03-09-04

.. met peren.

Bah weeral peren. Ok ok ok, ik ben een optimist. Maar af en toe gaat dat wat scheef. Zo ben ik ook anti-roken. Geheelonthouder. Puriteins Boedhist. Liefhebber van klassieke muziek en folk. Al gaan die laatste dingen al wat meer de mist in.
Echt kheb het zitten relativeren. De kunst om dingen in zijn proportie te zien. Wat mij betreft mogen ze mij daar ook geld voor geven om die te beoefenen in plek van al die prul die ze tentoonstellen in het Gentse SMAK of whatever. Niet dat ik er ooit geweest. En als ik er al geweest was zou ik er gewoon al niet voor durven uitkomen. Kunst is gewoon mijn ding niet.
Anyway nuchter bekeken zijn dit de laatste 6 weken x 5 werkdagen waarvan al zeker 1 week in bxl en living-out. Zo kan' k tijdens de week terug mijn huisdieren ambeteren. Een kat en een zus. Betekent 25 dagen in afzondering. Nou als je er zo al een jaar opzitten hebt zonder te bleiten zullen die laatste 25 dagen het mij nu echt wel niet doen. Bij deze wil ik niet mijn producer, ouders, fans en iedereen die hieraan meegewerkt heeft bedanken. Proximus en internet however will do. I love you guys :)

18:20 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hej k kwammier toevallig terect .. leuk blogje
( k kan alleen nog ni heel goe volge .. ma k zal da hier sebiet is een beetje gaan uitpluize sé :) )
baj

Gepost door: an | 05-09-04

De commentaren zijn gesloten.