21-09-04

algemeen nut

Na initieel getrained om te doden, nu ook initieel getrained om te wateren. Niet alleen met muh eigen slang maar ook met the real thing van 35m en 70mm diameter. Fireman Timmeh. 'k Geef nu al 1 tip wie ooit zo'n cursus mee moet doen. Spray altijd met de wind mee. 't Was koud, nat, plezant maar op 2h praktijk doe je niet te veel. Dan was de eerste demo 'nieuwe technieken gevechtschieten' toch plezanter. Nu ja plezanter. 't Is leuk zo eens tussendoor. Niet dat ik me de rest van me leven zie staan voor betogingen tussen anti-globalisten voor meer solidariteit voor de ondervoedde negertjes in Zuid-Oost Mongolië of tussen een bende negers ergens in het zuiden van Somalië gaan patrouilleren om opiumkakkers en cocaïneboeren op hun gemak hun ding te laten doen zodat ze toch 5 koffiebonen kunnen kopen voor hun 22 klein mannen die, als ze ooit 20 jaar worden, toch illegaal bij die ander 16.000 illegalen in Gent komen verkrotten .. voor die 5 koffiebonen extra die ze hier extra krijgen om mee te lopen in betogingen van anti-globalisten. No thank you!
'k Ga beginnen met morgen heel rustig en op het gemak die 16km kaartleesoefening te doen .. it's a nice start :)

21:39 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

19-09-04

T-20 worky days

Aftellen. Na voetbal, muziek, fitness, sex, cafe-hangen, socializen, games, pc, uitgaan en pizza toch wel 1 van mijn grootste hobbys aan het worden. Nog 4 weken, 20 dagen, 760 lesuren of 45600 minuten limburg. Tis maar hoe je het bekijkt. Na een week 9 to 5 weet ik het wel zeker. Ik wil stoppen met studeren. Het is genoeg geweest. Ik wil gewoon van dag tot dag mijn werk doen en vrije tijd. Het is leuk geweest. Dankuwel voor die bloemen en de kans en ik zal het nog wel tijdens mijn laatste cursus van 6 maanden rond nieuwjaar volhouwen maar het zal de druppel van de overgelopen emmer zijn die op de hete plaat valt. Zoals het spreekwoord zegt: Als twee honden vechten om een zwarte ketel, is het derde verdronken kalf de moeder van de porseleinwinkel. Ik heb gezegd.

23:42 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

15-09-04

Les petites

Onder ik-heb-toch-niks-beter-te-doen ging het vandaag effe tijdens de weinige momenten dat'k wakker was over kill bill en zo'n samoerai zwaard. Blijkbaar zijn die dingen weer helemaal in sinds de Leonardo uit de teenage mutant ninja turtles ergens eind de jaren tachtig mij heeft doen inzien dat pizza voor junk food is wat hans uit big brother voor dwergen is. Nu had ik vroeger ook wel een dwerg in mijn klas zitten maar die kerel wast best wel hip. Echt, kzijn er ooit is mee gaan basketten .. waar ging die bal toch allemaal naartoe met die jongen. Het was super om zien. 'k Denk dat hij nu ergens studeert voor zevendwergje.
En nu niet voor te zeveren maar in Engeland hebde dus echt 7 van die klein mannekes die niks anders doen dan shows over gans Europa doen en betaald worden om uren onder het rokje van sneeuwwitje te piepen. En het betaald zo nice dat de vrouw ook al is meegaat. Vrouw? Mjah , hoe ze het flikken ik weet het niet. It's not the size of the ship that matters but the motion of the ocean maar een afgestompt potloodje .. daar kickt toch niemand op? Er zal wel een uitgebreid mondeling examen geweest zijn maar toch .. dus Hans er is nog hoop jongen.
Al mag 'm dan niet meer zoals een paar jaar geleden op een lege bierbak een dj set geven omdattem anders niet aan de draaitafels kon.

18:33 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

13-09-04

Beschaamd

Vandaag les windows. Hoe pas ik de takenbalk aan. Nee, niet de taakbalk maar het is de takenbalk blijkbaar in het leger. Of hoe kopieer ik bestanden. Wat is het verschil tussen een folder, een subfolder en een bestand. Of nog beter: wat is nu eigenlijk software? En voor de mensen die het echt niet zien zitten, die kunnen nog blijven studeren in de blok tot 20h00. Rrright
Verder op de to do list: word, excel, internet explorer en outlook, na windows millennium zo ongeveer de grootste crap die ooit geprogrammeerd werd. 38 van de 200 punten te verdienen om door deze fase te geraken in de opleiding. Ik zeg dankuwel aan de compleet volslagen gek die nog een pak instabieler dan windows millennium moet geweest zijn en die op het idee is gekomen om ict'ers na een jaar basisopleiding zoiets in de planning te laten volgen. Ik durf dat dus gewoon niet zeggen. Belachelijker kan het niet met zo weinig poeder.

