26-10-04

Captain's log

Stardate 04536290210. This is a distress signal. We are under massive attack by forces more numberous then the Klingon's and more ugly then the goa'ulds. They call themselves 'germs'. Warp commander Kim detected the little wormholes full with evhul Jem'Hadar who are most likely to target the immune system making you vulnerable to almost any attack. It is under these extreme circumstances that your captain has fallen into sickness. They are taking over my system and soon i will be no more. I don't know how much longer i can keep command. The more i try to cough 'm to infest the crew, the more they seem to invade my system. I can't fullfill my commanding duties no more. Thus with pain and regret I must resign here. For now.

dedicated to: Jeri Ryan
Resistance is futile! I wish i could be assimilated

18:33 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

23-10-04

fieeeestjeuhw

Bij gebrek aan tijd, originaliteit, creativiteit, inlevingsvermogen, verbeelding en vooral goesting ..

Een Antwaareps blondje gaat naar de dokter en zegt :
"Dokteur, khem boikpijn".
"Boikpijn", vraagt de dokter, "is het accut ?"
Antwoord het blondje : "Neeje, tis ietsken hoeger

Voeten omhoog!! 't Niveau moet passeren. De maatschappij dankt u. Wie me spontaan wil afmaken voor het mezelf verlagen tot dergelijk dieptepunt na een jaar cultureel hoogstaand gelog. Vanaaf in the oh. Feesje ;)

18:40 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-10-04

relax

Ok. 'k Moet zeggen, deze stage is dus beyond expectations. Dit is geen cultuurschok niet meer. Dit is gewoon een nucleair thermische bom met een paar aardbevingen en een paar meteorietinslagen on the side in vergelijking met het schoolsysteem. 'k Heb dus tijdens deze week letterlijk nog niks gedaan. 'k Heb gesport en koffie gedronken. Liters van het spul. Met en zonder melk, zonder suiker, met speculoos, zonder koffie .. 'k Ben technisch gezien betaald geworden om shrek 2 te bekijken vandaag. Hoe was jouw dag? :p
Dit is dus een win for life. Tussen 7h en 9h beginnen tot 3h of 5h. Flexibele uren. Recup. Verlof. Niks doen. Of hoe maak ik van mijn hobby mijn werk. Welk werk? Ze weten nog niet waar ze ons gaan bezetten. Ok, laat maar overleggen die handel. Ik amuseer me wel. Morgenvroeg op't programma: Ice Age. Ben eens benieuwd hoe lang dit nog gaat duren ^_^

20:11 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-10-04

Done

Mission accomplished. 80% gescoord op het laatste stuk opleiding in sint truiden. Eerste plaats in mijn klas verzekerd en dus maandag al zeker 1e keuze wanneer ik mijn stage eenheid zou mogen kiezen. Dus heb ik uit pure opluchting dat het eindelijk na een jaar een half over is, op het ritme van la cacuracha de kazerne verlaten. Met de boogey moves en een pak starende militairen inclusief. Timmeh goes Peutie!
Ik ga het zo hard niet missen. De inspecties, de appels, de verplichte blokken studie na de lesuren tot half 9 's avonds, die mottige vent voor 16h theo electronica tijdens de week, camoufleren, putjes graven, drill, snachts wegsneaken om te gaan feesten in Hasselt, in slaap vallen tijdens de les de dag erna, de onmenselijk vettige fret en altijd dezelfde lelijke koppen tegenkomen .. so long suckers!
En omdat zoiets moet gevierd worden heb ik heel netjes zoals de algemene beschaafdheid en de modaine etiquette het voorschrijft .. mij gisteren dus verzopen in alcohol. Drank is den duvel. En duvel is den drank. De basis van een mooi gestructureerde en gerichte aanval tegen alle hersencellen die iets van de zever van de afgelopen weken hebben onthouwen. Oorlog verdomme! Ik zit niet voor niks in het leger. Een perfect samengesteld leger met nijdige twist is dus perfect voor zo'n biologische en chemische oorlogsvoering. Dus heb ik met voorzorg gerecruteerd. Duvel, Haacht, Primus, Red label Scotch en caiperina. Save the best for last. Zo ergens bij die laatste 2 is het ferm beginnen zwart worden en zo werden we rond 6h wakker in muh zetel in de living door la mama die naar haar werk vertrok. Gezond? Hell no. Plezant? Amaai nog nie.

04:00 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

14-10-04

Alle online chat programma's zijn sinds gisteren geblokkeerd

Alle online chat programma's zijn sinds gisteren geblokkeerd. Entertainment sites worden gelogd en geblokkeerd. Zelf sommige delen van mijn logje zijn al geblocked. De tv zaal gaat dicht. We gaan dus echt vanaf volgende week naar gevangenistoestanden .. maar zonder ikkeuwh!! Het wordt de hoogste tijd dat we hier weg zijn, mijn schup afkuisen en het aftrappen. Dus ik zeg ciao sint truiden. Arrividerci limburg. En adios Saffraanberg want ik ben er vanaf. Geslaagd over gans de lijn want de exaampjes van vandaag waren best ok. Niet super want .. njah .. voor super moet je studeren. En voor studeren moet je zin hebben. Nee, sorry, kheb gezocht maar dat hebben we niet meer. De zin om het hier eindelijk na een jaar een half af te bollen is even groot als mijn zin om elke avond terug thuis te zitten.
Volgende week verhuis ik mijn tam lijf naar bxl, Peutie. Afwachtingsstage van een jaar waar in het woord 'afwachting' letterlijk mag genomen worden. Dus bij deze drink ik mij morgen niet zat maar gewoon spertel .. voor wie al wat volgt .. we krijgen de week voor nieuwjaar toestanden maar dan zonder een slap handje want Dimi is content en Dimi is happy en Dimi gaat een dikke Havanna smoren op het einde van deze schijt periode ^_^ Fidel Castro style!

21:38 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

12-10-04

slapen is fun

Gistren kreeg de Wim het onnozele gedacht om 'boggle' te spelen. Voor wie dat niet meer kent uit zijn kinderjaren .. boggle is een woordspel waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk fictieve woorden uit te vinden en iedereen rondom u te laten geloven dat jouw woord nét wel bestaat zodat je massa's onverdiende punten kan scoren. Af en toe zet je er een bestaand woord tussen zodat het niet opvalt dat je eigenlijk iedereen zit te flikken. Zo zijn 'slaai' en 'slenk' gisteren neologismen in de Van Dale geworden, al weten ze het bij Van Dale zelf nog niet. Beide goed voor 4 punten extra.
Slecht idee al die ouwe spelletjes want ik had, net zoals iedere week, een pak slaap in te halen van het weekend. Om een kort verhaal lang te maken, leek ik tijdens de ochtenderectie en ochtendinspectie deze morgen op John Kerry die, na een weekend zwaar doorzakken en tequila drinken samen met een bende republikeinen in een afghaanse bunker heeft zitten boggle spelen tot het woord 'burca' is gevallen, een paar vuilzakken onder zijn ogen heeft gehangen. Niet goed dus. John Kerry ziet er trouwens altijd terminaal uit.
Maar wanneer de nood het hoogst is, is adjudant Huyskens, die heel toevallig de eerste 2 lesuren organigram zou geven, nabij. Huyskens is een lepe kerel. Ik mag hem wel. Vooral wanneer hij zijn krant neemt en zegt .. 'zolang als jullie zwijgen, zwijg ik ook.' Meer had deze jongen niet nodig om standé pédé een hoofdkussen te improviseren en een tukkie te doen. 'k Heb mijn centen vandaag weer hard verdiend.

20:26 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

10-10-04

volg je?

Ik vind mezelf nu niet echt een moeilijke jongen. 'k Pas me wel aan als er mij iets aanvaardbaar wordt gevraagd en kmaak dingen niet onnodig ingewikkeld. On the record zeg ik redelijk rechtuit mijn gedacht en off the record weet precies niet iedereen dat te appreciëren. Stel nu je zit bij mij thuis en je wordt gebeld. Is dus net gebeurd. Ik weet het zijn mijn zakes niet en kga op mijn gemak naar boven op mijn kamer de nieuwste bom van een schijf van q-ic en ghost 'Desire' door mijn boxen pompen omdat ik niet wil dat het overkomt dat ik zit mee te luisteren. Ondertussen babbel ik op msn wat met een vriend van me met probs. Nu welk deel daarvan dus verkeerd kan opgenomen worden, help me maar want 'k weet het niet. En toch is dit dus net gebeurd. Vanaf vandaag is het dus beter een telefoontje af te luisteren ook al snap je er geen fuck van wat wordt gezegd.
Echt, de laatste weken zitten bom van zo'n dingen. 'k Doe wat ik denk dat iemand anders ok gaat vinden en in the end heb ik er meer last mee dan dat ik het niet gedaan had.
'k Heb veel zin om in een welgemeende fuhuck you all want het begint op mij te werken. Echt 'k sta ver op springen en ik krijg stress. Niet alleen van die paar schijtexamens de komende week maar gewoon van menselijk behaviour in het algemeen en dat van een een hoopje mensen in het bijzonder.
Deze laatste week weg van de beschaving zal me, hoe fucked up het ook klinkt, nog goed doen. Want ik heb enorm veel zin om te kraken en vanaf nu, onmiddellijk, vanop dit moment, direct en dan nog met ingang vanaf heden enkel nog mijn eigen zin te doen. Dan is er toch nog altijd één iemand die ik nooit kan teleurstellen of nooit iets volledig uit de realiteit draait en me begrijpt, namelijk ikke. Volg je? Of zal ik het eens rondbellen waar je bijstaat?

22:19 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

07-10-04

i'm a natural born killer

It's been a while. 'k Zijn dan ook redelijk druk bezig geweest in the bushes om te leren hoe ik nu het best een kartonnen ventje op afstanden tussen de 50m en 200m neerhaal. Heel geestig tot de test. Stress kills. Ademhaling omhoog en stressvibes en je ziet het zwart tandenstokerke van voor op de loop een lab dance geven zoals ik er nog nooit 1 gehad heb. Geestig .. vooral als ze voor de test heel je mikspullement ontregelen en je 3x3 schoten krijgt om alles terug een beetjeuhw deftig te zetten.
Kijk echt moeilijk is dat niet of zo .. elke aap die zijn opleiding krijgt moet dit kunnen. En een beetje letten hoe ze je ding juist ontregelen helpt ook altijd. What can i say ? I'm evil. En goed .. want met een 50/50 heb ik zo ongeveer in totaal al genoeg om volgende week relaxed de eindexamens te overleven.
Minder is dat ik na een jaar en een half mijn eerste inleidend verslag vast heb. Kort gezegd .. zeg maar dag met het handje tegen een stuk van volgend weekend. Volgend weekend heb ik dus voor het eerst ballen, in mijn allerallerlaatste weekend hier. Pijnlijk. Nee, ik heb niet de draad gedaan of zwaar gaan feesten. Toch niet deze week in alle geval ^_^. Ik zijn ook niet overdreven zat geweest, te laat of nalatig. Nee, ik heb niet (overdreven opvallend) liggen maffen tijdens de les of gewoon rotte punten gescoord. Ik heb gewoon de rechterkant van mijn kast niet vastgedaan. Mijn kast .. dat houten ding van 4 planken waar buiten een paar cursussen en kleren geen reet in ligt want binnen een dikke week ben ik hier toch pleite. Aanleiding tot diefstal heet dat. Ok, perfect, als iemand mijn vuile was wil rippen, be my guest. Wat gaan ze ermee doen? Wassen? Stoer! Belachelijker dan dit ga je het niet hebben. Om stenen kloten van te krijgen.

18:44 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

03-10-04

dhl

Naast de werkgelegenheid, nachtlawaai, maximum aantal nachtvluchten, grote vliegers, kleine vliegers, politiek die zich er belachelijk in maakt (wa hadde anders gedacht?) en verhofstadt die er is letterlijk overkop voor gaat, heb ik nog 1 groot punt in gans de zaak waarvan ik het hardst wakker lig. Eigenlijk primeert het op al het voorgaande. Is het nu 'dee hash el' of 'dee haa el' ? Ik heb het iedereen al overal horen gebruiken. ' s Morgens op de radio bij het opstaan hoor je het samen met vlaanderen's nieuwste hitmachien 'Danzel' met 'you are all of that' echt veel te veel op een veel te weinig tijd om op mijn gemak mijn ochtendhumeur kwijt te raken. Danzel suckt even hard als iedereen die goeikoop een huis in de omgeving van een vliegveld koopt en daarna gaat bleiten dat er teveel lawaai is. 10000 jobs tegenover insomnia van de buurtbewoners. Waar discussieren we nog over ? Verhuis verdomme :p
Simpel niet? Het is 'dee haa el' .. alleen al omdat het ander te frans klinkt .. et nous ne voulons pas ça n'est-ce pas?

13:10 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |