13-09-04

Beschaamd

Vandaag les windows. Hoe pas ik de takenbalk aan. Nee, niet de taakbalk maar het is de takenbalk blijkbaar in het leger. Of hoe kopieer ik bestanden. Wat is het verschil tussen een folder, een subfolder en een bestand. Of nog beter: wat is nu eigenlijk software? En voor de mensen die het echt niet zien zitten, die kunnen nog blijven studeren in de blok tot 20h00. Rrright
Verder op de to do list: word, excel, internet explorer en outlook, na windows millennium zo ongeveer de grootste crap die ooit geprogrammeerd werd. 38 van de 200 punten te verdienen om door deze fase te geraken in de opleiding. Ik zeg dankuwel aan de compleet volslagen gek die nog een pak instabieler dan windows millennium moet geweest zijn en die op het idee is gekomen om ict'ers na een jaar basisopleiding zoiets in de planning te laten volgen. Ik durf dat dus gewoon niet zeggen. Belachelijker kan het niet met zo weinig poeder.

20:36 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

oejoej sounds like 'pc voor dummies'. errug!

Gepost door: Little Witch | 14-09-04

Misschien Tja, misschien ben jij daar wel de enige uitzondering en snapt de rest begot niet waarover het gaat. Kan wel he... Het is immers het leger... :-p

Gepost door: Nadine | 14-09-04

Hmmz Erm, moet willy somers die cursus ook volgen ofzo ?

Welk boek gebruik je ? windows voor senioren ofzo ?

AAAAAAAAAAAAAARGL, as ik er nog maar gewoon aan denk zie'k mij die lesgevers al uitschelden ;-)

Gepost door: amo-ej1 | 14-09-04

beste log ?????? Ben hier geraakt via de link "beste log". Denk dat die link niet juist is. Ben op saaie, domme, inhoudloze blog van de oernerd geraakt. Blijkbaar hebben vele kuddenerds deze blog gevonden. Have a nice live (kleine geesten)

Gepost door: Noenkle | 14-09-04

thx Klein detail .. voor je mij dom noemt leer eerst eens het woord "life" juist spellen .. als je al iets doet .. doe het tenminste goed.

and i have a nice life, met de 'f' flikker op :)
ik vul het niet met flamen op andere mensen om me beter te voelen en ik verplicht u ni om mijne shit te komen lezen en uw tijd hier te verkloten. Als het u ni aanstaat bol het gewoon af. Alt+f4 zoals wij ubernerds het zeggen.

Gepost door: scribble | 14-09-04

Join the club Ik heb maandag, aan het begin van mijn introductieweek op de hoge school, ook zo'n informaticamodule gehad. Drie uur lang over 'hoe stuur ik een mail?' en 'hoe verander ik mijn password?' met een vent die een ontzettend hoog piepstemmetje had en die ons behandelde als kleuters. Argh!

I feel your pain. ;)

Gepost door: Nijn | 15-09-04

duits ik ben ni al te goe in duits maar ik denk dat übernerd met een umlaut is ;)

Gepost door: bullrot | 24-09-04

De commentaren zijn gesloten.