrienden'. Echt meer is er volgens mij niet aan. Mensen zijn kuddebeesten u know. Altijd brengt iemand wel iemand mee. Je mag er gewoon geen punt van maken om alle oude gewoontes en routines vast te houden. Been there done that. Verandering van omgeving is fijn, opwindend en breekt de sleur. Via de achterneef van de vriendin van de broer van ik weet niet wie allemaal kan je gewoon niet anders dan ooit is met een onbekende te beginnen lullen. Hoe het verder gaat zie je dan wel. Maakt ook niet uit. Het klikt of niet. Ongelooflijk eigenlijk hoe ik ooit heel lang beperkt ben gebleven tot mijn eigen klein bekrompen wereldje ( joc + school + boerenfuif). Het was wel fun maar ik wou toch meer. Een mentaliteitsverandering. 'k Denk als je gewoon open staat voor verandering en de goodwill om eens iets compleet fout te doen (waar het bij een pak mensen aan ontbreekt) dat je dan al een heel eind staat. Valt het tegen? Pech. Maar meestal smaakt het naar meer. Bij mij. De rest komt wel .. ooit. Niks forceren. It works for me. Niet dat ik mijn manier van leven wil opdringen aan iemand. It's your life. Maar toch .. Je leeft maar 1 keer (bepaalde godsdiensten en codexen met leefregels uit een maatschappij van 2000 jaar geleden buiten beschouwing :p ) en later als ik rot van de kanker, pokkedoof ben van te veel basslines , mijn knieën om zeep zijn van de voetbal en mijn vingers en ogen versleten zijn door mijn pc scherm .. Verlaat ik deze nest gelukkig ^_^

19:54 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

09-07-04

lady killing in process

Despite mijn grote mond en despite al mijn zever zit er ergens nog altijd een klein hartje als het op vrouwen aankomt. Vooral die eerste stappen. Breaking the ice en iets vinden om over te beginnen zeveren. Ik weet niet wat zeggen en al helemaal niet welke houding aan te nemen. Zet mij samen in een bende waarvan ik misschien 1 of 2 mensen ken en ik lul maar mee. Who carez. Maar solo iets beginnen ? Ya how maar.Nu kunnen jullie daarmee lachen, me zielig vinden of het jullie gewoon geen flikker aantrekken. Vooral dat laatste dan wel prolly. Wie kan het schelen? Mij?Om eerlijk te zijn, soms wel.

Soms, op zo'n dag dat die blok ijs onder m'n linkerlong eens een wat hogeretemperatuur heeft. Dan raakt het me. En dan is het moment aangebroken voor actie. Zelfverbetering.

Laatst had ik zo'n dag en ging ik is uit en probeerde wat me te binnen viel. Bij de eerste ging ik voor the direct approach. Succes gegarandeerd. In films althans ..
"Ik denk dat jij hem wel een uurtje of 6 de lucht in kan houden. Heb je een
groot huis zodat ik je alle hoeken eens van dichtbij kan laten zien?"
Uiteraard werkte dat niet. Misschien maar best ook, want ik ben echt niet wereldkampioen lange-afstand-neuken. Dus huppelen naar de volgende bar. Maar eerst nog een high-five maken tussen mijn rechterhand en mijn wang .. Afgang nummer zoveel? Zet hem maar bij de rest.

Het was duidelijk dat zinnen zoals, "Slaap je op je buik? Nee? Mag ik er dan op slapen? " erg weinig positieve indruk maken. Dus besloot ik het eens anders aan te pakken. Ik dacht het eens wat geleerder aan te pakken. Dus benaderde ik een stijl meisje dat ergens wat triestig zat te staren .. "'k Wist niet dat je depressief kon worden van fysische concentratie en perceptie van weerkaatsingen van een egaal horizontaal gezeroteerde brok muur. Maar Wist je dat een goede partij copuleren, bepaalde stoffen vrij maakt in je Thalamus. Daardoor krijg je een euforische gewaarwording.."
Succes? Neen..
"Spijtig dat je zo'n freak bent, je hebt anders wel een leuk mondje en een lekker lijf." So she said. Eigenlijk mooi compliment niet? Rekening houdende dat wat ik zei toch maar redelijk zware bullshit was. Wetenschappelijk onderbouwd dus geen reet waard :)
Met een extra streep zelfvertrouwen zette ik m'n sessie verder. Wederom in een ander cafe. Uiteraard. Als de eerste de beste lady killer (wat een lelijke anyway term ^_^) zette ik me aan de bar en zocht oogcontact met de mooiste vrouw die er te zien was ..
Boom babeh! Ze keek op, flirtte wat met haar ogen en maakte subtiele ondeugende bewegingen tot ..

.. Tot, er plot iemand naast me stond. Hij was groter, brederen gespierder dan ik. "Wat moet je van m'n vriendin?" Toen ik zei, dat die slet van hem mij zat te versieren en hij haar dus maar wat beter kon beginnen behandelen om ze in time niet te verliezen, kwam er een vuist op me af. Door een prachtig snelle reflex in echte matrix stijl kwam ik tot mijn eigen verbazing snel uit de gevarenzone. De stalen buis van de bar echter ..
Bijna kruipend van de pijn (nu ja bijna .. ) droop die aap af.

Door al dat geweld, werd het onder m'n linkerlong weer steenkoud.
De les was dus afgelopen.
Conclusie: Subtiliteit? Nooit 1 van mijn sterkste kanten geweest.
Lady killer? Volledig

19:56 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

i will survive

Gelijk Gloria Gaynor zei voor de 60-plussers of gelijk Cake zei voor de alterno's :p ..
'k Ben er vanaf. Nog 3 dagen exaam over deze prul en trust me na deze week lijkt zelf mijn hart eruit laten halen met een lepel peanuts dus deze laatste (k)loodjes kunnen er nog net bij. Lach maar met ikke. Gezien hoeveel regen er vandaag en vannacht is gevallen? Ik anders wel.. bijna elke spets.
Nee echt. Al bij al heb ik dingen mogen doen en meemaken waarvan ik kan zeggen: "In the face! You're never going to do what i did." Ok ok , kheb er wel moeten voor zweten en pijn afzien. Het mooiste moment was toch (buiten de fucking huge grote blaren op mijn voeten dan) de straf die gasten kregen die hadden gerookt zonder toestemming. Voorligsteun. Saf in het mondje. Fikken die handel en pompen tot 'ie op was. Nooit gedacht dat ik zoveel push-ups na elkaar kon ^_^ Echt bij momenten dacht ik volledig in een televisieserie te zitten. Compleet met regen en modder en vettigheid en drill sergeants en everything.

Kijk kga het niet langer uitstellen. De gaskamer heeft mij zwaar teleurgesteld. Het is wel show zo een paar ampullen traangas te zien ontploffen en verdampen maar buiten een beetje prikken en tranen doet het verder nix. Ik heb verdomme meer last en pijn om mijn lenzen in te steken. Maar als kennismaking .. plezant .. same thing goes for the gunnie thingies .. tzelfde als op de kermis .. maar dan tikkie professioneler. Het is al de bagger aan discipline en rottigheid aan drill die er aan vooraf gaat die het zwaar maakt. Maar echt.. als de blanke reïncarnatie van Steve Urkel in mijn flight zit ben ik heeeel content dat die mannen mee zijn als we met oorlogsgranaten driepunters gaan gooien.
Kijk het is eruit. It's been said. 'k Ga nu op mijn gemak alle herinneringen van deze nacht samen met alle vuiligheid en resten camou van mij af gaan spoelen.

19:20 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

05-07-04

Offline!

Alpha one zero this is alpha one six. Message. Over. Ja Offline. Tot 't einde van de week. België heeft ergens vanachter langs een rotte verouderde streek waar de tijd al een paar eeuwen heeft stilgelegen en waar de Walen nog harder stinken, een paar barakken en stallen staan en een paar bossen met lompe kiezige beesten. Nee, niet wij .. alhoewel we der de komende 4 dagen gaan tussen lopen. Voor zover ik donderdag op terrein al het voorgerecht heb mogen ruiken, krijgen we nu the main thing .. samen met bakken regen. Zo kan ik deze prul misschien toch nog een beetje doorspoelen. Want dit is echt nix voor mij. Rondkruipen en sluipen in de vuiligheid met het geweertje in de hand.
"This is my rifle, this is my gun. This one's for shooting, the other for fun!" Full metal jacket style. You know how it is :) . Constant afgeblaft en gecommandeerd, uitgemaakt en becommentariëerd worden om .. njah .. eigenlijk gewoon lucht. Allemaal vrij entertaining ergens als je de funnyness en absurde dingen er beke van inziet (maar das pretty moeilijk als je maar van vermoeidheid je ogen niet kan openhouwe -_-) .. en indien er geen beoordeling op stond die voor de rest van de carrière in de boekskes gaat. En indien er meer slaap zou voorzien zijn dan de reglementaire 4h per nacht.
Let the games begin .. lekker rellen tegen Flight 2. Mijn eigen battlefield 1942. Toffe wereld. 'k Ga nog liever een triatlon of 7 doen in een fluoroos latexpak om daarna de film "the passion of christ" is for real zelf te herspelen .. en nee ik heb die nog niet gezien maar tschijnt dat het erg is ^_^. End of transmission. Alpha one six out.

16:52 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

02-07-04

Gadgets theorie

Kijk.. wat zou er met de Titanic gebeuren als die prullen zou hebben gehad zoals radar, gps en gsm's? Het hulpje op de brug spot op de radar zo'n mastodont van een ijsberg en huppelt naar zijn kapitein om het te melden. Die begint die arme kerel af te blaffen omdat er op die plek totaal geen ijsbergen kunnen zijn. Daarna showt de GPS dat het bootje zo ver uit koers is geweken dat er wel degelijk zo'n gevaarlijk ijsdinges in de buurt is en in the end wordt de ramp, redelijk nipt, vermeden. Iedereen belt happy naar huis om te vertellen aan welk enorm gevaar ze zijn ontsnapt. Of wat dacht je ? The unsinkable die zou zinken ? Right ..

Een beetje vergezocht? Probeer het maar is hoe je leven er zou uitzien zonder je gsm. Echt ik zeg het je, venten zijn gewoon gek van dingen die door niet-kenners als gadgets worden beschouwd. Bij vrouwen beperkt het zich nogal redelijk tot schoenen , kleren en het gsm'ptsje (7 medeklinkers in a row :p .. beat that! ).
Mij kan het geen flikker schelen. Ik heb gewoon geen gadgets. Mijn prullen zijn levensnoodzakelijke basisaccesoires die mijn leven gemakkelijker en zinvoller maken. Die pda (waarvoor dankje skynet om deze netjes afgeleverd te hebben ^_^), pentium 4 3.00Ghz, DVD lezer en schrijver, digitale cam, usb stick en mp3 speler bijvoorbeeld. Overdreven ? Sorry schat maar 'k heb dat nodig..
En dit was nog maar na een paar dagen in the rumble en de jungle van Sint Truiden. Echt ik mis die luxe en het comfort enorm. Ok dat en het was gewoon vuil , vermoeiend , zwaar , .. just the plain old fashion military school. En als je me nu wilt excuseren ik moet nog eens bellen voor mijn flat screen, de DVD's voor sluitingsuur terug binnen brengen en mijn bak met warez sorteren.

funfilez > trojangames.co.uk (+18) :

21:34 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |