24-08-04

Opleiding MBO-OO tech

Ok ik ben al laaaang vergeten waarvoor het monster van een neologisme staat maar het zou mijn toekomst vanaf volgende week tot ergens mid oktober moeten voorstellen. Want, ow ja, hoe lang en hoe hard ik heb geprobeerd om er ook maar geen flikker aan te denken. Het feit dat ik zondagavond in Sint-Truiden moet staan en het feit dat ik er tot nog toe nog altijd geen plek heb om te overnachten begint een beetje op mijn kloten te werken. Alhoewel het ze mij verplicht zijn en alhoewel ik volledig in mijn recht ben indien ik maandag de eerste trein neem en ( uiteraard ) te laat aankom ( want no way in fucking hell ga je mij ooit in het openbaar in full kaki outfit over straat zien lopen .. En als je me ooit ziet lopen .. try to keep up .. want the germans are coming ^_^ ) ga ik toch maar lekker gezellig vanaf morgen heel limburg wakker bellen want Sergeant Dimi is back in action. 6 dagen te vroeg. Eikels.

Hoe moeilijk is het om op een internaat gewoon een paar extra bedden te voorzien? Maar we tonen begrip voor de 2 aapjes van de directie. Niet alleen omdat ik dinosaurussen ken die jonger zijn en meer organisatorisch talent hebben. Gewoon ook omdat ik nog altijd niet officieel recht heb op mijn bureau'ke in Brussel, wat zo'n beke mijn hoofddoel is. En omdat die 2 amoebes net hoog genoeg geƫvolueerd zijn om mij die toe te kennen. Of wat dacht je ;) ?
Kijk het kan erger. 'k Wil zeggen vroeger. Want blijkbaar hebben de mannen bij de luchtmacht nog verlof tot zondag .. en de rest mag overmorgen al binnen. Waarom? Who knows. 'k Zal er eens heel diep over nadenken tijdens die extra dagen verlof want ik ben uiteraard bij de his majesty's royal airforce .. and proud of it .. elke 29e van elke maand!

21:52 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Who needs sleep anyway Is er geen mogelijkheid om een bed te confisqueren bij een plaatselijke schone ofzo?

Gepost door: Little Witch | 25-08-04

. Gaat ge naar Sint-Truiden zondag? Ik heb gehoord dat alle Vlaamsche Zangers die op Isabelle A hebben gezeten daar 's avonds een benefietconcert geven ten behoeve van alle Belgische sergeanten in nood. Pietzak!

Gepost door: Coltrui | 25-08-04

ik denk ni da er daar een plaatselijke schone is waar hij zou willen bij liggen:p
en moest ik mogen kiezen ik zou ook nog een extra dagje thuis blijven of zo, om dan zeker een goe afscheid te kunnen nemen van iedereen;)

Gepost door: haplo | 25-08-04

although She does have a nice point ..
Ge kunt dus altijd schrijven naar de koekoekstraat 70 in melle
ni voor mij maar voor mijn eenzaamheid ^_^

Gepost door: scribble | 25-08-04

Ik Heb wel meerdere goede punten, mijn beste.
En geniet zolang je nog kan van mijn gratis advies, eens ik zelfstandige ben, zal het MET factuur zijn.

Gepost door: Little Witch | 25-08-04

lol die is wel goed gevonden;)
maar aan den andere kant als hij bij u zou mogen slapen zou hij der alleen maar mee winnen;p

Gepost door: haplo | 25-08-04

veldbedden het antwoord tot je gebeden: http://www.de-generaal.com/frame6/veldbedden/veldbedden_index.htm
alleen al de naam van de site moet u aanspreken

Gepost door: bullrot | 06-09-04

hehe Biiiiaaaatch :-x

Gepost door: scribble | 06-09-04

De commentaren zijn gesloten.