15-09-04

Les petites

Onder ik-heb-toch-niks-beter-te-doen ging het vandaag effe tijdens de weinige momenten dat'k wakker was over kill bill en zo'n samoerai zwaard. Blijkbaar zijn die dingen weer helemaal in sinds de Leonardo uit de teenage mutant ninja turtles ergens eind de jaren tachtig mij heeft doen inzien dat pizza voor junk food is wat hans uit big brother voor dwergen is. Nu had ik vroeger ook wel een dwerg in mijn klas zitten maar die kerel wast best wel hip. Echt, kzijn er ooit is mee gaan basketten .. waar ging die bal toch allemaal naartoe met die jongen. Het was super om zien. 'k Denk dat hij nu ergens studeert voor zevendwergje.
En nu niet voor te zeveren maar in Engeland hebde dus echt 7 van die klein mannekes die niks anders doen dan shows over gans Europa doen en betaald worden om uren onder het rokje van sneeuwwitje te piepen. En het betaald zo nice dat de vrouw ook al is meegaat. Vrouw? Mjah , hoe ze het flikken ik weet het niet. It's not the size of the ship that matters but the motion of the ocean maar een afgestompt potloodje .. daar kickt toch niemand op? Er zal wel een uitgebreid mondeling examen geweest zijn maar toch .. dus Hans er is nog hoop jongen.
Al mag 'm dan niet meer zoals een paar jaar geleden op een lege bierbak een dj set geven omdattem anders niet aan de draaitafels kon.

18:33 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hans van BB? Get outta here !Jij kent nogal eens volk, zeg!

Gepost door: Little Witch | 20-09-04

De commentaren zijn gesloten.