01-09-04

boer timmeh

Het codewoord van de week is tuinieren. Ik krijg groene vingers. Verplicht onnozel kluskes doen deze week tot de vorming vrijdag begint. Pauze's nemen van een uur ipv een kwartier. 's Middags een uurke pitten. In de namiddag wat surfen en buiten zien of het gras gegroeid is. Als er nog manieren zijn om tijd te doden .. gimmeh plz want ik zit na 3 dagen al zonder inspiratie. En zeg niet werken :p It's not an option.
Kruid van tussen tegels schrapen met een mesje. Da zal wel zijn da. 'k Zie mij al bezig. Moet'k daarvoor 150km van huis zitten? Onkruid vergaat toch niet dus wat is het nut? Ik weet nu wat Neil Armstrong voelde toen hij dacht dat hij als eerste voet zette op onbekend terrein. Niemand hoeft in de buurt te zijn van waar ik mijn ding moet doen, dus niemand bloody hell cares. Had ik nu zo'n vet hogedrukding van Black and/or Decker .. man ik zou gas geven .. alleijah water .. maar toch niet met zo'n onnozel mesje en een kritser. Nog wel een cool woord voor zo'n tuin tool.
Anyway morgen bol ik het hier heel stilletjes af. 'k Geef mezelf nog wat verlof zodat ik toch nog iets nuttig kan doen voor de maatschappij .. mijn kat ambeteren of zo.

16:12 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.