14-10-04

Alle online chat programma's zijn sinds gisteren geblokkeerd

Alle online chat programma's zijn sinds gisteren geblokkeerd. Entertainment sites worden gelogd en geblokkeerd. Zelf sommige delen van mijn logje zijn al geblocked. De tv zaal gaat dicht. We gaan dus echt vanaf volgende week naar gevangenistoestanden .. maar zonder ikkeuwh!! Het wordt de hoogste tijd dat we hier weg zijn, mijn schup afkuisen en het aftrappen. Dus ik zeg ciao sint truiden. Arrividerci limburg. En adios Saffraanberg want ik ben er vanaf. Geslaagd over gans de lijn want de exaampjes van vandaag waren best ok. Niet super want .. njah .. voor super moet je studeren. En voor studeren moet je zin hebben. Nee, sorry, kheb gezocht maar dat hebben we niet meer. De zin om het hier eindelijk na een jaar een half af te bollen is even groot als mijn zin om elke avond terug thuis te zitten.
Volgende week verhuis ik mijn tam lijf naar bxl, Peutie. Afwachtingsstage van een jaar waar in het woord 'afwachting' letterlijk mag genomen worden. Dus bij deze drink ik mij morgen niet zat maar gewoon spertel .. voor wie al wat volgt .. we krijgen de week voor nieuwjaar toestanden maar dan zonder een slap handje want Dimi is content en Dimi is happy en Dimi gaat een dikke Havanna smoren op het einde van deze schijt periode ^_^ Fidel Castro style!

21:38 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

. Let me be the 1587954756th to say congratiudinges!
Drinkt er ene op mijn kosten =o)

Gepost door: Coltrui | 15-10-04

en nu ? En waar wordt ge nu geplaatst ? Limburg ? Wallonie ? Holland ? :D

btw congrats, en hoe groot schat ge de kans in dat uw eerste taak in uw nieuw functie een cursus omgaan met de computer zal worden ?

:D

Gepost door: amo-ej1 | 15-10-04

ik.. vraag me nu al ettelijke luttelijke weken af wat je doet voor job!
Zal wel aan mij liggen zeker
fijn weekendje!

Gepost door: zuchtje | 16-10-04

Simpel Nix :D Die vult gewoon zijn zakken wa door niets te doen

Gepost door: amo-ej1 | 17-10-04

. De kans zit er trouwens dik in want we beginnen vanaf nul eh volgend jaar. 't Gaat deze keer wel vrees ik een pak sneller vooruit gaan want we gaan een leerprogramma van 3 jaar op 6 maand erdoor blazen.
Tof :)

@ zucht: amo-ej1 has a point :)

Gepost door: scribble | 17-10-04

De commentaren zijn gesloten.