07-10-04

i'm a natural born killer

It's been a while. 'k Zijn dan ook redelijk druk bezig geweest in the bushes om te leren hoe ik nu het best een kartonnen ventje op afstanden tussen de 50m en 200m neerhaal. Heel geestig tot de test. Stress kills. Ademhaling omhoog en stressvibes en je ziet het zwart tandenstokerke van voor op de loop een lab dance geven zoals ik er nog nooit 1 gehad heb. Geestig .. vooral als ze voor de test heel je mikspullement ontregelen en je 3x3 schoten krijgt om alles terug een beetjeuhw deftig te zetten.
Kijk echt moeilijk is dat niet of zo .. elke aap die zijn opleiding krijgt moet dit kunnen. En een beetje letten hoe ze je ding juist ontregelen helpt ook altijd. What can i say ? I'm evil. En goed .. want met een 50/50 heb ik zo ongeveer in totaal al genoeg om volgende week relaxed de eindexamens te overleven.
Minder is dat ik na een jaar en een half mijn eerste inleidend verslag vast heb. Kort gezegd .. zeg maar dag met het handje tegen een stuk van volgend weekend. Volgend weekend heb ik dus voor het eerst ballen, in mijn allerallerlaatste weekend hier. Pijnlijk. Nee, ik heb niet de draad gedaan of zwaar gaan feesten. Toch niet deze week in alle geval ^_^. Ik zijn ook niet overdreven zat geweest, te laat of nalatig. Nee, ik heb niet (overdreven opvallend) liggen maffen tijdens de les of gewoon rotte punten gescoord. Ik heb gewoon de rechterkant van mijn kast niet vastgedaan. Mijn kast .. dat houten ding van 4 planken waar buiten een paar cursussen en kleren geen reet in ligt want binnen een dikke week ben ik hier toch pleite. Aanleiding tot diefstal heet dat. Ok, perfect, als iemand mijn vuile was wil rippen, be my guest. Wat gaan ze ermee doen? Wassen? Stoer! Belachelijker dan dit ga je het niet hebben. Om stenen kloten van te krijgen.

18:44 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

killah! da's nu 'tenige waarvoor ik in 'tleger zou willen gaan..leren schieten...
en leren geweren ontregelen...en weer "regelen"...
voor de rest ben ik heel pacifistisch, zolang je maar niet voor mijn voeten loopt ;-)
cms

Gepost door: cms | 07-10-04

leger voor mij heeft leger iets als een leerschool. Ze leren u omgaan hoe je met lastige klanten omgaat en vooral hoe je ze NIET kan missen
klein detail: nu nog gebruikt het leger van de US twee voorbeelden van massamoordenaars. beiden met een geweer en van op lange afstand schoot men mensen neer vanop een toren( charles Whitman, james hubberty) of wagen (sniper Washington) vooral als voorbeeld vanwege de zuivere schoten en de snelheid van handelen en herladen.

Gepost door: bullrot | 09-10-04

serial voor de duidelijkheid: whitman, de washington sniper en hubberty waren allen ex-militair

Gepost door: bullrot | 09-10-04

De commentaren zijn gesloten.