20:36 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

12-09-04

eppieh

Iemand vroeg me om in 1 woord te zeggen hoe ik me voel. 'gelukkig'. Het was er nogal heel snel uit. Echt het gaat me de laatste tijd gewoon allemaal mee. En ik kan niet positief schrijven. Ik heb sarcasme nodig, nijd, ironie en zwarte humor. Ik ga me nog schuldig voelen want in al die tijd heb ik altijd de makkelijkste weg genomen. Natuurlijk. Liever lui dan moe. Van het leven geprofiteerd en alles dag per dag. Je kent het wel .. zo wat vandaag niet moet kunnen we morgen misschien nog een dag uitstellen. En de 'w' van werken komt in mijn woordenboek net achter de 'v' van vuilbak. Snap je'm ? Ik niet.
Gelukkig zijn is eigenlijk de lat bereiken die je voor jezelf legt. Voor iemand die probeert trager te zijn dan een bende een schildpadden is het meestal niet gezond om die hoog te leggen. Daarom ben ik ook gaan bloggen. Onzekerheden van je af schrijven en zien .. what you see is what you get. Leven is gewoon een kwestie van geluk hebben en afdwingen.

23:36 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

10-09-04

Ufo

Ik word saai. Alles rond mij staat 'on hold'. 38h theorie is de tekst niet waard en persoonlijk heb ik nog minder te vertellen .. ik verveelde me deze week gewoon rot in sint truiden. But we still have the weekend and we still have comics ^_^

20:18 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

07-09-04

T-28

Ok ok, ik geef toe, ik heb al enorm zitten klagen over deze 6 weken vorming, preventief al direct. En ik ben er na 2 dagen toch alweer heel vroeg bij met het aftellen. En dit is niet nuttig en het wordt ook wel nog zwaar .. ooit ergens. Maar het begin valt perfect mee. Massa's theorie en een week basis informatica in bxl. Oh jawel. Volgende week leer ik omgaan met Windows, de office pakketten en maak ik kennis met het internet. Kijk als je dus een definitie wil van wat er fout loopt in het Belgisch leger .. sterker dan dit komen ze niet. Je moet het maar durven. ICT'ers na een jaar basisopleiding en vorming met een diploma op zak, een week naar bxl sturen om op een week tijd mapjes in windows te leren aanmaken. Laat het duidelijk zijn. Uw belastingsgeld wordt perfect besteed. Namelijk aan mij en aan mijn luie kont.

19:55 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

05-09-04

Ik word.

Soms wordt je flik, soms crimineel, soms slecht, soms slechter. Ik dacht altijd eerst .. ik word gewoon pro voetballer bij Club Brugge. Ik word meer de pocket voetballer dan Alin Stoica ooit zal geweest zijn. Daarna settlede ik al bij het idee om gewoon rijk te worden. Rentenier wou ik ook. Maui uitkopen en rustig leren surfen, wakeboarden, jet skiën. Het maakt allemaal niks uit zolang ik maar in de 21m hoge golven die tegen _mijn_ eiland kraken kan verdrinken. Mijn eiland? Idd, ik word ook een dromer, optimist en ik word nooit volwassen. Toch niet totally. Soms word ik bedrogen of beroddeld. Soms wordt het me te veel. Maar nu word ik gewoon gek. Onzekerheid is een belachelijk gevoel.

19:11 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

03-09-04

.. met peren.

Bah weeral peren. Ok ok ok, ik ben een optimist. Maar af en toe gaat dat wat scheef. Zo ben ik ook anti-roken. Geheelonthouder. Puriteins Boedhist. Liefhebber van klassieke muziek en folk. Al gaan die laatste dingen al wat meer de mist in.
Echt kheb het zitten relativeren. De kunst om dingen in zijn proportie te zien. Wat mij betreft mogen ze mij daar ook geld voor geven om die te beoefenen in plek van al die prul die ze tentoonstellen in het Gentse SMAK of whatever. Niet dat ik er ooit geweest. En als ik er al geweest was zou ik er gewoon al niet voor durven uitkomen. Kunst is gewoon mijn ding niet.
Anyway nuchter bekeken zijn dit de laatste 6 weken x 5 werkdagen waarvan al zeker 1 week in bxl en living-out. Zo kan' k tijdens de week terug mijn huisdieren ambeteren. Een kat en een zus. Betekent 25 dagen in afzondering. Nou als je er zo al een jaar opzitten hebt zonder te bleiten zullen die laatste 25 dagen het mij nu echt wel niet doen. Bij deze wil ik niet mijn producer, ouders, fans en iedereen die hieraan meegewerkt heeft bedanken. Proximus en internet however will do. I love you guys :)

18:20 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Kut

Ik voel me zie titel. Niet vochtig en 37° of zo. Gewoon rot. En alleen. Er is dus geen reet te beleven in sint truiden en al veel zin om een sociaal leven te beginnen zoeken voor de 6 weken die mij ginder overblijven heb ik al helemaal niet. Het begint mentaal te wegen en ik zie het niet meer zitten. Voor de eerste keer gewoon op gevoel. Het zit niet goed bij mijn bovenste 5cm. I need to clear my mind. Effe 2e adem en een vat red bull of elevendertig zoeken om wat energie om erdoor te raken. Meestal pept zo'n weekend me op ipv de 2 stiertjes die smeken om rooie wodka .. maar ik raak gewoon depressed bij 't idee dat er alweer een zondagavond aankomt. Een soort pre-heimwee. En dan mis ik niet het thuis zijn maar gewoon alles errond. Raar, ambetant en een lullige timing ..

01:18 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

01-09-04

boer timmeh

Het codewoord van de week is tuinieren. Ik krijg groene vingers. Verplicht onnozel kluskes doen deze week tot de vorming vrijdag begint. Pauze's nemen van een uur ipv een kwartier. 's Middags een uurke pitten. In de namiddag wat surfen en buiten zien of het gras gegroeid is. Als er nog manieren zijn om tijd te doden .. gimmeh plz want ik zit na 3 dagen al zonder inspiratie. En zeg niet werken :p It's not an option.
Kruid van tussen tegels schrapen met een mesje. Da zal wel zijn da. 'k Zie mij al bezig. Moet'k daarvoor 150km van huis zitten? Onkruid vergaat toch niet dus wat is het nut? Ik weet nu wat Neil Armstrong voelde toen hij dacht dat hij als eerste voet zette op onbekend terrein. Niemand hoeft in de buurt te zijn van waar ik mijn ding moet doen, dus niemand bloody hell cares. Had ik nu zo'n vet hogedrukding van Black and/or Decker .. man ik zou gas geven .. alleijah water .. maar toch niet met zo'n onnozel mesje en een kritser. Nog wel een cool woord voor zo'n tuin tool.
Anyway morgen bol ik het hier heel stilletjes af. 'k Geef mezelf nog wat verlof zodat ik toch nog iets nuttig kan doen voor de maatschappij .. mijn kat ambeteren of zo.

16:12 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

29-08-04

Done

't Zit erop. 29 augustus. Mijn kleinste lang verlof .. maar 't meest verdiende. Vanaf morgen terug naar de zinloosheid. Terug 6 weken schminken, ontschminken, kruipen, tikkertje, verstoppertje, tentjes bouwen, tentjes afbreken, putjes graven, putjes dichtgooien, geweertje spelen, geweertje kuisen, schoentjes camoufleren, schoentjes blinken, spelen en met u laten spelen. Oh Sint-Truiden ik heb het gemist. Where all logic seems to end and where the end of civilisation meets the world.
Ik voel me spiderman. Al heb ik nog een idioter kostuumke en moet ik nog beginnen aan mijn deel 2. Alhoewel Kirsten Dunst mij wellicht niet zal komen troosten als ik een godganse week buiten in de vuiligheid en de bossen in een veel te klein tentje moet maffen en wacht lopen en mijn eigen tour of duty simuleer. En ik loop er minstens even hard de muren van op als Toby.
Echt ik haat dit deel van mijn opleiding zo hard. 'k Heb nooit echt haat gekend tegen iets of iemand. Wel afkeer van neem nu bv. Amerika. Waar gastjes in vergelijking met Europa echt dom gehouden worden in school. Gasten die naar Tennessee waren gereden om Lance te zien finishen op de Champs Elyssees in Paris. Niet echt in het koppie houdend dat Paris misschien ook wel eens de hoofdstad van Frankrijk zou kunnen zijn. Maar dit is België .. naar het schijnt het 7e beste land ter wereld om in te leven. Maar 't zal toch de komende 6 weken niet zijn ^_^

17:45 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

26-08-04

Wa doeje eraan

Een redelijk plezante eigenschap voor mij en van mij is dat ik gewoon veel met mensen lach. Of om mensen lach. Het ene gaat wat samen met het ander. Een andere eigenschap is dat ik soms veel te lang voor marginale programma's blijf hangen. Het 1 met het ander gecombineerd leidde dus tot het rad van fortuin. Presentatie: Walter Grootaers. In de middeleeuwen werden dus de namen van mensen geografisch gekozen of zo dat het ergens een beetje met hun beroep te zien had. Zo is de familie van Roos Van Acker definitely ooit boer geweest. Wat de grootaersen deden laat ik zo wat aan jullie verbeelding over maar prostitutie is een ding van alle tijden. Elke week word ik daaraan herinnerd als ik de Luikersesteenweg doe in de bus. Als je ooit in de buurt van Sint Truiden bent, doen! En passeren langs de Jet Set en hopen dat de ferm blonde er zit. Die zou mij nog kunnen krijgen. Tenzij ze al zo lang in het beroep zit dat ze op cafe spontaan over een barkruk schuift, dan hoeft het ook niet meer.

Dus de walter samen met 3 recht uit het OCMW weggelopen kandidaten op hun eigen bal marginal. Toen Walter de belangrijkste vraag stelde, na Hans uit big brother 3 toen die vroeg of hij in Bellewaerde niet tegen kindertarief binnen kon, 'Wil je een klinker kopen?' , gaf ik het op. Ik wou wel een klinker kopen .. zo'n mooie zware om 'm naar zijn kop te peren. De tv ging dus uit, pc trug aan. Tegen isdn snelheid, de limiet is alweer bereikt .. wat wil je met zo'n programma's ? :p

19:22 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

24-08-04

Opleiding MBO-OO tech

Ok ik ben al laaaang vergeten waarvoor het monster van een neologisme staat maar het zou mijn toekomst vanaf volgende week tot ergens mid oktober moeten voorstellen. Want, ow ja, hoe lang en hoe hard ik heb geprobeerd om er ook maar geen flikker aan te denken. Het feit dat ik zondagavond in Sint-Truiden moet staan en het feit dat ik er tot nog toe nog altijd geen plek heb om te overnachten begint een beetje op mijn kloten te werken. Alhoewel het ze mij verplicht zijn en alhoewel ik volledig in mijn recht ben indien ik maandag de eerste trein neem en ( uiteraard ) te laat aankom ( want no way in fucking hell ga je mij ooit in het openbaar in full kaki outfit over straat zien lopen .. En als je me ooit ziet lopen .. try to keep up .. want the germans are coming ^_^ ) ga ik toch maar lekker gezellig vanaf morgen heel limburg wakker bellen want Sergeant Dimi is back in action. 6 dagen te vroeg. Eikels.

Hoe moeilijk is het om op een internaat gewoon een paar extra bedden te voorzien? Maar we tonen begrip voor de 2 aapjes van de directie. Niet alleen omdat ik dinosaurussen ken die jonger zijn en meer organisatorisch talent hebben. Gewoon ook omdat ik nog altijd niet officieel recht heb op mijn bureau'ke in Brussel, wat zo'n beke mijn hoofddoel is. En omdat die 2 amoebes net hoog genoeg geëvolueerd zijn om mij die toe te kennen. Of wat dacht je ;) ?
Kijk het kan erger. 'k Wil zeggen vroeger. Want blijkbaar hebben de mannen bij de luchtmacht nog verlof tot zondag .. en de rest mag overmorgen al binnen. Waarom? Who knows. 'k Zal er eens heel diep over nadenken tijdens die extra dagen verlof want ik ben uiteraard bij de his majesty's royal airforce .. and proud of it .. elke 29e van elke maand!

21:52 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

23-08-04

Beste dagboek .. rrright.

Kijk ik verwittig je al op voorhand. Dit gaat slecht zijn. Het gaat op geen kloten trekken en ik heb je verwittigd. En die zijn er dus in totaal al 4 waard. Mijn page hits gaan rocken morgen. En echt, het kalf is al verzopen voordat het pootjes op de rand van het zwembad kon leggen en beseffen dat kalvers niet horen te zwemmen en dat zijn reddingsbandjes niet werken omdat de boer te druk bezig was zijn schaap te neuken in plaats van de bandjes op te blazen.
Een kalf dat verzuipt. Het doet me denken aan vorig jaar toen ik uiteindelijk ben bezweken onder de massa hype en na 5 jaren ongeëvenaarde pure menselijke koppigheid door de knieën ben gegaan en titanic heb gezien. 3 uur wasted van mijn toch nog altijd jong en mooi leven. 3 uur film over een boot dat tegen een ijsblokje vaart in een wodka redbull de Pacific genoemd? Ach man, water blijft water, het maakt niet uit welk label erop hangt. 3 uur over een belachelijk liefdesverhaal dat zelfs 7 kanjers van kapoten wel kon uitvinden .. hoe noemt em ook weer .. de vent die Isabelle A nog mogen roteren heeft? Bah it slips my mind. Misschien maar best. De kerel die het lef had om vorige week tijdens de boskantse feesten één van mijn nachtjes seul a la maison te verkloten door alle marginale en ouwe mensen uit mijn buurt te laten samenkomen op 500m van mijn deur én dan nog het lef had om play back te zingen en dat allemaal hoorbaar van in mijn tuin. Dankjewel Pedroh voor de live stream op topradio .. it's a life saver. Niet dat van mij. Daarvoor leef ik te graag. Maar dat van Williebel Sommers. En zo raak ik nog op zijn naam.
Ik had gezegd dat het slecht ging zijn. Ik had nog gewaarschuwd om niet verder te lezen. Maar nee. Ik heb nog wel de decency om hier te stoppen. Nog al een geluk dat ik niet James Cameron heette. Of ik schilderde er nog een documentaire bij over deze post. The nerve!

02:19 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

21-08-04

Love life

Neen. Niet het mijne. Ik zat goed. Rustig. Relax. No worries. Toch niet helemaal. 'k heb er de laatste paar dagen te veel advice moeten over geven. En teveel voor iemand anders moeten erover nadenken. Over babbelen. Raad geven die ik beter zelf eens zou volgen. 'k Zou het echt beter doen want het is gelukt. Denk ik. Na weken miserie en afzien en flirten en gentle touches en dates en avonden samen en verleiding en oogcontact en stress en wat geeft dan de doorslag ? Jaloezie. Een filmke doen met de vriendin van .. en we waren begonnen. Echt de max om iemand anders zo te kunnen helpen. Echt klote voor mezelf dat ik er midden in ben geraakt. Want dan ga je voor jezelf ook al nadenken. Dimi wat moet ik doen ? Wat the fuck weet ik het ? Sinds wanneer ben ik plots cassanova geworden ? Sinds wanneer komen we bij mij vragen over hoe je het moet aanpakken ? Hoe overtuig je iemand dat je het deze keer echt meent ?

Ik, de anti-king van de lange termijn relaties, het kan goed zijn dat ik er deze keer echt één zien ontstaan heb. Aan meegebouwd heb. En ze was dan nog niet eens voor mezelf. Oh joyfull world wat ik ben ik blij .. voor hen. Maar dit is mijn blog. Mijn stukje internet en hier zit ik in voor mezelf, ik en niemand anders. En ik vind het kut. Zelf heb ik wat ik wil en had, niet kunnen houwen en ik wil het terug, ze terug. Ik ben net iets te veel gewreven in wat ik mis. Het is zo enorm frustrerend om te heel goed te weten wat je wil maar het niet kunnen krijgen. Vooral als je een ander het wel ziet krijgen. Het voelt zoals de zak chips op de bovenste plank van de snoepkas waar ik op een stoel moest voor gaan staan, mijn handen moest voor strekken en op de toppen van m'n tenen ging steunen en er nét niet aankon. Ik voelde de smaak al op mijn lippen maar het kon nét niet. Toen niet en nu niet. Ik kan het ook gewoon vragen. Mammie krijg ik een snoepje? Maar waarom een vraag stellen als je het antwoordt al weet?
En toch ben ik blij. I did it. Just not for myself. They did it. Wat maakt het uit ? Het is lang geleden dat'k nog zoveel tegenstrijdige shit gevoeld heb. Ik loop gewoon emo. Imagine! 'k Ben rete gelukkig voor hem. Hij heeft er veel in afgezien.

Maar ik wil ook mijn happy end

03:12 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

18-08-04

abdallah!!

Nummer 20.000 -> Prijsje en rit op de bomautootjes ;)

14:04 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

17-08-04

Historisch gegroeid

Als je de meeste mensen naar Dimi zou vragen, dan zouden die zeggen dat alles wel fout is gegaan met te buizen op de hogeschool. Ikzelf ben ervan overtuigd dat het al scheef liep van bij mijn geboorte .. en zelfs ervoor al. Want mam werd dus zwanger. Rubberkes waren niet hot in de eighties. Palcoholist werd bang, ik denk dat je hem allicht op een hoopje kon vegen toen hij het hoorde. En grootva kreeg schuim op zijn lippen. Op het randje af dat hij net niet de bio pap te lijf ging op zijn klompen met zijn strontriek. De strontriek staat nog altijd in de garage .. naast zijn klompen. May the lord have mercy on his soul.

Anyway de bio papa had al gehoord van de nieuwe opkomende trend abortus. Omdat abortus wegens geloofsovertuiging en Jezus bij ons mama was uitgesloten werd dus besloten het pakje te houden. All i could say is: Hallelujah! Blijkbaar was het toch niet zo'n samen mooi uitgebabbelde beslissing want datzelfde jaar nog zijn ze gescheiden. Heel traumatiserend als foetus. En toen ben ik mijn actieve voetbalcarriére gestart. Buiten eten, drinken en slapen reageerde ik de nieuwe frustraties af al schoppend.. Vrije trappen. Gecurvde ballen. Millimeter passes. Effect curls recht in de linker winkelhaak. Niks was te veel en het publiek ging gewoon wild! "Voel voel de baby heeft geschopt, de baby heeft geschopt, leg je hand op mijn buik, snel snel." Ze mocht tevreden zijn dat ik toen heb geshot .. en niet 20 jaar later.

Dus la mama zet uit gelijk ne warmeluchtballon en uiteindelijk ben je het beu. Beu om in je eigen vuil te moeten zwemmen. Het wordt daar dan ook niet echt veel opgekuist. En dus wil je verhuizen. La mama werd dan maar netjes afgevoerd met weeën. Ik was op komst en niemand hield me tegen. Behalve ikzelf dan. En dat meen ik. Een foetus kan eigenlijk alles al horen wat er verteld wordt. Wetenschappelijk bewezen (vraag me niet hoe ^_^). Dus had ik eigenlijk wel al door dat ik best nog een paar jaar wegens "huishoudelijke twisten" in het buikje bleef. I made up my mind. Ik bleef zitten! Tot ze er niets beter op vonden dan een soort trechter op mijn hoofd te zetten en .. mjah .. te trechteren of hoe noem je dat? Zo kwam ik ter wereld. Volledig uitgeput en met een eierkopje geshaped naar een trechter. Blijkbaar was ik nog niet getraumatiseerd genoeg en begon de dokter op mijn kont te slaan. "Hela homo." dacht ik en ik gaf hem terecht een golden shower als compensatie. Blijkbaar hebben ze me daarvoor nog 2 weken veroordeeld en ik werd nog opgesloten in een kleine box voor ik naar huis mocht.

14:42 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

13-08-04

De Kevin Steyaert show

Wat een rare show is me dat? 'k Geef toe die jongen heeft dat iets. Em is verrassend vlot en spontaan en heeft en lekkere soort sexueel getinte humor die me eigenlijk uren kan amuseren. Het wordt tijd voor de Kevin Steyaert one man show. Maar hij moet van dat belachelijk brilletje af. En wat minder Luc Allo en meer Frank Molnar. Hij is gewoon te braaf. Je voelt dat hij pakken groffer kan en zich soms inhoudt. Vooral als een babe als Brigitte Becue er naast komt staan. Ja hou je maar eens in dan. Ow zeker. Een afgetrained lijf. Lang los haar. Veel te diepe ogen. Mooie kont. Alleen daarom heb ik een mail gestuurd naar het BOIC om na elke lengte een nieuwe jump van het startblok te laten doorgaan voor vrouwelijke zwemmers. Spijtig voor Athene. Ze ging voor goud. "They never come back" zegt een sportwet. Ze heeft het geweten. En ikke ook. Geen mooie foto's meer van Brigitte in badpak. Dankjewel voor Inge De Bruin dan maar ^_^

Kijk das nog is iemand waarvan ik kan zeggen dat ik opgewonden raak van ernaar te kijken. Mastuberen is al taboe of raar. Op een olympisch prentje is gewoon sick. Maar het blijft een leuk tijdverdrijf. Zoals mijn mammie altijd zegt .. 'Wat je zelf doet, doe je beter.' Maar het blijft vervangen voor iets beter. Geef toe, wat heb je aan een schitterend orgasme zonder publiek om het te delen?
Nu je snapt me wel met publiek. Geen porno-gang-bang toestanden waar tientallen gefrustreerde zakken van 30-40 jaar wat staan te rukken op 1 of ander del die effe de attention whore wil spelen. Ja kijk, iedereen heeft al genoeg porno spam en popups gehad om toch bij de naam Jenna Jameson niet te moeten lachen. Anders moet je dringeeeeuuuhnd eens verder surfen dan je neus/lul/whatever lang is. Anders ff googlen naar levende definitie van hoer. Veel kans ;) .. jenna does it all. Nu heb ik zelf niet veel grenzen op gebied van coïtus behalve misschien anale seks. Niet alleen het idee .. maar ik kan me echt niet voorstellen dat zoiets aangenaam kan zijn voor wie ik het geef en niet geef en weer wel geef en weer niet geef en weer wel geef ...

En toch .. seks is triviaal. Gewoon een zoektocht naar de juiste partner. Iemand die al je zintuigen kan bespelen en die je zowel mentaal als fysiek je weet te raken. Iemand die je doet smelten tot heel je lichaam in elkaar krimpt door een touch .. tot je met zwakke knieën zit en het gevoel dat je maag op elk moment de zwaartekracht gaat beginnen tarten, maar dan positief. Het gevoel van verlangen als je niet samen bent. En wachten op de eerste zachte aanrakingen en voorzichtige kus. Noem het verliefdheid .. een gevoel dat iedereen moet kunnen meemaken en onthouwen.

En omdat stoppen met zo'n morantisch moment nu echt niet mijn stijl is nog effe dit:
Geen foef in 't land die zo hard spant als je eigen hand!

07:22 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

10-08-04

Bijna vergeten

'k Had zo tijdens de maand van mijn examens een bladje bijgehouden met de woorden die er echt zo geflipt uitzagen of zo cool klinken zonder dat je er eigenlijk een fluit vanaf weet dat ik ze zeker eens in een lijstje ging posten. Nu ja, dat voornemen ging er samen met het einde van de examens aan en nu .. terwijl ik eindelijk eens begonnen ben om die hele hoop papieren prul ergens weg te krijgen op een iets of wat nette manier (lees: niet alles stockeren en op een hoopje leggen op en rond en onder mijn bureau) .. kom ik out of the blue en volledig verkreukeld en misvormd het papierke tegen. Veel te grappig om achter te houden eigenlijk:

 • temperatuurcollectordissipatiewerkingszone
 • bootsstrapschakeling
 • Neper
 • parallelle push pull
 • common mode rejection ratio
 • slope overload
 • piëzo - electrisch
 • encapsulatie
 • signaalkwantiseringsruisverhoudingskarakteristiek
 • neutrodyne
 • succesive approximation
 • yet another setup tool tool .. yast
 • klokjitter
 • bolltzmann-constante
 • slew rate
 • impedantieaanpassingstransformator
 • untiy gain frequentie
I can't believe i bought all that shit .. Echt waar ik het een maand geleden nog bijna perfect kon uitleggen en situeren, kan ik ze nu nog met moeite spellen. Mensen met herexamens volgende week ? I feel your pain.

14:16 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

09-08-04

Over

Morgen nog eens maandag kuis dag en hopelijk alles zo'n beetje in een toestand zetten dat ze bij hun thuiskomt niet door het dak gaan. It's over. They're back :) .. En kvind het wel ok. Laat mij hier een maand alleen wonen en ik denk dat ik de muren gewoon op me afkomen. Ik ben niet gemaakt om alleen te zitten. Echt, heel plezant zo u planneke trekken en mijn zinneke doen maar ik heb mensen nodig rond mij. Niet alleen om een beetje zelfdiscipline eruit te halen maar gewoon .. human contact. 'k Heb mezelf trouwens betrapt dat ik tegen de tv zat te zeveren daarjuist. Nee, deze keer eens niet onder invloed van verdovende middelen :p maar gewoon beetje lullen om te lullen, denk ik. 'k Snap niet hoe mensen die alleen wonen het uithouden. Apart van de job en alle kosten, nog is de huishoud prul erbij en niemand om tegen te vloeken als je je vingers verbrandt aan de pizza omdat je te gehaast was om te zien hoe Anderlecht ingemaakt werd. Dan mogen ze allemaal mijn nieuw verworven vrijheden hebben. 'k Blijf wel nog wat thuis.

02:16 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-08-04

Blind date

Ergens gelezen dat Jef ging trouwen met Julia en dat de hele ellende is begonnen met een blind date. Nu ja, niks persoonlijks tegen mensen die blind daten. Het lijkt me een spannende avond en 'k denk niet dat er op gelijk welk andere manier een groter verwachtingspatroon kan worden gemaakt .. maar waar the fuck babbel je dan een ganse avond over? 'k Zie me totaal nog niet beginnen aan 'Wat zijn je hobby's?' of 'Wat studeer je?' of nog erger 'Heb je broers of zussen?' .. Echt, je weet dus niks over die persoon .. plots staat daar dus 60 kg vlees voor je neus en begin maar eens ..
" Hi , ik heet Dimi, hoe heet ben jij? " .. Bjork wist wat ze zong met 'its ohw so quite'.
Zelf zie ik me wel, indien er ooit toe overhaald, dus nergens anders afspreken dan om een filmpie te gaan gapen. Wordt het niks met de babbel terwijl je je door die ellendige reclame worstelt .. heb je nog altijd de film. Staat het gezicht je al niet aan .. Geen paniek .. tijdens de reclame worden de lichten gedimd. Is de film echt pokke saai .. zelfs dan is de situatie niet hopeloos want dan kun je toch maar lekker gaan vitten over al de opgeklopte tienerromantiek, overdreven CGI die geen spets bijdraagt aan de film en wat voor rete slechte acteur Ashton Kutcher wel niet is ( -> die laatste is gebaseerd op waargebeurde feiten) En op die manier red je toch ergens een beetje je avond.
En eigenlijk is het al een hele tijd geleden dat ik nog is naar de cine ben geweest ^_^

funfiles: a goddamned fucking fish

05:22 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

07-08-04

6am

Niks zo fijn als thuiskomen, spaghetti koken, een futurama'ke downloaden, gesjellig alles eten terwijl je door 't raam de zon ziet opkomen.. Euh ? Say again? De zon? Ok, njah, twas lekkere spaghetti maar 'k denk dat ik toch maar stilletjes aan eens ga proberen om terug een beetje bioritme te kweken. De laatste 10 dagen waren pure heaven on earth maar aan alle goeie liefjes .. euhm .. liedjes komt een eind. Maandag eindigt dus 't mijne. De bende van ellende komt weer naar huis.
Wuif de nieuwe vrijheden maar bye bye. Leef maar terug een geregeld leven en doe wat er van je verwacht wordt. The parental control is back. Het zijn op momenten zoals dit dat ik toch heel stilletjes begin te denken om op mezelf te gaan wonen. Vrijheid krijgen door verantwoordelijkheid op te nemen. Veel te veel zware woorden op een veel te vroege morgen. Ik ben dus om zeep .. en i love it ^_^

06:23 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-08-04

Leuk

Dit wordt dus een meer haat dan liefde post richting pc's. Ik excuseer me op voorhand. Voor de meeste mensjes .. waste of time. Voor mezelf .. let out the irritation. Want ik heb ze met hopen. Sinds iemand het nodig vond om mijn pc zonder power te zetten op een kleine Lan, heb ik dus een totaal scheve partitietabel. Nu ja , niks aan de hand. Effe backuppen .. Lukt niet. Oh well, who cares? Gewoon formatten. Ik overleef het wel zonder mijn nieuwe leech. Partities opnieuw instellen dus. Fris nieuw xp installatie en dat zal het wel zijn niet?
Niet dus. Hoe niet dus? Wat kan ik meer doen? Alles eraf of zo? Alles opnieuw instellen dan maar? .. Ok het ergert me zo hard dat ik telkens moet staan gapen op een leeg (!!) aangemaakte partitie die de leuke melding blijft geven " 15.5% schijfruimte vrij" dat ik echt alles clear. Opnieuw 3 partities ingesteld. Xp pro nog eens installeren en boom babeh! Effe norton systemworks erbij en het ding lijkt alweer in orde.
Lijkt alweer in orde. Ik check de eigenschapjes van de harde schijf en alweer is er maar 15.5% vrij. Of wat had je gedacht? Dat het zo snel opgelost zou raken? Nu ja .. snel is relatief. Evenals het begrip schijfruimte als er blijkbaar standaard nu 50 gieg in gebruik staat aangegeven terwijl het eigenlijk niet zo is (of toch niet zou mogen). Troubles in paradise baby.
Hierbij geef ik dus een dikke reward voor wie mij hierbij kan helpen.

02:31 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

02-08-04

Open en bloot

Tv. Ik heb het kasje het afgelopen jaar eigenlijk niet echt gemist. De laatste tijd ben ik de verloren quality time aan het goedmaken. Ik had me voorgenomen om niks te schrijven over Open en bloot. Nu ja, dat maakt niks meer uit als ze me gaan uitdagen met hilarische topics. Dingen zoals hoe haal je de sleur uit een relatie? 'k Heb niet eens een relatie, wat kan mij de sleur nou schelen? Echt, het blijkt dus dat een trio zou kunnen helpen om het een beetje levendig te houden. 'k Denk dat de meeste mannen spontaan denken aan een 2e vrouw. "Zeg kben ekkik gene homo é. Zie dat die aan muh gat zit." Besides .. twee vrouwen straalt iets uit. Zachtheid. Fluwelen touches. Sensualiteit. Vorm. Kunst.
Maar we raken redelijk off topic. Trouwens als ik in een relatie zit zou mijn vriendin mij eerst volledig mogen leren bevredigen. Mondelinge examens mogen afleggen. The works dus vooraleer nog maar te voor te stellen er een derde persoon bij te halen. Probleem bij dit alles is dus dat ik niet echt goed kan delen daarvoor. Als klein manneke al liet ik niemand aan mijn coca cola flavoured chuppah chups likken. Het is er ondertussen nog niet veel op verbeterd.
Tijdens Tiani's tips ging ik compleet strijk. Pijptips voor Vlaanderen. Asjeblieft. Zuigen, likken, trekken, de ballen, the works gewoon. Maar vooral de allerbelangrijkste tip niet vergeten: "Vooral veel praten." Nou vraag ik ... hoe the fuck doe je dat met een lul in je mond ?
Ik weet niet wat ze volgende gaan brengen maar ze hebben er bij kanaal twee een nieuwe fan bij!

Fansite: kanaaltwee.be/openenbloot

03:36 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

28-07-04

Vroeg

Rrring rrring rrring. Wut the hell is dat? Rrring rrring rrring. Klote lawaai ook. Ik draai me om en kruip dieper in mijn bed tot mijn voeten aan de andere kant metaal voelen. Rrring rrring rrring. Quit it! 'k Word nijdig. Hoe laat is het? Rrring rrring. Aargh de horror .. waar ligt die gsm? .. rrrring rrring .. 09h00 en 5 gemiste oproepen laat. rrring rrring. Fuuuck! Wil iemand eerst die rotte telefoon opnemen?! Kan ik zien wat ik denk .. *slof slof slof* .. rrr .. 'jhallo met Tabitha' .. Gered door de zus!! Ik zien ze zo graag bij momenten. ( Tabitha is een Hebreeuwse naam en zou vrouwelijk hert .. een hinde zoals ze zeggen .. moeten betekenen , nvdr) "Broooeoeeer!!" Ja hé fuck off zeg niet weer. "Brooooeeer!!" Tot zover dus zusterliefde, het domme hert!
"Mag Annelies effe komen spelen?"
" Kan ik dan verder slapen?"
" Ja "
" Have fun "
Have fun? Zei ik dat? Lol. Om 09.00 's morgens. Echt een uur dat ze voor mijn part mogen verbieden. Verplicht slapen of ultima silentio liggen chillen in je bed. Vooral dan voor kleine zusjes met vriendinnen met de rotte neiging om elkaar op te bellen .. om 9h 's ochtends.
Beetje last van ochtendhumeur? Klein tikkie maar ...

22:51 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Peugeot 206

Zo tussen de retesaaie theorie van het rijexamen door, toch eens piepen wat nou toch mijn eerste bakske zou kunnen worden. We zoeken klein, sportief, wendbaar, ni te duur, 2e hands en gps. En deze wordt het. Wel een tikkie minder getuned dan in mijn need for speed save game maar toch .. it's the thought that counts. Voor sponsorring neem contact op ^_~

14:53 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

27-07-04

heh?

Zalige avond beleefd. Voor een maandag toch. En dan heb ik het niet alleen over het feit dat ik Joke in underwear een toertje rond de markt heb laten lopen. Ook niet over het terugzien van een exje van me na een dik jaar. Dat ik strijk van het lachen heb gelegen met de mensen die ik me de laatste tijd het liefst bij me heb.. heeft er allemaal met te zien. Maar de enigste trouble die me iets kon schelen is bijgelegd. Zonder al te veel te zeggen .. Maar das wel typerend.
Problemen hebben met iemand waar je een diep verleden mee hebt wringt wel. Ook al klikt het niet meer als vroeger. Want mensen veranderen. Ik ook .. het afgelopen jaar een pak meer als zou moeten. Maar sommige dingen blijven. Ik kan nog altijd heel veel verdragen maar soms moet het eruit. Vallen dingen uit zijn context en zonder echt alle meningen te kennen hou ik enkel rekening met die wie de mijne deelt. En daar met omgaan en vlakaf zeggen "Dimi, kom laten we het vergeten en vergeven."
Respect.

dedicated to bullrot and joke .. again ..

03:26 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

26-07-04

in between

Homer : Marge, where's the Duff!?!
Marge : Ohh, uh, we're all out, Homer.
Homer : D'oh!
Marge : Would you like some fruit juice?
Homer : Don't toy with me, woman!

20:07 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

25-07-04

Effe herbekijken

Na 1 week verlof kan ik heel gerust zeggen. Man ik heb dit gemist. Doen waar ik zin in heb en wanneer ik er zin in heb. En het wordt nog beter. Nog een beetje en ik heb la casa por mia solo. Of iets dergelijks. Zonder een spets verantwoording naar iets of iemand toe. Zolang het kot maar niet in de fik raakt. 10 dagen heaven on earth. Daarom leef je toch? Ik toch. Voor die paar dagen in een jaar dat het allemaal geen reet meer uitmaakt. En het hoort er allemaal bij. Ernaar uitkijken en beetje dat verlangen. De boel beleven en nadien netjes terug in the real life stappen alsof er niets gebeurt is. Omkijken en weten .. Dit doe ik zo opnieuw. Ooit.
En na deze enorme stoere uiting van niet meer zo veraf zijnde dagen van complete anarchie ga ik nu netjes in het bedje om morgen heel braafjes mee te gaan lunchen met de mammie en de pappie. Stilte voor de storm ;) ..

02:23 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |