10-10-04

volg je?

Ik vind mezelf nu niet echt een moeilijke jongen. 'k Pas me wel aan als er mij iets aanvaardbaar wordt gevraagd en kmaak dingen niet onnodig ingewikkeld. On the record zeg ik redelijk rechtuit mijn gedacht en off the record weet precies niet iedereen dat te appreciëren. Stel nu je zit bij mij thuis en je wordt gebeld. Is dus net gebeurd. Ik weet het zijn mijn zakes niet en kga op mijn gemak naar boven op mijn kamer de nieuwste bom van een schijf van q-ic en ghost 'Desire' door mijn boxen pompen omdat ik niet wil dat het overkomt dat ik zit mee te luisteren. Ondertussen babbel ik op msn wat met een vriend van me met probs. Nu welk deel daarvan dus verkeerd kan opgenomen worden, help me maar want 'k weet het niet. En toch is dit dus net gebeurd. Vanaf vandaag is het dus beter een telefoontje af te luisteren ook al snap je er geen fuck van wat wordt gezegd.
Echt, de laatste weken zitten bom van zo'n dingen. 'k Doe wat ik denk dat iemand anders ok gaat vinden en in the end heb ik er meer last mee dan dat ik het niet gedaan had.
'k Heb veel zin om in een welgemeende fuhuck you all want het begint op mij te werken. Echt 'k sta ver op springen en ik krijg stress. Niet alleen van die paar schijtexamens de komende week maar gewoon van menselijk behaviour in het algemeen en dat van een een hoopje mensen in het bijzonder.
Deze laatste week weg van de beschaving zal me, hoe fucked up het ook klinkt, nog goed doen. Want ik heb enorm veel zin om te kraken en vanaf nu, onmiddellijk, vanop dit moment, direct en dan nog met ingang vanaf heden enkel nog mijn eigen zin te doen. Dan is er toch nog altijd één iemand die ik nooit kan teleurstellen of nooit iets volledig uit de realiteit draait en me begrijpt, namelijk ikke. Volg je? Of zal ik het eens rondbellen waar je bijstaat?

22:19 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Trek het je niet aan jongen. Doe je gedacht!

Gepost door: Joke | 10-10-04

jaja, dat herken ik ben ook zo één van die mensen die nooit es iets juist kan doen voor een ander, hoe goed m'n bedoelingen ook altijd zijn! Ne mens zou der nog associaal van worden!!! Is eigenlijk nie zo'n slecht gedacht als ik het nu zo bekijk, veel gemakkelijker op zijn minst...
Take care

Gepost door: Sepiroth | 11-10-04

. In 't vervolg gewoon roepen dat ze maken dat ze buiten gaan telefoneren en vervolgens uwe stereo opendraaien. Wasmedanu!

Of was't een vrouw? Daar kan je immers nooit goed voor doen =o)
(*kuch* graptjen he *kuch*)

Gepost door: Coltrui | 11-10-04

De commentaren zijn gesloten.