23-08-04

Beste dagboek .. rrright.

Kijk ik verwittig je al op voorhand. Dit gaat slecht zijn. Het gaat op geen kloten trekken en ik heb je verwittigd. En die zijn er dus in totaal al 4 waard. Mijn page hits gaan rocken morgen. En echt, het kalf is al verzopen voordat het pootjes op de rand van het zwembad kon leggen en beseffen dat kalvers niet horen te zwemmen en dat zijn reddingsbandjes niet werken omdat de boer te druk bezig was zijn schaap te neuken in plaats van de bandjes op te blazen.
Een kalf dat verzuipt. Het doet me denken aan vorig jaar toen ik uiteindelijk ben bezweken onder de massa hype en na 5 jaren ongeëvenaarde pure menselijke koppigheid door de knieën ben gegaan en titanic heb gezien. 3 uur wasted van mijn toch nog altijd jong en mooi leven. 3 uur film over een boot dat tegen een ijsblokje vaart in een wodka redbull de Pacific genoemd? Ach man, water blijft water, het maakt niet uit welk label erop hangt. 3 uur over een belachelijk liefdesverhaal dat zelfs 7 kanjers van kapoten wel kon uitvinden .. hoe noemt em ook weer .. de vent die Isabelle A nog mogen roteren heeft? Bah it slips my mind. Misschien maar best. De kerel die het lef had om vorige week tijdens de boskantse feesten één van mijn nachtjes seul a la maison te verkloten door alle marginale en ouwe mensen uit mijn buurt te laten samenkomen op 500m van mijn deur én dan nog het lef had om play back te zingen en dat allemaal hoorbaar van in mijn tuin. Dankjewel Pedroh voor de live stream op topradio .. it's a life saver. Niet dat van mij. Daarvoor leef ik te graag. Maar dat van Williebel Sommers. En zo raak ik nog op zijn naam.
Ik had gezegd dat het slecht ging zijn. Ik had nog gewaarschuwd om niet verder te lezen. Maar nee. Ik heb nog wel de decency om hier te stoppen. Nog al een geluk dat ik niet James Cameron heette. Of ik schilderde er nog een documentaire bij over deze post. The nerve!

02:19 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Whahaha LOL schitterende post o/

take care!

Gepost door: Jess | 23-08-04

. Silly Wommers schopt aarsch! Zeker in play-back modus! =)

Gepost door: Coltrui | 23-08-04

. Je had beter enkele foto's getrokken van dat optreden (en vooral van het publiek). Hadden we daar ook mee kunnen lachen! :-)

Gepost door: Nadine | 23-08-04

woorden kotsen kan deugd doen he !

Gepost door: steely | 23-08-04

^_^ amaai nog ni ..
en kgaan da meer doen.
Trouwens den eerste die hier nog zegt da silly wommers aars schopt, kom'k ik persoonlijk zijn blog terrorriseren deze laatste week van het verlof. neh!

Gepost door: scribble | 24-08-04

. Willy Sommers is da bomb! =P

Gepost door: Coltrui | 24-08-04

bal marginal you say ?? tja kijk doorheen het landschap van de mens heeft men madeliefjes en onkruid en zoals iedereen weet, vergaat onkruid niet. nogal een geluk voor ons is in dit alles nog steeds de canabissadiva hollandica

Gepost door: bullrot | 24-08-04

De commentaren zijn gesloten.