17-10-04

Done

Mission accomplished. 80% gescoord op het laatste stuk opleiding in sint truiden. Eerste plaats in mijn klas verzekerd en dus maandag al zeker 1e keuze wanneer ik mijn stage eenheid zou mogen kiezen. Dus heb ik uit pure opluchting dat het eindelijk na een jaar een half over is, op het ritme van la cacuracha de kazerne verlaten. Met de boogey moves en een pak starende militairen inclusief. Timmeh goes Peutie!
Ik ga het zo hard niet missen. De inspecties, de appels, de verplichte blokken studie na de lesuren tot half 9 's avonds, die mottige vent voor 16h theo electronica tijdens de week, camoufleren, putjes graven, drill, snachts wegsneaken om te gaan feesten in Hasselt, in slaap vallen tijdens de les de dag erna, de onmenselijk vettige fret en altijd dezelfde lelijke koppen tegenkomen .. so long suckers!
En omdat zoiets moet gevierd worden heb ik heel netjes zoals de algemene beschaafdheid en de modaine etiquette het voorschrijft .. mij gisteren dus verzopen in alcohol. Drank is den duvel. En duvel is den drank. De basis van een mooi gestructureerde en gerichte aanval tegen alle hersencellen die iets van de zever van de afgelopen weken hebben onthouwen. Oorlog verdomme! Ik zit niet voor niks in het leger. Een perfect samengesteld leger met nijdige twist is dus perfect voor zo'n biologische en chemische oorlogsvoering. Dus heb ik met voorzorg gerecruteerd. Duvel, Haacht, Primus, Red label Scotch en caiperina. Save the best for last. Zo ergens bij die laatste 2 is het ferm beginnen zwart worden en zo werden we rond 6h wakker in muh zetel in de living door la mama die naar haar werk vertrok. Gezond? Hell no. Plezant? Amaai nog nie.

04:00 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

E schande en dat allemaal met ons belastingsgeld

Gepost door: amo-ej1 | 17-10-04

Geweldig doe zo voort!

Gepost door: Joke | 18-10-04

Wablief? Primus? And yet you still live to tell the tale...

Gepost door: Coltrui | 18-10-04

go go go thimmey party time!!!;)

nu si het wel chillen he;)

Gepost door: haplo | 20-10-04

dit ter zijde Hersencellen zijn enkel maar een last, neem het van mij aan. De onwetenden zijn meestal de gelukkigsten (het feit da ze johnny worden moet je er dan maar bij nemen, ze weten van nie beter)

Dus ik zou zeggen: doe zo voort en drink er enen voor een compulsive denker als ik ook... dat die vloek maar gauw de kop ingedrukt wordt!!!

Gepost door: Sepiroth | 20-10-04

bleh het afsluiten van pure nonsens
het overboord gooien van een last
en het mijden van het nare verleden
"i'm n° 1 so why try harder"-gevoel
priceless

Gepost door: sir drink-a-lot | 26-10-04

De commentaren zijn gesloten.