14-11-04

daar is em

I'm back. Lekker er effe uitgeweest. En het spijt me. Er blijft teveel over om me aan te ergeren of aan te irriteren. Op deze moment is dat dus voorrang van recht. Het gaat weer zielig in België en in mijn leven en that's how we like it. Laat het geweten zijn: Ik ben ondertussen 30 blz theorie verwijderd om de belgische wegen onveilig te maken. De wegcode heeft al geen geheimen meer. Welke pedaal nou net weer diegene is die remt dan weer wel.
Zorgen voor morgen en vooral voor begin december. 'k Ben ondertussen toch al direct om een pak jetons geweest voor ons moeder haar botsautoken want het is met die Fred Flinstone mobiel met ramen waarmee ik ga leren cruisen. Puur een brok high-tech die 15 jaar ouwe rover. Die heeft zelfs flitsende richtingsaanwijzers, zo'n servisch stuur en 4 versnellingen en alles. 'k Ga hem tunen .. met mp3-speler of toch op z'n minst een cassettedeck/radio .. in de hoop dat ik dan de batterij niet leeg zuip. De gordel aan en het is precies of ik met een rugzak rondloop.
Ja dus echt het soort auto's die je met 4 man perfect kan opheffen en die netjes past op beide oevers van een gracht .. of heb ik hiermee terug teveel gezegd ?

03:57 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

run forrest run de wonderen zijn de wereld nog niet uit: 22 zijnde (happy birthday) en nog steeds geen rijbewijs maar opgepast het komt het komt langzaam en zeker. Wat ik me afvraag is wel of een militair rijbewijs ook een europees aanvaard rijbewijs is.

Gepost door: bullrot | 18-11-04

. een paar zegels gaan halen in het gemeentehuis en laten omzetten en tis ok :)

Gepost door: scribble | 18-11-04

De commentaren zijn gesloten.