29-08-04

Done

't Zit erop. 29 augustus. Mijn kleinste lang verlof .. maar 't meest verdiende. Vanaf morgen terug naar de zinloosheid. Terug 6 weken schminken, ontschminken, kruipen, tikkertje, verstoppertje, tentjes bouwen, tentjes afbreken, putjes graven, putjes dichtgooien, geweertje spelen, geweertje kuisen, schoentjes camoufleren, schoentjes blinken, spelen en met u laten spelen. Oh Sint-Truiden ik heb het gemist. Where all logic seems to end and where the end of civilisation meets the world.
Ik voel me spiderman. Al heb ik nog een idioter kostuumke en moet ik nog beginnen aan mijn deel 2. Alhoewel Kirsten Dunst mij wellicht niet zal komen troosten als ik een godganse week buiten in de vuiligheid en de bossen in een veel te klein tentje moet maffen en wacht lopen en mijn eigen tour of duty simuleer. En ik loop er minstens even hard de muren van op als Toby.
Echt ik haat dit deel van mijn opleiding zo hard. 'k Heb nooit echt haat gekend tegen iets of iemand. Wel afkeer van neem nu bv. Amerika. Waar gastjes in vergelijking met Europa echt dom gehouden worden in school. Gasten die naar Tennessee waren gereden om Lance te zien finishen op de Champs Elyssees in Paris. Niet echt in het koppie houdend dat Paris misschien ook wel eens de hoofdstad van Frankrijk zou kunnen zijn. Maar dit is België .. naar het schijnt het 7e beste land ter wereld om in te leven. Maar 't zal toch de komende 6 weken niet zijn ^_^

17:45 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

26-08-04

Wa doeje eraan

Een redelijk plezante eigenschap voor mij en van mij is dat ik gewoon veel met mensen lach. Of om mensen lach. Het ene gaat wat samen met het ander. Een andere eigenschap is dat ik soms veel te lang voor marginale programma's blijf hangen. Het 1 met het ander gecombineerd leidde dus tot het rad van fortuin. Presentatie: Walter Grootaers. In de middeleeuwen werden dus de namen van mensen geografisch gekozen of zo dat het ergens een beetje met hun beroep te zien had. Zo is de familie van Roos Van Acker definitely ooit boer geweest. Wat de grootaersen deden laat ik zo wat aan jullie verbeelding over maar prostitutie is een ding van alle tijden. Elke week word ik daaraan herinnerd als ik de Luikersesteenweg doe in de bus. Als je ooit in de buurt van Sint Truiden bent, doen! En passeren langs de Jet Set en hopen dat de ferm blonde er zit. Die zou mij nog kunnen krijgen. Tenzij ze al zo lang in het beroep zit dat ze op cafe spontaan over een barkruk schuift, dan hoeft het ook niet meer.

Dus de walter samen met 3 recht uit het OCMW weggelopen kandidaten op hun eigen bal marginal. Toen Walter de belangrijkste vraag stelde, na Hans uit big brother 3 toen die vroeg of hij in Bellewaerde niet tegen kindertarief binnen kon, 'Wil je een klinker kopen?' , gaf ik het op. Ik wou wel een klinker kopen .. zo'n mooie zware om 'm naar zijn kop te peren. De tv ging dus uit, pc trug aan. Tegen isdn snelheid, de limiet is alweer bereikt .. wat wil je met zo'n programma's ? :p

19:22 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

24-08-04

Opleiding MBO-OO tech

Ok ik ben al laaaang vergeten waarvoor het monster van een neologisme staat maar het zou mijn toekomst vanaf volgende week tot ergens mid oktober moeten voorstellen. Want, ow ja, hoe lang en hoe hard ik heb geprobeerd om er ook maar geen flikker aan te denken. Het feit dat ik zondagavond in Sint-Truiden moet staan en het feit dat ik er tot nog toe nog altijd geen plek heb om te overnachten begint een beetje op mijn kloten te werken. Alhoewel het ze mij verplicht zijn en alhoewel ik volledig in mijn recht ben indien ik maandag de eerste trein neem en ( uiteraard ) te laat aankom ( want no way in fucking hell ga je mij ooit in het openbaar in full kaki outfit over straat zien lopen .. En als je me ooit ziet lopen .. try to keep up .. want the germans are coming ^_^ ) ga ik toch maar lekker gezellig vanaf morgen heel limburg wakker bellen want Sergeant Dimi is back in action. 6 dagen te vroeg. Eikels.

Hoe moeilijk is het om op een internaat gewoon een paar extra bedden te voorzien? Maar we tonen begrip voor de 2 aapjes van de directie. Niet alleen omdat ik dinosaurussen ken die jonger zijn en meer organisatorisch talent hebben. Gewoon ook omdat ik nog altijd niet officieel recht heb op mijn bureau'ke in Brussel, wat zo'n beke mijn hoofddoel is. En omdat die 2 amoebes net hoog genoeg geëvolueerd zijn om mij die toe te kennen. Of wat dacht je ;) ?
Kijk het kan erger. 'k Wil zeggen vroeger. Want blijkbaar hebben de mannen bij de luchtmacht nog verlof tot zondag .. en de rest mag overmorgen al binnen. Waarom? Who knows. 'k Zal er eens heel diep over nadenken tijdens die extra dagen verlof want ik ben uiteraard bij de his majesty's royal airforce .. and proud of it .. elke 29e van elke maand!

21:52 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

23-08-04

Beste dagboek .. rrright.

Kijk ik verwittig je al op voorhand. Dit gaat slecht zijn. Het gaat op geen kloten trekken en ik heb je verwittigd. En die zijn er dus in totaal al 4 waard. Mijn page hits gaan rocken morgen. En echt, het kalf is al verzopen voordat het pootjes op de rand van het zwembad kon leggen en beseffen dat kalvers niet horen te zwemmen en dat zijn reddingsbandjes niet werken omdat de boer te druk bezig was zijn schaap te neuken in plaats van de bandjes op te blazen.
Een kalf dat verzuipt. Het doet me denken aan vorig jaar toen ik uiteindelijk ben bezweken onder de massa hype en na 5 jaren ongeëvenaarde pure menselijke koppigheid door de knieën ben gegaan en titanic heb gezien. 3 uur wasted van mijn toch nog altijd jong en mooi leven. 3 uur film over een boot dat tegen een ijsblokje vaart in een wodka redbull de Pacific genoemd? Ach man, water blijft water, het maakt niet uit welk label erop hangt. 3 uur over een belachelijk liefdesverhaal dat zelfs 7 kanjers van kapoten wel kon uitvinden .. hoe noemt em ook weer .. de vent die Isabelle A nog mogen roteren heeft? Bah it slips my mind. Misschien maar best. De kerel die het lef had om vorige week tijdens de boskantse feesten één van mijn nachtjes seul a la maison te verkloten door alle marginale en ouwe mensen uit mijn buurt te laten samenkomen op 500m van mijn deur én dan nog het lef had om play back te zingen en dat allemaal hoorbaar van in mijn tuin. Dankjewel Pedroh voor de live stream op topradio .. it's a life saver. Niet dat van mij. Daarvoor leef ik te graag. Maar dat van Williebel Sommers. En zo raak ik nog op zijn naam.
Ik had gezegd dat het slecht ging zijn. Ik had nog gewaarschuwd om niet verder te lezen. Maar nee. Ik heb nog wel de decency om hier te stoppen. Nog al een geluk dat ik niet James Cameron heette. Of ik schilderde er nog een documentaire bij over deze post. The nerve!

02:19 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

21-08-04

Love life

Neen. Niet het mijne. Ik zat goed. Rustig. Relax. No worries. Toch niet helemaal. 'k heb er de laatste paar dagen te veel advice moeten over geven. En teveel voor iemand anders moeten erover nadenken. Over babbelen. Raad geven die ik beter zelf eens zou volgen. 'k Zou het echt beter doen want het is gelukt. Denk ik. Na weken miserie en afzien en flirten en gentle touches en dates en avonden samen en verleiding en oogcontact en stress en wat geeft dan de doorslag ? Jaloezie. Een filmke doen met de vriendin van .. en we waren begonnen. Echt de max om iemand anders zo te kunnen helpen. Echt klote voor mezelf dat ik er midden in ben geraakt. Want dan ga je voor jezelf ook al nadenken. Dimi wat moet ik doen ? Wat the fuck weet ik het ? Sinds wanneer ben ik plots cassanova geworden ? Sinds wanneer komen we bij mij vragen over hoe je het moet aanpakken ? Hoe overtuig je iemand dat je het deze keer echt meent ?

