17-08-04

Historisch gegroeid

Als je de meeste mensen naar Dimi zou vragen, dan zouden die zeggen dat alles wel fout is gegaan met te buizen op de hogeschool. Ikzelf ben ervan overtuigd dat het al scheef liep van bij mijn geboorte .. en zelfs ervoor al. Want mam werd dus zwanger. Rubberkes waren niet hot in de eighties. Palcoholist werd bang, ik denk dat je hem allicht op een hoopje kon vegen toen hij het hoorde. En grootva kreeg schuim op zijn lippen. Op het randje af dat hij net niet de bio pap te lijf ging op zijn klompen met zijn strontriek. De strontriek staat nog altijd in de garage .. naast zijn klompen. May the lord have mercy on his soul.

Anyway de bio papa had al gehoord van de nieuwe opkomende trend abortus. Omdat abortus wegens geloofsovertuiging en Jezus bij ons mama was uitgesloten werd dus besloten het pakje te houden. All i could say is: Hallelujah! Blijkbaar was het toch niet zo'n samen mooi uitgebabbelde beslissing want datzelfde jaar nog zijn ze gescheiden. Heel traumatiserend als foetus. En toen ben ik mijn actieve voetbalcarriére gestart. Buiten eten, drinken en slapen reageerde ik de nieuwe frustraties af al schoppend.. Vrije trappen. Gecurvde ballen. Millimeter passes. Effect curls recht in de linker winkelhaak. Niks was te veel en het publiek ging gewoon wild! "Voel voel de baby heeft geschopt, de baby heeft geschopt, leg je hand op mijn buik, snel snel." Ze mocht tevreden zijn dat ik toen heb geshot .. en niet 20 jaar later.

Dus la mama zet uit gelijk ne warmeluchtballon en uiteindelijk ben je het beu. Beu om in je eigen vuil te moeten zwemmen. Het wordt daar dan ook niet echt veel opgekuist. En dus wil je verhuizen. La mama werd dan maar netjes afgevoerd met weeën. Ik was op komst en niemand hield me tegen. Behalve ikzelf dan. En dat meen ik. Een foetus kan eigenlijk alles al horen wat er verteld wordt. Wetenschappelijk bewezen (vraag me niet hoe ^_^). Dus had ik eigenlijk wel al door dat ik best nog een paar jaar wegens "huishoudelijke twisten" in het buikje bleef. I made up my mind. Ik bleef zitten! Tot ze er niets beter op vonden dan een soort trechter op mijn hoofd te zetten en .. mjah .. te trechteren of hoe noem je dat? Zo kwam ik ter wereld. Volledig uitgeput en met een eierkopje geshaped naar een trechter. Blijkbaar was ik nog niet getraumatiseerd genoeg en begon de dokter op mijn kont te slaan. "Hela homo." dacht ik en ik gaf hem terecht een golden shower als compensatie. Blijkbaar hebben ze me daarvoor nog 2 weken veroordeeld en ik werd nog opgesloten in een kleine box voor ik naar huis mocht.

14:42 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Mini Dimi Bewogen verhaaltje, als je't mij vraagt! Dus je hebt het effect va de zuignap mogen ondergaan? Vandaar die rare hersenkronkels, dus!

Gepost door: Little Witch | 17-08-04

Opgelost Tis dus de fout van jezus

Gepost door: amo-ej1 | 18-08-04

well d'uh Het is allemaal de fout van Jezus :p
En ik begin de laatste tijd iets te veel te horen dat'k raar ben naar mijn goesting ^_^
kzou het op den duur nog moeten gaan geloven

Gepost door: scribble | 18-08-04

voor of na alcoholinname ? ;-)

Gepost door: amo-ej1 | 19-08-04

Ocharme Ocharme... Nu begrijp ik alles. *aait dimi*

Gepost door: aergn | 20-08-04

laat me da ook keer doen *aai*
*aai*

Gepost door: amo-ej1 | 20-08-04

hehe wie me wil aanraken .. het is nu de moment :)

Gepost door: scribble | 20-08-04

bij mij was het met een tang, en de putjes daarvan zijn nog altijd te zien achter mijn oren. Is ook nooit meer goed gekomen ;-)

Gepost door: Schaduw Zijde | 21-08-04

funny het was reeds een jaar geleden dat ik het verhaal gehoord had. wanneer komt deel 2 met het smijten van projectielen?

Gepost door: bullrot | 24-08-04

De commentaren zijn gesloten.