12-10-04

slapen is fun

Gistren kreeg de Wim het onnozele gedacht om 'boggle' te spelen. Voor wie dat niet meer kent uit zijn kinderjaren .. boggle is een woordspel waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk fictieve woorden uit te vinden en iedereen rondom u te laten geloven dat jouw woord nét wel bestaat zodat je massa's onverdiende punten kan scoren. Af en toe zet je er een bestaand woord tussen zodat het niet opvalt dat je eigenlijk iedereen zit te flikken. Zo zijn 'slaai' en 'slenk' gisteren neologismen in de Van Dale geworden, al weten ze het bij Van Dale zelf nog niet. Beide goed voor 4 punten extra.
Slecht idee al die ouwe spelletjes want ik had, net zoals iedere week, een pak slaap in te halen van het weekend. Om een kort verhaal lang te maken, leek ik tijdens de ochtenderectie en ochtendinspectie deze morgen op John Kerry die, na een weekend zwaar doorzakken en tequila drinken samen met een bende republikeinen in een afghaanse bunker heeft zitten boggle spelen tot het woord 'burca' is gevallen, een paar vuilzakken onder zijn ogen heeft gehangen. Niet goed dus. John Kerry ziet er trouwens altijd terminaal uit.
Maar wanneer de nood het hoogst is, is adjudant Huyskens, die heel toevallig de eerste 2 lesuren organigram zou geven, nabij. Huyskens is een lepe kerel. Ik mag hem wel. Vooral wanneer hij zijn krant neemt en zegt .. 'zolang als jullie zwijgen, zwijg ik ook.' Meer had deze jongen niet nodig om standé pédé een hoofdkussen te improviseren en een tukkie te doen. 'k Heb mijn centen vandaag weer hard verdiend.

20:26 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

. Is het budget voor landsverdediging al vastgelegd tijdens de begrotingsvergadering? Anders ga ik me snel even moeien =o)

Gepost door: Coltrui | 13-10-04

. ik wil ook zo'n job, ik kan echt heel goed improviseren;-)

Gepost door: zuchtje | 13-10-04

algemeen ik zou het lettertype veranderen, het is nauwelijks leesbaar op de website...

Gepost door: rik | 13-10-04

De commentaren zijn gesloten.