Ik, de anti-king van de lange termijn relaties, het kan goed zijn dat ik er deze keer echt één zien ontstaan heb. Aan meegebouwd heb. En ze was dan nog niet eens voor mezelf. Oh joyfull world wat ik ben ik blij .. voor hen. Maar dit is mijn blog. Mijn stukje internet en hier zit ik in voor mezelf, ik en niemand anders. En ik vind het kut. Zelf heb ik wat ik wil en had, niet kunnen houwen en ik wil het terug, ze terug. Ik ben net iets te veel gewreven in wat ik mis. Het is zo enorm frustrerend om te heel goed te weten wat je wil maar het niet kunnen krijgen. Vooral als je een ander het wel ziet krijgen. Het voelt zoals de zak chips op de bovenste plank van de snoepkas waar ik op een stoel moest voor gaan staan, mijn handen moest voor strekken en op de toppen van m'n tenen ging steunen en er nét niet aankon. Ik voelde de smaak al op mijn lippen maar het kon nét niet. Toen niet en nu niet. Ik kan het ook gewoon vragen. Mammie krijg ik een snoepje? Maar waarom een vraag stellen als je het antwoordt al weet?
En toch ben ik blij. I did it. Just not for myself. They did it. Wat maakt het uit ? Het is lang geleden dat'k nog zoveel tegenstrijdige shit gevoeld heb. Ik loop gewoon emo. Imagine! 'k Ben rete gelukkig voor hem. Hij heeft er veel in afgezien.

Maar ik wil ook mijn happy end

03:12 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

18-08-04

abdallah!!

Nummer 20.000 -> Prijsje en rit op de bomautootjes ;)

14:04 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

17-08-04

Historisch gegroeid

Als je de meeste mensen naar Dimi zou vragen, dan zouden die zeggen dat alles wel fout is gegaan met te buizen op de hogeschool. Ikzelf ben ervan overtuigd dat het al scheef liep van bij mijn geboorte .. en zelfs ervoor al. Want mam werd dus zwanger. Rubberkes waren niet hot in de eighties. Palcoholist werd bang, ik denk dat je hem allicht op een hoopje kon vegen toen hij het hoorde. En grootva kreeg schuim op zijn lippen. Op het randje af dat hij net niet de bio pap te lijf ging op zijn klompen met zijn strontriek. De strontriek staat nog altijd in de garage .. naast zijn klompen. May the lord have mercy on his soul.

Anyway de bio papa had al gehoord van de nieuwe opkomende trend abortus. Omdat abortus wegens geloofsovertuiging en Jezus bij ons mama was uitgesloten werd dus besloten het pakje te houden. All i could say is: Hallelujah! Blijkbaar was het toch niet zo'n samen mooi uitgebabbelde beslissing want datzelfde jaar nog zijn ze gescheiden. Heel traumatiserend als foetus. En toen ben ik mijn actieve voetbalcarriére gestart. Buiten eten, drinken en slapen reageerde ik de nieuwe frustraties af al schoppend.. Vrije trappen. Gecurvde ballen. Millimeter passes. Effect curls recht in de linker winkelhaak. Niks was te veel en het publiek ging gewoon wild! "Voel voel de baby heeft geschopt, de baby heeft geschopt, leg je hand op mijn buik, snel snel." Ze mocht tevreden zijn dat ik toen heb geshot .. en niet 20 jaar later.

Dus la mama zet uit gelijk ne warmeluchtballon en uiteindelijk ben je het beu. Beu om in je eigen vuil te moeten zwemmen. Het wordt daar dan ook niet echt veel opgekuist. En dus wil je verhuizen. La mama werd dan maar netjes afgevoerd met weeën. Ik was op komst en niemand hield me tegen. Behalve ikzelf dan. En dat meen ik. Een foetus kan eigenlijk alles al horen wat er verteld wordt. Wetenschappelijk bewezen (vraag me niet hoe ^_^). Dus had ik eigenlijk wel al door dat ik best nog een paar jaar wegens "huishoudelijke twisten" in het buikje bleef. I made up my mind. Ik bleef zitten! Tot ze er niets beter op vonden dan een soort trechter op mijn hoofd te zetten en .. mjah .. te trechteren of hoe noem je dat? Zo kwam ik ter wereld. Volledig uitgeput en met een eierkopje geshaped naar een trechter. Blijkbaar was ik nog niet getraumatiseerd genoeg en begon de dokter op mijn kont te slaan. "Hela homo." dacht ik en ik gaf hem terecht een golden shower als compensatie. Blijkbaar hebben ze me daarvoor nog 2 weken veroordeeld en ik werd nog opgesloten in een kleine box voor ik naar huis mocht.

14:42 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

13-08-04

De Kevin Steyaert show

Wat een rare show is me dat? 'k Geef toe die jongen heeft dat iets. Em is verrassend vlot en spontaan en heeft en lekkere soort sexueel getinte humor die me eigenlijk uren kan amuseren. Het wordt tijd voor de Kevin Steyaert one man show. Maar hij moet van dat belachelijk brilletje af. En wat minder Luc Allo en meer Frank Molnar. Hij is gewoon te braaf. Je voelt dat hij pakken groffer kan en zich soms inhoudt. Vooral als een babe als Brigitte Becue er naast komt staan. Ja hou je maar eens in dan. Ow zeker. Een afgetrained lijf. Lang los haar. Veel te diepe ogen. Mooie kont. Alleen daarom heb ik een mail gestuurd naar het BOIC om na elke lengte een nieuwe jump van het startblok te laten doorgaan voor vrouwelijke zwemmers. Spijtig voor Athene. Ze ging voor goud. "They never come back" zegt een sportwet. Ze heeft het geweten. En ikke ook. Geen mooie foto's meer van Brigitte in badpak. Dankjewel voor Inge De Bruin dan maar ^_^

Kijk das nog is iemand waarvan ik kan zeggen dat ik opgewonden raak van ernaar te kijken. Mastuberen is al taboe of raar. Op een olympisch prentje is gewoon sick. Maar het blijft een leuk tijdverdrijf. Zoals mijn mammie altijd zegt .. 'Wat je zelf doet, doe je beter.' Maar het blijft vervangen voor iets beter. Geef toe, wat heb je aan een schitterend orgasme zonder publiek om het te delen?
Nu je snapt me wel met publiek. Geen porno-gang-bang toestanden waar tientallen gefrustreerde zakken van 30-40 jaar wat staan te rukken op 1 of ander del die effe de attention whore wil spelen. Ja kijk, iedereen heeft al genoeg porno spam en popups gehad om toch bij de naam Jenna Jameson niet te moeten lachen. Anders moet je dringeeeeuuuhnd eens verder surfen dan je neus/lul/whatever lang is. Anders ff googlen naar levende definitie van hoer. Veel kans ;) .. jenna does it all. Nu heb ik zelf niet veel grenzen op gebied van coïtus behalve misschien anale seks. Niet alleen het idee .. maar ik kan me echt niet voorstellen dat zoiets aangenaam kan zijn voor wie ik het geef en niet geef en weer wel geef en weer niet geef en weer wel geef ...

En toch .. seks is triviaal. Gewoon een zoektocht naar de juiste partner. Iemand die al je zintuigen kan bespelen en die je zowel mentaal als fysiek je weet te raken. Iemand die je doet smelten tot heel je lichaam in elkaar krimpt door een touch .. tot je met zwakke knieën zit en het gevoel dat je maag op elk moment de zwaartekracht gaat beginnen tarten, maar dan positief. Het gevoel van verlangen als je niet samen bent. En wachten op de eerste zachte aanrakingen en voorzichtige kus. Noem het verliefdheid .. een gevoel dat iedereen moet kunnen meemaken en onthouwen.

En omdat stoppen met zo'n morantisch moment nu echt niet mijn stijl is nog effe dit:
Geen foef in 't land die zo hard spant als je eigen hand!

07:22 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

10-08-04

Bijna vergeten

'k Had zo tijdens de maand van mijn examens een bladje bijgehouden met de woorden die er echt zo geflipt uitzagen of zo cool klinken zonder dat je er eigenlijk een fluit vanaf weet dat ik ze zeker eens in een lijstje ging posten. Nu ja, dat voornemen ging er samen met het einde van de examens aan en nu .. terwijl ik eindelijk eens begonnen ben om die hele hoop papieren prul ergens weg te krijgen op een iets of wat nette manier (lees: niet alles stockeren en op een hoopje leggen op en rond en onder mijn bureau) .. kom ik out of the blue en volledig verkreukeld en misvormd het papierke tegen. Veel te grappig om achter te houden eigenlijk:

 • temperatuurcollectordissipatiewerkingszone
 • bootsstrapschakeling
 • Neper
 • parallelle push pull
 • common mode rejection ratio
 • slope overload
 • piëzo - electrisch
 • encapsulatie
 • signaalkwantiseringsruisverhoudingskarakteristiek
 • neutrodyne
 • succesive approximation
 • yet another setup tool tool .. yast
 • klokjitter
 • bolltzmann-constante
 • slew rate
 • impedantieaanpassingstransformator
 • untiy gain frequentie
I can't believe i bought all that shit .. Echt waar ik het een maand geleden nog bijna perfect kon uitleggen en situeren, kan ik ze nu nog met moeite spellen. Mensen met herexamens volgende week ? I feel your pain.

14:16 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

09-08-04

Over

Morgen nog eens maandag kuis dag en hopelijk alles zo'n beetje in een toestand zetten dat ze bij hun thuiskomt niet door het dak gaan. It's over. They're back :) .. En kvind het wel ok. Laat mij hier een maand alleen wonen en ik denk dat ik de muren gewoon op me afkomen. Ik ben niet gemaakt om alleen te zitten. Echt, heel plezant zo u planneke trekken en mijn zinneke doen maar ik heb mensen nodig rond mij. Niet alleen om een beetje zelfdiscipline eruit te halen maar gewoon .. human contact. 'k Heb mezelf trouwens betrapt dat ik tegen de tv zat te zeveren daarjuist. Nee, deze keer eens niet onder invloed van verdovende middelen :p maar gewoon beetje lullen om te lullen, denk ik. 'k Snap niet hoe mensen die alleen wonen het uithouden. Apart van de job en alle kosten, nog is de huishoud prul erbij en niemand om tegen te vloeken als je je vingers verbrandt aan de pizza omdat je te gehaast was om te zien hoe Anderlecht ingemaakt werd. Dan mogen ze allemaal mijn nieuw verworven vrijheden hebben. 'k Blijf wel nog wat thuis.

02:16 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-08-04

Blind date

Ergens gelezen dat Jef ging trouwen met Julia en dat de hele ellende is begonnen met een blind date. Nu ja, niks persoonlijks tegen mensen die blind daten. Het lijkt me een spannende avond en 'k denk niet dat er op gelijk welk andere manier een groter verwachtingspatroon kan worden gemaakt .. maar waar the fuck babbel je dan een ganse avond over? 'k Zie me totaal nog niet beginnen aan 'Wat zijn je hobby's?' of 'Wat studeer je?' of nog erger 'Heb je broers of zussen?' .. Echt, je weet dus niks over die persoon .. plots staat daar dus 60 kg vlees voor je neus en begin maar eens ..
" Hi , ik heet Dimi, hoe heet ben jij? " .. Bjork wist wat ze zong met 'its ohw so quite'.
Zelf zie ik me wel, indien er ooit toe overhaald, dus nergens anders afspreken dan om een filmpie te gaan gapen. Wordt het niks met de babbel terwijl je je door die ellendige reclame worstelt .. heb je nog altijd de film. Staat het gezicht je al niet aan .. Geen paniek .. tijdens de reclame worden de lichten gedimd. Is de film echt pokke saai .. zelfs dan is de situatie niet hopeloos want dan kun je toch maar lekker gaan vitten over al de opgeklopte tienerromantiek, overdreven CGI die geen spets bijdraagt aan de film en wat voor rete slechte acteur Ashton Kutcher wel niet is ( -> die laatste is gebaseerd op waargebeurde feiten) En op die manier red je toch ergens een beetje je avond.
En eigenlijk is het al een hele tijd geleden dat ik nog is naar de cine ben geweest ^_^

funfiles: a goddamned fucking fish

05:22 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

07-08-04

6am

Niks zo fijn als thuiskomen, spaghetti koken, een futurama'ke downloaden, gesjellig alles eten terwijl je door 't raam de zon ziet opkomen.. Euh ? Say again? De zon? Ok, njah, twas lekkere spaghetti maar 'k denk dat ik toch maar stilletjes aan eens ga proberen om terug een beetje bioritme te kweken. De laatste 10 dagen waren pure heaven on earth maar aan alle goeie liefjes .. euhm .. liedjes komt een eind. Maandag eindigt dus 't mijne. De bende van ellende komt weer naar huis.
Wuif de nieuwe vrijheden maar bye bye. Leef maar terug een geregeld leven en doe wat er van je verwacht wordt. The parental control is back. Het zijn op momenten zoals dit dat ik toch heel stilletjes begin te denken om op mezelf te gaan wonen. Vrijheid krijgen door verantwoordelijkheid op te nemen. Veel te veel zware woorden op een veel te vroege morgen. Ik ben dus om zeep .. en i love it ^_^

06:23 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-08-04

Leuk

Dit wordt dus een meer haat dan liefde post richting pc's. Ik excuseer me op voorhand. Voor de meeste mensjes .. waste of time. Voor mezelf .. let out the irritation. Want ik heb ze met hopen. Sinds iemand het nodig vond om mijn pc zonder power te zetten op een kleine Lan, heb ik dus een totaal scheve partitietabel. Nu ja , niks aan de hand. Effe backuppen .. Lukt niet. Oh well, who cares? Gewoon formatten. Ik overleef het wel zonder mijn nieuwe leech. Partities opnieuw instellen dus. Fris nieuw xp installatie en dat zal het wel zijn niet?
Niet dus. Hoe niet dus? Wat kan ik meer doen? Alles eraf of zo? Alles opnieuw instellen dan maar? .. Ok het ergert me zo hard dat ik telkens moet staan gapen op een leeg (!!) aangemaakte partitie die de leuke melding blijft geven " 15.5% schijfruimte vrij" dat ik echt alles clear. Opnieuw 3 partities ingesteld. Xp pro nog eens installeren en boom babeh! Effe norton systemworks erbij en het ding lijkt alweer in orde.
Lijkt alweer in orde. Ik check de eigenschapjes van de harde schijf en alweer is er maar 15.5% vrij. Of wat had je gedacht? Dat het zo snel opgelost zou raken? Nu ja .. snel is relatief. Evenals het begrip schijfruimte als er blijkbaar standaard nu 50 gieg in gebruik staat aangegeven terwijl het eigenlijk niet zo is (of toch niet zou mogen). Troubles in paradise baby.
Hierbij geef ik dus een dikke reward voor wie mij hierbij kan helpen.

02:31 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

02-08-04

Open en bloot

Tv. Ik heb het kasje het afgelopen jaar eigenlijk niet echt gemist. De laatste tijd ben ik de verloren quality time aan het goedmaken. Ik had me voorgenomen om niks te schrijven over Open en bloot. Nu ja, dat maakt niks meer uit als ze me gaan uitdagen met hilarische topics. Dingen zoals hoe haal je de sleur uit een relatie? 'k Heb niet eens een relatie, wat kan mij de sleur nou schelen? Echt, het blijkt dus dat een trio zou kunnen helpen om het een beetje levendig te houden. 'k Denk dat de meeste mannen spontaan denken aan een 2e vrouw. "Zeg kben ekkik gene homo é. Zie dat die aan muh gat zit." Besides .. twee vrouwen straalt iets uit. Zachtheid. Fluwelen touches. Sensualiteit. Vorm. Kunst.
Maar we raken redelijk off topic. Trouwens als ik in een relatie zit zou mijn vriendin mij eerst volledig mogen leren bevredigen. Mondelinge examens mogen afleggen. The works dus vooraleer nog maar te voor te stellen er een derde persoon bij te halen. Probleem bij dit alles is dus dat ik niet echt goed kan delen daarvoor. Als klein manneke al liet ik niemand aan mijn coca cola flavoured chuppah chups likken. Het is er ondertussen nog niet veel op verbeterd.
Tijdens Tiani's tips ging ik compleet strijk. Pijptips voor Vlaanderen. Asjeblieft. Zuigen, likken, trekken, de ballen, the works gewoon. Maar vooral de allerbelangrijkste tip niet vergeten: "Vooral veel praten." Nou vraag ik ... hoe the fuck doe je dat met een lul in je mond ?
Ik weet niet wat ze volgende gaan brengen maar ze hebben er bij kanaal twee een nieuwe fan bij!

Fansite: kanaaltwee.be/openenbloot

03:36 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |