25-11-04

en toen was er niks

Ooit al van het verwijt gehoord: " Als je geen werk hebt moet je zelf gaan zoeken naar iemand die werk voor je heeft! " Op je werk zelf? Ik ben toch Suzanne van interlabor niet? Nou moe. Ik zal me wat gaan haasten. Elke morgen kom ik toe. Geef iedereen mooi een handje zodat ze allemaal mijn kop hebben kunnen begapen en ik ga naar de bar. Koffie verzetten en boterkoeken kidnappen. En dan ga'k rustig bij de chef en vraag ik de kerel 1 keer of ik vandaag alstublieft en als het eventueel niet zou geven eens een keer iets nuttig mag doen. Al was het maar voor die vent om een tas koffie lopen. Toeval wil dat hij een dikke fan is van river cola .. dat wordt dus njet. Dus je entertained jezelf. Metro, Maxim, P-mag, het volk, comics, rijbewijs theo, .. als het maar gelezen kan worden.
Ok als er dan iemand komt lullen dat ik zelfs geen krant mag lezen om de tijd te passeren, das net zoals het vlaams blok veroordelen en zijn partijfinanciering afnemen en ze nog harder as slachtoffer profileren zodat ze er nog sterker uitkomen. Later terug de vinden in de nieuwe winkler prins als definitie van "Onlogica".
Ok, whatever, de kerel heeft de avond voordien waarschijnlijk zijn kwakje niet mogen dumpen dus reageert 'm zich maar af op de studenten. Tuurlijk. Wij mogen niet tegenspreken. Wij mogen niks. Enkel sporten en kijken. En dan liefst niet in een krant.

01:35 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

De oplossing e-books ;-)

Gepost door: amo-ej1 | 26-11-04

ik vind... Ik vind het wel goed, maar wat bedoel je daar dan mee?
Ik ken ze anders: ,, he Urnie er zit een banaan in je oor.''
,,wat zeg je?'' ,, erzit een banaan in je oor!"
,, wat zeg je?Er zit een banaan in m'n oor!"

Maar tog nog goed gevonden

Gepost door: gilles | 20-02-06

De commentaren zijn gesloten.