14-12-04

we had joy

we had fun
we had cartoons and so on
but the passion that we shared
of writing shit that never cared
seems to come
and to go

with an xmas poem or so
i say to all my friends
ho ho fucking ho you guys
you've read my blog 'till it ends

10:09 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

08-12-04

De tovenaar is dood!

Samen met Raymond is ook mijn overbuur eraan voor de moeite. Een dubbele longontsteking. Het is eens iets anders dan kanker. Kwestie van er ineens hard onderdoor te gaan. De man die me mijn eerste vakantiejobke heeft gegeven. 150 ouwe frankskes per uur. De vuile afzetter. Om elastiekjes rond pas gegrifte rozen te binden. Om elke avond met pijnlijke knieën en een pijnlijke rug naar huis te gaan en om een maand lang 40h per week in weer en wind (nu ja in volle zomer valt dat nog wel mee) buiten in de vuiligheid te staan. De man die na de werkweek de envelop geld samen met een bak jupiler kwam afgeven. May he rest in pieces.

Als ik ooit ga sterven wil ik er trouwens wel iets in te zeggen hebben. Je maakt het maar 1 keer mee. Dan liever iets plezant dan iets pijnlijk en traag. Benjispringen zonder benji staat dus ergens bovenaan het lijstje. De grond op je zien en afkomen en de smijt die je geeft als je de grond raakt. En gedaan. Geen pijn. Alzheimer lijkt me ook nog plezant. Je leert steeds nieuwe mensen kennen. Je kan je eigen paaseieren verstoppen. En je leert steeds nieuwe mensen kennen. Eigenlijk zowat alles pijnloos lijkt me wel iets. Overdosis hallucinativa, . Of iets in de trend van Buffalo Soldiers voor wie de film gezien heeft. Wie 'm nog niet gezien heeft, dikke pech en huren die handel ;) 'k Wil ook wel nog tijdens een grote inspanning een hartaderbreuk krijgen .. intensieve inspanningen zoals voetbal (naar mijn grote voorbeeld Freddy die vorig seizoen voor mijn neus de generale repititie heeft voorgetoont) of sex (nu ja vorige week queer as folk gezien en geloof me .. what a way to go) of slapen. Of gewoon mij spartel zuipen en buiten in slaap vallen in bevriezen. En als dat allemaal al niet meer kan wil ik de eeuwige jeugd.
En mijn eindejaarspremie.

16:08 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

06-12-04

happy everything

Laten we deze maand allemaal lekker gezellig en fuzzy doen. Beentjes onder tafel met vriendjes en familie en lekker samen tijd doorbrengen. Uiteraard iedereen een kleinigheid kopen dat maar beter niet te klein is of ze bekijken je er nog scheef voor. En hoe groter jij wordt, hoe groter je gekleurd papier en strikje moet worden. Als er echt iets is dat ze voor mij mogen afschaffen dan is deze overconsumptie. Iedereen zegt het wel eens elk jaar .. dit jaar kopen we niks onder elkaar .. niemand die het eigenlijk doet. Echt je doet me evenveel plezier met een pint op cafe dan met een cadeau op kerstmis.
Waar ik wel nog elk jaar op sta rond deze periode is eindejaar gaan vieren met mijn ouders. Het is een soort gewoonte. 7 gangen en een een paar flessen wijn later met een fles champagne het nieuwe jaar laten knallen .. en morsen. En daarna met maten gaan doen wat we elk weekend doen, alleen langer en heviger en met meer dorst. Maar die paar uren daarvoor maak ik graag vrij. Ik weet niet juist waarom maar het maakt me een beetje warm vanbinnen.

00:56 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

02-12-04

Op den werk slaapt men niet!

Zo weggelopen van gelijk welk bedrijf. Niet bij ons toch. 'k Heb er een nieuwe hobby bij. Zoveel mogelijk uren pitten om de dag door te komen. Een beetje camoufleren door mijn koorts, influenza, krampen en misselijkheid en we komen alweer een week door.
Ok, ik kan het niet laten over de kranten te beginnen. Ik mag ze dan wel niet lezen .. Gewoon zitten en naar buiten staren hoe het gras niet groeit is me net iets te laag gevallen om daarvoor vorig jaar zo hard gestudeerd te hebben. Dus kon ik me niet houden. De inhoud laat ik zo. Lees die zelf aha. Ik was vandaag redelijk hard verbaasd over de vele spelfouten en stukken tekst die wegvielen door de lay-out van het spul. Waarschijnlijk was iedereen zo hard geschrokken van prins Filip zijn frustratie tegenover het vlaams belang. Het geeft niet Filipken. Hun 1 miljoen kiezers betalen ook tegen hun zin uw luxe lifestyle en uw salaris met hun belastingsgeld. Zij kunnen het wel niet in de krant zetten. Ok voor 90 cent voor zo'n krantje hoor je mij niet klagen voor 2h tijdverdrijf. Beter dan gaan sporten .. of nog erger .. lopen in alle geval. Fysiek is het codewoord bij de landmacht mensjes. Niet normaal hoe sommige mannen bezig zijn om zo hard mogelijk te kunnen trainen zodat ze sneller dan hun midlifecrisis kunnen lopen. Voor wie het nog niet wist. Het is pokkekoud buiten. Lang leve de gek die daar in crossed. Maar wij, bij de luchtmacht, en dan vooral nog is bij de ict'ers .. doen wel een fitnesske .. binnen .. verwarmd .. en met een tv. Elke dag een uurtje of 2.
Toch geniet ik ervan. Het niksen. Nog 3 weken en ik ga naar switching. Naar 't schijnt is er daar wel werk voor ons ^_^

00:26 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |