29-08-04

Done

't Zit erop. 29 augustus. Mijn kleinste lang verlof .. maar 't meest verdiende. Vanaf morgen terug naar de zinloosheid. Terug 6 weken schminken, ontschminken, kruipen, tikkertje, verstoppertje, tentjes bouwen, tentjes afbreken, putjes graven, putjes dichtgooien, geweertje spelen, geweertje kuisen, schoentjes camoufleren, schoentjes blinken, spelen en met u laten spelen. Oh Sint-Truiden ik heb het gemist. Where all logic seems to end and where the end of civilisation meets the world.
Ik voel me spiderman. Al heb ik nog een idioter kostuumke en moet ik nog beginnen aan mijn deel 2. Alhoewel Kirsten Dunst mij wellicht niet zal komen troosten als ik een godganse week buiten in de vuiligheid en de bossen in een veel te klein tentje moet maffen en wacht lopen en mijn eigen tour of duty simuleer. En ik loop er minstens even hard de muren van op als Toby.
Echt ik haat dit deel van mijn opleiding zo hard. 'k Heb nooit echt haat gekend tegen iets of iemand. Wel afkeer van neem nu bv. Amerika. Waar gastjes in vergelijking met Europa echt dom gehouden worden in school. Gasten die naar Tennessee waren gereden om Lance te zien finishen op de Champs Elyssees in Paris. Niet echt in het koppie houdend dat Paris misschien ook wel eens de hoofdstad van Frankrijk zou kunnen zijn. Maar dit is België .. naar het schijnt het 7e beste land ter wereld om in te leven. Maar 't zal toch de komende 6 weken niet zijn ^_^

17:45 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

- Ach het zal ook wel passeren!

Gepost door: caroline | 31-08-04

nog een jaarke en ge zijt er van af;)
ik ga ook wa afzien dit jaar;)
pffff
studeren en werken ni gemakkelijk ma ik moe;)

Gepost door: haplo | 31-08-04

"nog een jaarke" zegt em Da zijn 52 weken .. oftewel 260 werkdagen - 30 statutair verlof = 230
Daar nog is ne feestdag of 14 vanaf en ne brugdag of 3 = 230 -17 = 213 werkdagen eh makker ..

Da in werkuren is iet van een 1500 uren pure horror :)
'k Had beter wiskunde gestudeerd in plek van ict

Gepost door: scribble | 01-09-04

tour i see a red door and i want to paint it black no couours anymore iwant to turn it black....
mijn meme opperde overtlaatst ook dak es moest overwegen naart leger te gaan.
no way maat want dan zijde boven mij :/

Gepost door: bullrot | 06-09-04

De commentaren zijn gesloten.