21-08-04

Love life

Neen. Niet het mijne. Ik zat goed. Rustig. Relax. No worries. Toch niet helemaal. 'k heb er de laatste paar dagen te veel advice moeten over geven. En teveel voor iemand anders moeten erover nadenken. Over babbelen. Raad geven die ik beter zelf eens zou volgen. 'k Zou het echt beter doen want het is gelukt. Denk ik. Na weken miserie en afzien en flirten en gentle touches en dates en avonden samen en verleiding en oogcontact en stress en wat geeft dan de doorslag ? Jaloezie. Een filmke doen met de vriendin van .. en we waren begonnen. Echt de max om iemand anders zo te kunnen helpen. Echt klote voor mezelf dat ik er midden in ben geraakt. Want dan ga je voor jezelf ook al nadenken. Dimi wat moet ik doen ? Wat the fuck weet ik het ? Sinds wanneer ben ik plots cassanova geworden ? Sinds wanneer komen we bij mij vragen over hoe je het moet aanpakken ? Hoe overtuig je iemand dat je het deze keer echt meent ?

Ik, de anti-king van de lange termijn relaties, het kan goed zijn dat ik er deze keer echt één zien ontstaan heb. Aan meegebouwd heb. En ze was dan nog niet eens voor mezelf. Oh joyfull world wat ik ben ik blij .. voor hen. Maar dit is mijn blog. Mijn stukje internet en hier zit ik in voor mezelf, ik en niemand anders. En ik vind het kut. Zelf heb ik wat ik wil en had, niet kunnen houwen en ik wil het terug, ze terug. Ik ben net iets te veel gewreven in wat ik mis. Het is zo enorm frustrerend om te heel goed te weten wat je wil maar het niet kunnen krijgen. Vooral als je een ander het wel ziet krijgen. Het voelt zoals de zak chips op de bovenste plank van de snoepkas waar ik op een stoel moest voor gaan staan, mijn handen moest voor strekken en op de toppen van m'n tenen ging steunen en er nét niet aankon. Ik voelde de smaak al op mijn lippen maar het kon nét niet. Toen niet en nu niet. Ik kan het ook gewoon vragen. Mammie krijg ik een snoepje? Maar waarom een vraag stellen als je het antwoordt al weet?
En toch ben ik blij. I did it. Just not for myself. They did it. Wat maakt het uit ? Het is lang geleden dat'k nog zoveel tegenstrijdige shit gevoeld heb. Ik loop gewoon emo. Imagine! 'k Ben rete gelukkig voor hem. Hij heeft er veel in afgezien.

Maar ik wil ook mijn happy end

03:12 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

the endlosung de oplossing is gewoon hen de nek omwringen ;-))) like i told!
haha!
nee serieus, kjerel, ik begrijp heel goed wat je bedoelt wat je ervaart en hoe je je door al die zaken voelt...en dit keer wel uit eigen ervaring....
have a nice weekend!
and break someone's leg!
cms

Gepost door: cms | 21-08-04

Happy End Jouw happy end komt er zeker ook nog aan, maar beleef eerst eens een deftig verhaal voor je er een eind aan breit.
Waarmee ik wil zeggen: je bent jong, je bent knap, je bent lief.
Wel, profiteer nog wat van het leven, voor je je met een ketting vastmaakt. Een vaste relatie is prachtig, maar het heeft ook zijn keerpunten. En het is pas dan dat je beseft dat je je vrijheid kwijt bent. Dat je niet meer kunt, wat daarvoren kon.
Je prinses met haar roze jurk nederdalend uit een statige wolk, komt er vast wel aan, geloof me.
En ik denk dat ik ondertussen alle clichés ben afgelopen die er over dat punt bestaan...

Gepost door: aergn | 21-08-04

THX thx man echt:)

ma ik ga u nog zo zat maken ze en ge weet het als ik iet kan doen voor u geen probleem
ik zal er zeker zijn echt THX THX THX

Gepost door: haplo | 21-08-04

love Ik heb ook maanden aan een stuk vrienden geholpen met love trouble ... de ene getroost om stukgelopen liefde, de andere moed ingesproken om toch haar poging te wagen,... En dat terwijl mijn eigen liefdesleven 1 grote puinhoop was.
Ik had de hoop al lang opgegeven, dak na langer dan een jaar als single door het leven te gaan, nog iemand zou tegenkomen waarvan dak zou zeggen da is em ni ne keer. Maar voor ge het goe en wel beseft staat hij/zij voor uwe neus en patat ge hebt het zitten. Ale zo is het toch bij mij gegaan :) En voor ge het weet zijt ge de gelukkigste mens van de wereld...
Nu ist enkel nog de kunst om mijn geluk zo lang mogelijk te laten duren :) Ik besef ook wel dat ni voor eeuwig is en enerzijds wil ik da ook ni... op lange termijn zal hij of ik wel terug naar de vrijheid verlangen en dan moeten we elkaar gewoon terug lostelaten... terug een nieuw avontuur tegemoet gaan.

Tis mij gelukt dus uwen happy ending komt er ook wel ;-)

Gepost door: Finnie | 21-08-04

euhm Ik wil ut ni voor ik weet wie, ma gewoon 1 iemand. I made up my mind. En gekozen voor wa ni meer kan zijn. En daar moet'k nu effe mee verder. En das kut als iedereen rond u het blijkbaar wel lukt. Ik wil geen nieuw avontuur en wil geen vrijheid meer. Ik weet wat ik wil en dat moet er effe uit, one way or another :)

Gepost door: scribble | 22-08-04

mja daar zit iets in ze ma ge zult ze wel vinden en als ik moe helpen just let me know he;)
ge weet da ik da zeker zal doen voor u als ge een beetje hulp nodig hebt;)

Gepost door: haplo | 22-08-04

*zucht* Toen ik die post van je begon te lezen begreep ik je maar al te goed. Ik zit in exact dezelfde situatie met exact dezelfde gevoelens en wel, ik kan ze niet uit mijn systeem krijgen, zelfs niet al schrijvend. Ik ben echt blij deze post te lezen en te realiseren dat ik niet alleen ben. *knuffel*

Gepost door: Kuusou | 23-08-04

Chapeau scrib dat je er klaar voor bent: het opgeven van je vrijheid. SMILE.
It takes a man to admit that. Scribgirl will come along, niet noodzakelijk zomaar uit de lucht, sommigen onder ons moeten wel degelijk voor hun toekomstige vechten (figuurlijk dan), maar laat dat je niet afshcrikken. Probeer jezelf te zijn, niet wanhopig op zoek te gaan, maar laat geen kansen meer liggen. En there you go, fly my friend..

Gepost door: Little Witch | 23-08-04

hoedje little witch 'k Geef geen vrijheid op :)
'k Doe wel verder zoals nu .. en 'k blijf mezelf .. always have. niet wanhopig en niet van plan ooit een kans te laten liggen ;)

@ kuusou : 't schrijven helpt .. ergens. Ne knuffel however helpt wel meer ^_^

@ haplo : i know .. al een stuk langer dan vandaag ;)

Gepost door: scrib | 24-08-04

Nood aan een knuffel? Hier zie, volledig 'free of charge' (Steve beïnvloedt velen van ons) : KNUUUUUUFFFF

Gepost door: Little Witch | 25-08-04

De commentaren zijn gesloten.