08-12-04

De tovenaar is dood!

Samen met Raymond is ook mijn overbuur eraan voor de moeite. Een dubbele longontsteking. Het is eens iets anders dan kanker. Kwestie van er ineens hard onderdoor te gaan. De man die me mijn eerste vakantiejobke heeft gegeven. 150 ouwe frankskes per uur. De vuile afzetter. Om elastiekjes rond pas gegrifte rozen te binden. Om elke avond met pijnlijke knieën en een pijnlijke rug naar huis te gaan en om een maand lang 40h per week in weer en wind (nu ja in volle zomer valt dat nog wel mee) buiten in de vuiligheid te staan. De man die na de werkweek de envelop geld samen met een bak jupiler kwam afgeven. May he rest in pieces.

Als ik ooit ga sterven wil ik er trouwens wel iets in te zeggen hebben. Je maakt het maar 1 keer mee. Dan liever iets plezant dan iets pijnlijk en traag. Benjispringen zonder benji staat dus ergens bovenaan het lijstje. De grond op je zien en afkomen en de smijt die je geeft als je de grond raakt. En gedaan. Geen pijn. Alzheimer lijkt me ook nog plezant. Je leert steeds nieuwe mensen kennen. Je kan je eigen paaseieren verstoppen. En je leert steeds nieuwe mensen kennen. Eigenlijk zowat alles pijnloos lijkt me wel iets. Overdosis hallucinativa, . Of iets in de trend van Buffalo Soldiers voor wie de film gezien heeft. Wie 'm nog niet gezien heeft, dikke pech en huren die handel ;) 'k Wil ook wel nog tijdens een grote inspanning een hartaderbreuk krijgen .. intensieve inspanningen zoals voetbal (naar mijn grote voorbeeld Freddy die vorig seizoen voor mijn neus de generale repititie heeft voorgetoont) of sex (nu ja vorige week queer as folk gezien en geloof me .. what a way to go) of slapen. Of gewoon mij spartel zuipen en buiten in slaap vallen in bevriezen. En als dat allemaal al niet meer kan wil ik de eeuwige jeugd.
En mijn eindejaarspremie.

16:08 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

eindejaarspremie? de engie eindejaarspremie die ik krig is de premie for the hunt for miserable creatures who are a threat to the survivla of the fittest! :p

Gepost door: cms | 11-12-04

dood moest het kunnen zou jij wel honderd keer je eigen dood willen meemaken é.
t is alsof je het al plant om dood te gaan.
nu ja beter zo dan treuren om dood te gaan!
k zou zeggen geniet nog van het leven! ! !

Gepost door: tilde | 12-12-04

. Waar gij allemaal al aan denkt... Ge doet uw job ECHT graag he? =o)

Gepost door: Coltrui | 14-12-04

Alzheimer? Even serieus nu: als er 1 verschrikkelijke way NOT to go is, dan is die het wel. Kinds worden, je eigen gezin niet meer herkennen,is niet alleen gruwelijk voor je dierbaren, maar ook voor jezelf op de heldere momenten als je beseft hoe je aan het wegzakken bent en aftakelen. I wouldn't wish that for anyone.

Gepost door: Little Witch | 15-12-04

En ook nog nieuwe mensen leren kennen hé Ik wens je een aangenaam sterven toe!

Gepost door: aergn | 15-12-04

requiem ik wil een grappige dood zoals sterven tijdens een optreden van hans teeuwen?

Gepost door: bullrot | 21-12-04

De commentaren zijn gesloten.