28-11-04

Dimi goes city queen

Nou heb ik het afgelopen anderhalf jaar al veel gehad. Zo ouwe boerenfuiven in de buurt. Je kent ze wel waar pubers lopen te vangen op de onvermijdelijke summer of 69 en smells like teen spirit. Mensen die nooit buiten komen vermengd tussen geeks die niet tegen alcohol kunnen. Marginaal volk dus.
Zo kwam er ook is de cherry moon en the oh. Harder werk. French tek en jump. Stevig en hard en lekker. Mensen die nooit buiten komen vermengd tussen geeks die niet tegen alcohol kunnen. Puisten jonger dan 16 mogen toch niet binnen. En terecht. Hierin ben ik blijven hangen. De sfeer, de strobos, lasers, het maakt je zalig naar de kloten.
Zo hadden we vanavond city queens in Gent. R and/or B. Nu als er 1 ding is dat ik niet kan apprecieren .. sorry .. dit is 'm. 'k Heb denk ik 4h naar hetzelfde plaatje staan luisteren. Afwisseling null punten. Bass ? Waar ? En binnen smoren is dus show. Anders ben je geen hippe trendy neger die op de zware beats van beyonce staat te shaken. Echt man .. het zag zwart van het volk. Letterlijk. Niks tegen die mannen. Ze lopen er allemaal lekker over the top stijl bij. Eigenlijk gewoon een uit de hand gelopen mode show met luide relaxe muziek. Om bij te chillen en rustig een pint te drinken. Zalig. Maar voor de rest .. Ze mogen het hebben.

05:07 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ik ga al jaren niet meer dan die ouwe boerenfuiven...
ik blijk er de enige boer te zijn...*fart*

Gepost door: cms | 29-11-04

Nice. De juiste graad van sarcasme... I like !

Gepost door: De Zwijger | 01-12-04

ready? FIRE afschieten die handel: 1 van de zeer weinige genres waarvoor ik niet meer KAN voor openstaan. too many bitches and ho's in da club too many 'i'm a big gangsta with 5 billion trillion dollars' and off course too many pimping. Zelfs - ja hoor dames en heren- kan ik de stereotype muziekclips al lang niet meer appreciƫren. Eerst nu nog gemute voor de vrouwen maar dan volledig afgezet. De nieuwe trend is trouwens nu veranderd naar volledig naakt om zo toch nog iets van aandacht naar zichzelf te kunnen houden. 1 woord: pathetic
1 gevoel: jij liever als ik op zo'n R no B fuif

Gepost door: bullrot | 07-12-04

R&B! Niets tegen r&b, integendeel... Ik ben er zot van!

Gepost door: FRZBZ | 10-11-05

De commentaren zijn gesloten.