28-09-04

it's up to you.

It's your fight. Al meer dan genoeg gehoord de laatste dagen. Ik wil hier nu niet nog eens beginnen over het nut en de noodzaak om 2 weken mensen zo te willen perfectioneren en endoctrineren in een manier van denken en handelen voor iets wat ze later toch eigenlijk nooit zullen gebruiken. 'k Bedoel , het is wel al duidelijk dat dat er gewoon niet is.
Ik snap gewoon niet dat de meeste gasten dit gewoon fun om doen vinden. Misschien omdat ze eindelijk eens iets groter dan 10 cm in hun handen krijgen waar ze eens langer dan 2min kunnen aan prutsen zonder dat het daarom afgaat. Echt, sommige gasten moeten dringend is hard aan hun lul gaan sleuren en wat minder serieus tegen deze hele nest opkijken. 'k Bedoel het is gewoon 4 kg oud ijzer dat veel te snel veel te vettig wordt als je al ooit ergens eens de toestemming krijgt om er een (blanco) kogeltje met te vlammen. Dat ze getrained willen zijn als een machien en sneller willen werken as een para .. by my guest. It's up to you. It's your fight. Maar daarom wil de rest in het algemeen en dan ik in het bijzonder dat niet.
En dan leggen ze nog eens een schietoefening nog op vrijdagnamiddag zodat we zeker tot 's avonds mogen frotten om de hele prul weer netjes te krijgen. Ze zitten nu ook al aan mijn weekend. En dan maar verwonderd worden omdat er geen motivatie meer is. No shit!

21:26 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

. Wat zit gij daar eigenlijk te doen, als ik zo vrij mag zijn zo'n vraag te lanceren? Je zit ginder op z'n zachtst gezegd precies niet echt op je plaats =o)

Gepost door: Coltrui | 29-09-04

hmm Ik zit in een opleiding tot onder-officier ICT. 'k Heb mijn militaire initiatie (6 weken) en mijn basisopleiding (1 schooljaar) gehad en was redelijk hard geslaagd. Nu zit ik in een specifieke opleiding voor onder-officieren (6 weken). Die 2 x 6 weken hebben eigenlijk geen reet te zien met wat ik later allemaal ( lekker niet ^_~) ga doen maar iedereen moet die gehad hebben.. De 1 met al wat meer enthousiasme als een ander. 't Mijne zit zo rond -273.18° of wa was 0 Kelvin alweer ? Ennieweej lager ga je't ni vinden ;)

Gepost door: scribble | 29-09-04

een ict-onderofficier! allez van geen keure da ge niet voor schietijzers zijt maar voor de digitale oorlogsvoering...
succes!

Gepost door: cms | 03-10-04

De commentaren zijn gesloten.