23-07-04

Tribute to dual boot

'k Heb op een paar dagen tijd teveel windows installaties gedaan. Niet alleen bij een ander maar vooral teveel bij mezelf .. Maak dus nooit een dual boot win xp pro - win xp home. Tenzij je kicked op onstabiele systemen. Na de zoveelste config ben ik hem maar gebold .. ter land ter zee en op cafe. Alweer. Als er al een grens is voor te veel uitgaan, sta ik er de laatste dagen ferm op te dansen. Zelfs op r&b. Ik weet het. Slecht bezig. Drank is den duvel! In Gent. Op 100m van de Duveltent. Die om 01h00 zelfs al geen duvel meer had. Kut ding ook. Life aint fair. Nu moet'k wel nog eens terug naar Gent. Al is het alleen om te gaan shoppen. Ik zit met een insane tekort aan T-shirts. En geld om die te gaan kopen. En eigenlijk deftige winkels waar ik met het geld dat ik niet heb die dingen wil gaan halen. En dan ben ik moreel verplicht nog eens langs die Duvel tent te passeren ook. Kunnen ze daar ni gewoon Duvel promo shirts verkopen? Het kan toch allemaal zou simpel zijn. Maar dan verwacht ik weer te veel van het leven. Zoals een dual boot installatie..

Desktop tweak: windowblinds .. as je teveel ram hebt ;)

00:54 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

21-07-04

Fair is fair (III/III)

Zo ga ik zeker eens op reis naar Amerika. New York. Californie. Las Vegas. Iets dichter naar Parijs. Om mij daar zoals een clochard eens goed te bezatten. En dan bedoel ik niet in de wind maar een hele tornado. Ooit ga ik eens terug naar Sint Truiden. Gewoon al omdat iemand er al aan heeft gedacht om de baret van de commandant (lees: directeur) te pikken. En het idee prikt in mij. Gewoon al omdat het zo'n eikel is. En omdat hij mij nu niks meer kan maken :) Verder win ik de lotto. En het zal een grote meneer zijn die mij nu nog uit mijn opleiding krijgt. Ik ga nooit trouwen en voor alle duidelijkheid: Deze post is honder percent fictief en niet alleen uit mijn maar ook andermans duim gezogen. En zelfs dat is gelogen.

15:14 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

19-07-04

relaxen

Het is zomer. En mijn werk beperkt zich gewoon tot 'aanwezig zijn'. 2 uurkes voetbal. Effe slapen na het ontbijt. Straks het krantje lezen en een fitnesske doen en that's it. Morgenmiddag heb ik dan echt verlof. 5 weken zalig ongestructureerd niks doen. 'k Heb het gehaald. 70% ict'er. 98% sporter. 67% karakter. 65% militair. 100% geslaagd. En nu we toch sterk bezig zijn gaan we maar door .. De volgende maanden ga'k voor het rijbewijs of een liefke .. zolang we maar kunnen rijden :p

16:31 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

18-07-04

Fair is fair (II/III)

... Niet dat ik mij op sommige verheug maar ik mag niks uitsluiten. Drugs nemen hierop een dikke plaats in. Of sexen in een kerk, als het echt niet anders kan in de biechtstoel uiteraard, terwijl het buiten onweert en dondert en bliksemt en hagelt. Een sikje kweken. Base-jumpen. Voor enorm veel geld iets doen dat compleet tegen mijn principes en persoonlijkheid ingaat. Een kind adopteren en het direct onterven. Mijn tv buitengooien. Mijn pc buitengooien. Laatste 2 al dan niet het gevolg van mijn ondertussen zwaar ontwikkelde drugverslaving. Enzovoorts. Mjah neej, niet enzovoorts. Dit was het wel ongeveer wat deze categorie betreft. Nog minder dingen kan ik noemen die ik nog nooit gedaan heb maar die ik zeker zolang ik leef zal doen ...

14:32 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

16-07-04

Fair is Fair (I/III)

Er zijn massa's dingen die ik in mijn leven nog nooit gedaan heb en die ik probably ook nooit zal doen. Tenzij er veel geld bij komt zien en dan nog. Bandwerk as fulltime job aannemen. Of naar een concert van Britney gaan, Laïs of (als toppunt van pure zelffoltering) Arid. Op Agalev stemmen. Een bloemenwinkel beginnen (laat staan een eigen zaak). Chinees leren. Stoppen met drinken. Schoon volk nakijken. Een vrouw zwanger krijgen. Meelopen in een anti-amerikaanse betoging. Houtbewerking. Naar Cuba reizen. Een boek schrijven zoals Mulisch. Een zin schrijven zoals Mulisch. Op mijn blog zonder reden grof liegen. Op papier de woorden "ad infinitum" gebruiken. Hard drugs. De laatste regels van een post amateuristisch op elkaar laten rijmen. Koffie kopen in Oxfam. Mijn haar laten groeien en in een staart doen. Een lesbo bekeren. Een kind misbruiken. De reeks is eindeloos eigenlijk.
Heel wat kleiner zijn de dingen die ik nog nooit gedaan heb en waarschijnlijk ook nooit zal doen. Maar die ik anderzijds misschien zo ooit, op een bepaald moment, heel diep in een donkere toekomst, waarschijnlijk wel dronken of in wanhoop eventueel nog zou durven proberen. Ik kan niet zeggen dat ik nooit tot deze dingen kan worden verleid en dat ik er niet voor zou zwichten ... (end I of III )

21:18 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-07-04

tussen de regels

Ik krijg zo ondertussen echt het schijt van mensen die zich altijd en overal in de slachtofferrol leggen. En nog harder van mensen die ander volk zwart maken om dat te kunnen bereiken.
Ik krijg vooral nu het schijt van de meisjes die zich draaien in hun problemen met jongens die ze zelf creëren. "Maar Dimi ik heb wel respect voor * insert name here * !". Laat me niet lachen. Respect is nog altijd iets meer dan zijn so called buddy opvrijen waar hij er bij zit. Vooral als je in het koppeke nog heel hard beseft dat hij het moeilijk heeft. En het daarna niet toegeven dat je fout zat. En mij daarna volledig en totaal negeren omdat ik alleen maar zeg wat ik zie. En anderen alleen rond de pot draaien en je manipuleren omdat ze toch zo nodig in je broekje willen.
Ik heb lak aan mensen met oogkleppen die zo hard overtuigd zijn van hun eigen visie en gelijk. En nog meer aan zij die vriendelijk zijn in mijn gezicht en achter mijn gat zitten lullen. News flash. Ik hoor die dingen en vergeef maar vergeet niet (en dit laatste gaat al dieper terug dan je denkt). Anyway what comes around goes around.

dedicated to Joke en Donbullrotti

19:29 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

13-07-04

skynet doe weer onnozel

Terug dezelfde miserie om in te loggen ma .. allez .. 't lukt toch weer. Dus vandaag ff over kaartlezen. Ok, veel valt daar nu niet over te zeggen tenzij .. juist ja .. je verloren loopt. In de boskes. In Wallonië. Met 2 West-Vlamingen in je team. En heel gebrekkig Frans. Dus tegen de tijd dat de 1e al binnen waren zaten wij ergens tussen checkpoint 1 en 2 en redelijk hopeloos gedesoriënteerd. Echt uit pure miserie gaan we daar op een paar verkrotte paar lappen hout tikken uit vrees die mens zijn huis (tkind moet een naam hebben) in elkaar te motten. In het beste Frans 'Boshoer' gezegd en de situatie proberen uit te leggen .. vraagt dat boerke uit de Waalse middle of nowhere gewoon 'Verstaah gie neerlach?' Spontaan gedacht dat deze jongen zijn tong had laten afsnijden tijdens 1 of ander donker ritueel om de goden gelukkig te stellen zodat hij (buiten zijn vrouw) er deze zomer nog een extra kalf op zijn weide kon zetten zoals gebruikelijk in onbeschaafde culturen .. Guess again .. West-Vlamingen vind je overal.
Nu echt geen slecht woord over die mannen (meer) eh. 'tis dankzij hen dat deze nog een beetje in 1 stuk is aangekomen (buiten de lappen vel die van mijn hielen waren afgebrand). Jammer genoeg was het gisteren terug kaartleesshit. Maar @ night. Terug met de 2 dezelfde gasten in het groepje maar we wouden toch een beetje slagen en zijn maar lekker 1e geëindigd. 'k Denk dat niemand ons nog wou volgen toen we ze inhaalden omdat ze vreesden dat we toch zouden verloren lopen. Terecht ^_^ En de simpelen van geest die het toch probeerden hebben we er vanaf gejogged ... 18 km ver. Met kevlar helm en munitieriem aan. Zeg nu nog eens dat ik er nix voor mijn geld doe. Misser van vorige week rechtgezet. Om 12h lag ik kapot in mijn bedje. Snel 5h slaap en voeten laten rusten voor de praktijk examens van vandaag en morgen. Life can be great. *kuch*

17:44 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-07-04

off the record

Nu ja eigenlijk ken ik wel een manier die meestal 'werkt'. Versieren is eigenlijk niet mijn ding of zo. Het keyword om nieuwe mensen te leren kennen is gewoon 'gemeenschappelijke vrienden'. Echt meer is er volgens mij niet aan. Mensen zijn kuddebeesten u know. Altijd brengt iemand wel iemand mee. Je mag er gewoon geen punt van maken om alle oude gewoontes en routines vast te houden. Been there done that. Verandering van omgeving is fijn, opwindend en breekt de sleur. Via de achterneef van de vriendin van de broer van ik weet niet wie allemaal kan je gewoon niet anders dan ooit is met een onbekende te beginnen lullen. Hoe het verder gaat zie je dan wel. Maakt ook niet uit. Het klikt of niet. Ongelooflijk eigenlijk hoe ik ooit heel lang beperkt ben gebleven tot mijn eigen klein bekrompen wereldje ( joc + school + boerenfuif). Het was wel fun maar ik wou toch meer. Een mentaliteitsverandering. 'k Denk als je gewoon open staat voor verandering en de goodwill om eens iets compleet fout te doen (waar het bij een pak mensen aan ontbreekt) dat je dan al een heel eind staat. Valt het tegen? Pech. Maar meestal smaakt het naar meer. Bij mij. De rest komt wel .. ooit. Niks forceren. It works for me. Niet dat ik mijn manier van leven wil opdringen aan iemand. It's your life. Maar toch .. Je leeft maar 1 keer (bepaalde godsdiensten en codexen met leefregels uit een maatschappij van 2000 jaar geleden buiten beschouwing :p ) en later als ik rot van de kanker, pokkedoof ben van te veel basslines , mijn knieën om zeep zijn van de voetbal en mijn vingers en ogen versleten zijn door mijn pc scherm .. Verlaat ik deze nest gelukkig ^_^

19:54 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

09-07-04

lady killing in process

Despite mijn grote mond en despite al mijn zever zit er ergens nog altijd een klein hartje als het op vrouwen aankomt. Vooral die eerste stappen. Breaking the ice en iets vinden om over te beginnen zeveren. Ik weet niet wat zeggen en al helemaal niet welke houding aan te nemen. Zet mij samen in een bende waarvan ik misschien 1 of 2 mensen ken en ik lul maar mee. Who carez. Maar solo iets beginnen ? Ya how maar.Nu kunnen jullie daarmee lachen, me zielig vinden of het jullie gewoon geen flikker aantrekken. Vooral dat laatste dan wel prolly. Wie kan het schelen? Mij?Om eerlijk te zijn, soms wel.

Soms, op zo'n dag dat die blok ijs onder m'n linkerlong eens een wat hogeretemperatuur heeft. Dan raakt het me. En dan is het moment aangebroken voor actie. Zelfverbetering.

Laatst had ik zo'n dag en ging ik is uit en probeerde wat me te binnen viel. Bij de eerste ging ik voor the direct approach. Succes gegarandeerd. In films althans ..
"Ik denk dat jij hem wel een uurtje of 6 de lucht in kan houden. Heb je een
groot huis zodat ik je alle hoeken eens van dichtbij kan laten zien?"
Uiteraard werkte dat niet. Misschien maar best ook, want ik ben echt niet wereldkampioen lange-afstand-neuken. Dus huppelen naar de volgende bar. Maar eerst nog een high-five maken tussen mijn rechterhand en mijn wang .. Afgang nummer zoveel? Zet hem maar bij de rest.

Het was duidelijk dat zinnen zoals, "Slaap je op je buik? Nee? Mag ik er dan op slapen? " erg weinig positieve indruk maken. Dus besloot ik het eens anders aan te pakken. Ik dacht het eens wat geleerder aan te pakken. Dus benaderde ik een stijl meisje dat ergens wat triestig zat te staren .. "'k Wist niet dat je depressief kon worden van fysische concentratie en perceptie van weerkaatsingen van een egaal horizontaal gezeroteerde brok muur. Maar Wist je dat een goede partij copuleren, bepaalde stoffen vrij maakt in je Thalamus. Daardoor krijg je een euforische gewaarwording.."
Succes? Neen..
"Spijtig dat je zo'n freak bent, je hebt anders wel een leuk mondje en een lekker lijf." So she said. Eigenlijk mooi compliment niet? Rekening houdende dat wat ik zei toch maar redelijk zware bullshit was. Wetenschappelijk onderbouwd dus geen reet waard :)
Met een extra streep zelfvertrouwen zette ik m'n sessie verder. Wederom in een ander cafe. Uiteraard. Als de eerste de beste lady killer (wat een lelijke anyway term ^_^) zette ik me aan de bar en zocht oogcontact met de mooiste vrouw die er te zien was ..
Boom babeh! Ze keek op, flirtte wat met haar ogen en maakte subtiele ondeugende bewegingen tot ..

.. Tot, er plot iemand naast me stond. Hij was groter, brederen gespierder dan ik. "Wat moet je van m'n vriendin?" Toen ik zei, dat die slet van hem mij zat te versieren en hij haar dus maar wat beter kon beginnen behandelen om ze in time niet te verliezen, kwam er een vuist op me af. Door een prachtig snelle reflex in echte matrix stijl kwam ik tot mijn eigen verbazing snel uit de gevarenzone. De stalen buis van de bar echter ..
Bijna kruipend van de pijn (nu ja bijna .. ) droop die aap af.

Door al dat geweld, werd het onder m'n linkerlong weer steenkoud.
De les was dus afgelopen.
Conclusie: Subtiliteit? Nooit 1 van mijn sterkste kanten geweest.
Lady killer? Volledig

19:56 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

i will survive

Gelijk Gloria Gaynor zei voor de 60-plussers of gelijk Cake zei voor de alterno's :p ..
'k Ben er vanaf. Nog 3 dagen exaam over deze prul en trust me na deze week lijkt zelf mijn hart eruit laten halen met een lepel peanuts dus deze laatste (k)loodjes kunnen er nog net bij. Lach maar met ikke. Gezien hoeveel regen er vandaag en vannacht is gevallen? Ik anders wel.. bijna elke spets.
Nee echt. Al bij al heb ik dingen mogen doen en meemaken waarvan ik kan zeggen: "In the face! You're never going to do what i did." Ok ok , kheb er wel moeten voor zweten en pijn afzien. Het mooiste moment was toch (buiten de fucking huge grote blaren op mijn voeten dan) de straf die gasten kregen die hadden gerookt zonder toestemming. Voorligsteun. Saf in het mondje. Fikken die handel en pompen tot 'ie op was. Nooit gedacht dat ik zoveel push-ups na elkaar kon ^_^ Echt bij momenten dacht ik volledig in een televisieserie te zitten. Compleet met regen en modder en vettigheid en drill sergeants en everything.

Kijk kga het niet langer uitstellen. De gaskamer heeft mij zwaar teleurgesteld. Het is wel show zo een paar ampullen traangas te zien ontploffen en verdampen maar buiten een beetje prikken en tranen doet het verder nix. Ik heb verdomme meer last en pijn om mijn lenzen in te steken. Maar als kennismaking .. plezant .. same thing goes for the gunnie thingies .. tzelfde als op de kermis .. maar dan tikkie professioneler. Het is al de bagger aan discipline en rottigheid aan drill die er aan vooraf gaat die het zwaar maakt. Maar echt.. als de blanke reïncarnatie van Steve Urkel in mijn flight zit ben ik heeeel content dat die mannen mee zijn als we met oorlogsgranaten driepunters gaan gooien.
Kijk het is eruit. It's been said. 'k Ga nu op mijn gemak alle herinneringen van deze nacht samen met alle vuiligheid en resten camou van mij af gaan spoelen.

19:20 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

05-07-04

Offline!

Alpha one zero this is alpha one six. Message. Over. Ja Offline. Tot 't einde van de week. België heeft ergens vanachter langs een rotte verouderde streek waar de tijd al een paar eeuwen heeft stilgelegen en waar de Walen nog harder stinken, een paar barakken en stallen staan en een paar bossen met lompe kiezige beesten. Nee, niet wij .. alhoewel we der de komende 4 dagen gaan tussen lopen. Voor zover ik donderdag op terrein al het voorgerecht heb mogen ruiken, krijgen we nu the main thing .. samen met bakken regen. Zo kan ik deze prul misschien toch nog een beetje doorspoelen. Want dit is echt nix voor mij. Rondkruipen en sluipen in de vuiligheid met het geweertje in de hand.
"This is my rifle, this is my gun. This one's for shooting, the other for fun!" Full metal jacket style. You know how it is :) . Constant afgeblaft en gecommandeerd, uitgemaakt en becommentariëerd worden om .. njah .. eigenlijk gewoon lucht. Allemaal vrij entertaining ergens als je de funnyness en absurde dingen er beke van inziet (maar das pretty moeilijk als je maar van vermoeidheid je ogen niet kan openhouwe -_-) .. en indien er geen beoordeling op stond die voor de rest van de carrière in de boekskes gaat. En indien er meer slaap zou voorzien zijn dan de reglementaire 4h per nacht.
Let the games begin .. lekker rellen tegen Flight 2. Mijn eigen battlefield 1942. Toffe wereld. 'k Ga nog liever een triatlon of 7 doen in een fluoroos latexpak om daarna de film "the passion of christ" is for real zelf te herspelen .. en nee ik heb die nog niet gezien maar tschijnt dat het erg is ^_^. End of transmission. Alpha one six out.

16:52 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

02-07-04

Gadgets theorie

Kijk.. wat zou er met de Titanic gebeuren als die prullen zou hebben gehad zoals radar, gps en gsm's? Het hulpje op de brug spot op de radar zo'n mastodont van een ijsberg en huppelt naar zijn kapitein om het te melden. Die begint die arme kerel af te blaffen omdat er op die plek totaal geen ijsbergen kunnen zijn. Daarna showt de GPS dat het bootje zo ver uit koers is geweken dat er wel degelijk zo'n gevaarlijk ijsdinges in de buurt is en in the end wordt de ramp, redelijk nipt, vermeden. Iedereen belt happy naar huis om te vertellen aan welk enorm gevaar ze zijn ontsnapt. Of wat dacht je ? The unsinkable die zou zinken ? Right ..

Een beetje vergezocht? Probeer het maar is hoe je leven er zou uitzien zonder je gsm. Echt ik zeg het je, venten zijn gewoon gek van dingen die door niet-kenners als gadgets worden beschouwd. Bij vrouwen beperkt het zich nogal redelijk tot schoenen , kleren en het gsm'ptsje (7 medeklinkers in a row :p .. beat that! ).
Mij kan het geen flikker schelen. Ik heb gewoon geen gadgets. Mijn prullen zijn levensnoodzakelijke basisaccesoires die mijn leven gemakkelijker en zinvoller maken. Die pda (waarvoor dankje skynet om deze netjes afgeleverd te hebben ^_^), pentium 4 3.00Ghz, DVD lezer en schrijver, digitale cam, usb stick en mp3 speler bijvoorbeeld. Overdreven ? Sorry schat maar 'k heb dat nodig..
En dit was nog maar na een paar dagen in the rumble en de jungle van Sint Truiden. Echt ik mis die luxe en het comfort enorm. Ok dat en het was gewoon vuil , vermoeiend , zwaar , .. just the plain old fashion military school. En als je me nu wilt excuseren ik moet nog eens bellen voor mijn flat screen, de DVD's voor sluitingsuur terug binnen brengen en mijn bak met warez sorteren.

funfilez > trojangames.co.uk (+18) :

21:34 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

30-06-04

proclamatie

Moet zo ongeveer mijn beste ooit geweest zijn. 'k Ben dus officiëel geslaagd en heb een mooi getuigschrift "complementaire basisvorming Niveau 2 Electronica optie Information and Communication Technology"Eigenlijk meer voor mezelf later dan voor jullie .. mijn lessenrooster:

 • engels 2h
 • Lichamelijke Opvoeding 2h
 • praktijk ict 7h
 • computerwetenschappen 5h
 • theo ict 16h
 • digitale technieken 6h
Goed voor een 38 lesurenweek en heel veel overbodige zever. 'k Ben het na de proclamatie redelijk snel afgebold om de namiddag op 't gemak aan stuff te kunnen raken, lekker ongepermitteerd thuis, om de volgende paar dagen een klein kampeertochtje te gaan maken. 'k Heb er echt geen reet zin in. Het wordt gewoon smerig, vuil en nat. En het wordt nog maar een voorproefje van wat volgende week in de Walen gaat komen. Echt, als er iemand de draagbare douche wilt uitvinden .. Het is de moment !!

20:04 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

28-06-04

initiëel getrained om te doden

Vanaf vandaag 3 onnozel weken de semi para uithangen.. Op het to do lijstje:

 • kamperen
 • schminken
 • drill
 • chemische mumbo jumbo
 • met geweertjes knallen
 • granaatjes gooien
 • gaskamer binnen
 • kaartlezen
 • nachtspelletjes
 • verstoppertje spelen
 • putjes graven (!!) en de reckie spelen
 • testen en exaamz
Uhu.. Net as ik denk 'joy we zijn er vanaf. Geen stoem cursussen meer.' Komen ze effe aan met 2 vette classeurs. Voorstellen om in de gaskamer met lachgas te werken in plek van traangas werd al weggelachen. We gaan de kamer in .. in true '40-'45 stijl. Ik zie dat dus niet zitten, figuurlijk. Het enige dat nog ontbreekt is een boot of zo sjorren .. of hoort dat bij de marine ? De kans dat ik dus ooit in mijn leven iets anders ga doen voor 't leger dan beetje sporten, progjes schrijven en netwerken beheren is even groot as mijn ambitie om wortels te gaan planten en pattatten te kweken ergens in 't zuiden van Namibië met een bende illegale rijstkakkers. Dus vanaf vandaag is het elke dag een beetje harder aftellen naar de 21e juli. 'k Ga dit gewoon bekijken als een soort van geïmproviseerde intensieve vakantiejob. This is such a waste of my time and all your taxe money :p

12:56 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

26-06-04

City parade

Dikke affiche. Aparte sfeer en vette sound. Wat nog meer ? Mij! Want dit jaar hebben ze me der mogen missen. Draai het hoe je het wilt, het is een overdreven bende opgefokte hormonen die eens dik willen opvallen midden in een stad vol mensen die er zeker niet om staat te springen om heel die bende fluorescerende en lawijtende jonge apen voor hun deur te zien passeren. Maar het is fun. Ook al sta ik veel gezelliger in een disco of zaal waar het donker is, strobo's hangen en lasers mij gewoon compleet kapot maken zonder dat ik nog maar de eerste beat door mijn lijf voel daveren.
En daarom .. omdat het maar opvallen is om op te vallen is en omdat ik er gewoon geen zin in had .. bleef ik gezellig achter mijn scherm gapen en mafia gamen: Ongeveer één van de meest addictive games sinds halflife en starcraft. 'k Moet wel zeggen dat ik buiten halflife en starcraft niet echt veel andere games deftig kon draaien op mijn ouwe pc :p

23:52 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

25-06-04

primeur

Eigenlijk nog tegen bijna niemand vertelt buiten Karel omdat die samen met mij onder de needles gaat. Naar het einde van deze zomer toe laat yours truly zich een vette gitzwarte tattoo op zijn rechterbovenarm printen die uitloopt naar de onderarm. Misschien een ding in 2 delen maar ie blijft in pure tribal stijl. Het is nu beslist omdat ik eindelijk een drawning heb gevonden die echt top is. Voor mij dan toch. En daar draait het toch om ? Ik vind ze kunst. Net zoals Jan Fabre toen die het nodig vond om 50 kg hesp tegen zuilen te plakken. Net zoals Hoet die een paar duizenden euro's aan een belachelijk schilderij hangt dat zelfs mijn zussie van 12 met meer touch en feeling tekent. Net zoals ceci n'est pas une pipe Margritte.
*will smith style in Independance Day* Damn !! I got to get me one of these !!

01:10 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

23-06-04

Judgement day

Morgen in de voormiddag is het klassenraad. Morgen weet ik of ik geslaagd ben, 2e zit heb of zelf uit de opleiding geflikkerd wordt wegens 'te slecht'. 100% ben ik niet. Maar het zit relax. Gisteren nog een karakteriële beoordeling van 63.9% gekregen. Wat nou? Ik een slecht karakter? :p
Met de rest is het hier erger gesteld. Ik val niet zoals sommigen over de laatste 3 trappen met mijn mond tegen de grond. Loop op de opendoor te Leopoldsburg niet als een klein manneke van 6 te huppelen bij het zien van een tank. Nee Bart ik laat for crying out loud geen camouflage strepen op mijn bakkes aanbrengen :p .. Vanaf volgende week moeten we die shit toch weer zelf doen dus ik hou het nog effe proper.
En stel - ik heb puur theoretisch een lief dat ergens in Leopoldsburg werkt - no way in hell laat ik dat meiske eens bij mij komen voor een nest van 200 venten om ze dan 5 minuten te zien, nog niet eens ne knuffel te durven geven want 'ow neej ziet dat ze er mee lachen' of whatever ..

Echt het is hier nogal tamelijk stressvrij. Voor mij dan toch. De rest zie ik graag flippen. Zo gaan mijn laatste weken voor het verlof er nog ietsje sneller door ;)

19:02 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-06-04

Pushy people

Sommige dagen heb ik zoiets van laat me the fuck gewoon met rust. En zo'n dingen zeg je maar liever niet rechtstreeks in het gezicht van iedereen of ze lopen al eens te kankeren en te janken. Dus probeer je subtiel en 'vergeet' je die gsm toevallig beneden in de frigo terwijl ik me op mijn territorium bescheiden terugtrek.
Echt ik wil een sleutel van de maatschappij. Niet dat ik die wil doorgronden. Ik wil er soms gewoon vanaf. Op slot die handel en lekker mezelf wegsteken met wat eten, drinken, films, games.. alles zolang het maar niet ademt of leeft. Een dikke halve dag afzondering morgen en damned het zal me lekker doen.
De dag mag vierkant lopen en voor mijn raam staan dansen. Morgen gun ik aan mezelf.

01:45 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

20-06-04

it's done :)

*pinkt een traantje weg*

20:22 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-06-04

Nieuw Systeemtsjen

Heb em sinds gistren en na wat prullen met partities en de verkeerde tools op een bootable cd gezet te hebben en enorm geklooid te hebben met de lullige ondersteuning op windows cd's ben ik er (bijna) uit. This is it:

 • Sony lcd flat screen (is nog in bestelling :( )
 • ati radeon 9800 xxl 128 mb ram
 • intel p4 3.0 Ghz met hypertreading
 • wlan 54 mbit/s
 • dvd-cd rw
 • dvdrom lezer 16x
 • 200 Gb harde plaat 7200 rpm
 • 521 mb ddr ram 400 mhz
 • stereo en fm tuner card
 • 6xusb 2xfirewire
 • 8kanaals audio
 • 100 mbit ethernet kaartje
 • medion case
 • windows xp pro nl
 • redhat linux
 • wireless keyboard en mouse
En hij zag dat het goed was

16:20 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

18-06-04

It's over!

Done diddly doe diddly done for it! 'k Heb wel maar 2 vraagjes van de 7 ingevuld maar daar zien we niet meer naar. Ik slaag in 1e op .. nu ja .. alles. De karakteriële evaluatie zit er ook op .. en ja geslaagd :p Wa dachte?? De volgende 3 weken gaan we verstoppertje spelen, kaartjes kleuren, gezichtje schminken, buiten in een tentje slapen met een speelgoedgeweertje en een paar ijzeren schijven afmaken. Nog een kampvuur en leren sjorren en we zijn compleet. Initiëel getrained om te doden muh gat ;o) Dan nog snel een test of 3 meepikken om te kijken of ik later als ict'er wel kan overleven in de jungle *kuch*. Nuttig? Lol. De moeite? Rrrright. Plezant? Dat nog net wel. En nu naar huis en de nieuwe pc gaan shoppen. Yeh beejbiej!

11:36 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-06-04

happy birthday

essenza verjaart!
Vandaag een jaar geleden heb ik mijn eerste prul gepost. Op een jaar tijd heb ik mijn leven richting gegeven. Eigenlijk ben ik van high school drop out en werkloze nobody gegroeid naar een vaste job met carriére, afwisseling, fysieke training en ict. Zowat alles waarvoor ik een paar jaar zeker had getekend. En dan nog betaald worden voor de studies. De manier waarop laat ik effe voor wat het is. Geluk moet je hebben :p en een beetje lef. 'k Herinner mij nog goed zo 1 telefoontje dat mijn toekomst hard zou bepalen ergens in het begin van de vorige zomer. En the fear of the unknown erna.

Maar het ging allemaal lekker. 'k Heb het heel zwaar gehad. Zelf gedacht aan stoppen met loggen en stoppen met de militaire school.. vooral na de toch wel 1 volle post in september ;) Maar toch mijn weg gevonden naar de richting die ik wou. Uw mond opendoen en initiatief tonen .. en geluk hebben ^_^ En vandaaruit mijn weg vinden. Met meer vallen dan opstaan. En overleven en waarschijnlijk heel nipt slagen in 1e zit.
Tuurlijk interesseert fotoshoppen me ook nog. En designer sites. Maar ik adem geen vrije tijd meer uit like i use to. Nu toch nog niet. Wacht maar tot binnen een maand. Terug weer super ongestructureerd nix kan doen. History repeats itself. 'k Heb juist nog 1 klein ding dat ik moet regelen na een jaar over mezelf te hebben gelezen... en dat is stoppen !


alles retro vandaag .. even the images ;)

19:34 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

15-06-04

En de winnaar is ..

Naar aanleiding van de eerste verjaardag van Skynet Blogs hielden we een wedstrijd om te ontdekken wie de beste blogger was, wie het mooiste design had en welke blog de meest veelbelovende was..

 • De beste Skynet Blog: essenza, met 184 stemmen
Well what can i say ? I'm too good ^_~
Toch wel raar eigenlijk hoe je met een gratis service die je puur voor de fun doet zo'n dikke prijs kan winnen. Niet dat ik het erg vind. Ze mogen dit elke week doen. 'k Heb toch nog een flat screen nodig :p .. " Furthermore I want to say thanx to my producer, my family who supported me, the whole crew and the fans all over the world." Niet dat dit nou echt de beste blog is .. maar het is zoals bij elke verkiezing i guess. Of het nu om de grootste patat gaat of om de beste film. Titanic ging ook met 7 prijzen lopen en dat was ook dikke prul.

'k Denk trouwens dat ik na vandaag redelijk safe zit om te slagen in eerste zit. Dus wie allemaal zaterdag in den oh! in Gavere uithangt .. laat maar weten. First drinkz on me ^_^

Btw mijne gsm ligt redelijk op het bureau van de adjudant tot vrijdag fucking middag. Ik was er iets te luid en onoplettend met aan het zwaaien vandaag. In beslag genomen die handel en khad zelf geen toelating om er mijn sim-kaartje uit te rippen :( So no more calls , no more sms's.
I'm sorry

funfilez>lodger

19:03 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

12-06-04

Portugal

In al de hussle van de laatste weken was ik het bijna vergeten. Het EK voetbal begint! Hurray voor 22 mannen die 90 minuten achter een balleke hollen om er tegen te stampen en om er daarna weer achterna te hollen. Kan er mij iemand uitleggen wat mensen zo fascinerend vinden aan voetbal? Waarom zat ik tijdens de WK match tegen Brazilië indertijd niet volop te studeren maar zat ik tijd te vergapen aan die bananenplukker van een Rivaldo die dan zo'n ongelooflijke lucky goal scoort. 'k Was dan echt achteraf teleurgesteld dat België had verloren tegen de regerend wereldkampioen. Imagine.

Voetbal is eigenlijk oorlog. Het zijn bezwete venten die zich in hun kleuren kleden om te gaan rellen met een andere tribe. Waarom zijn de Duitsers er zo goed in denk je? De winnaar krijgt het fruit en de vrouwen. De verliezer wordt afgemaakt en geslacht, uitgelachen en gekleineerd. Harde tackles, pijn en afzien op pure fysiek. Maar on top of it all is voetbal gewoon business .. en een fijne afleiding om toch maar niet te moeten studeren ^_^

17:05 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

11-06-04

Bolleke vetten

Enorm veel bolletjes kleuren en dan maar weg. Ongeldig? Eigenlijk interesseert het mij toch maar weinig. Een kleine poll: Het wordt weer een zwarte zondag. Terecht vind ik. CD&V stijgt lichtjes. De VLD wordt gestraft voor het soap rond het vreemdelingenstemrecht. Groen herstelt zich een beetje na de te zware afstraffing de vorige verkiezing en Sp.A blijft status quo of daalt door de lakse houding tegenover een meer autonoom Vlaanderen.
Genoeg zware woorden .. heel kort gezegd: Extreem Rechts gaat er nog maar is op vooruit. En met reden!! De grote andere partijen hebben de laatste paar jaar al gezeteld. Ze hebben het eigenlijk allemaal zwaar zelf verneukt.

 • De Visa soap in Antwerpen
 • Het briljante deel 2: Wie wordt burgemeester.
 • De belachelijke houding van de VLD rond het migrantenstemrecht
 • De CD&V die al een 20 jaar de splitsing van Bxl-Halle-Vilvoorde niet op de agenda zet en nu dan zo zit af te geven op paars-groen omdat de splitsing echt niet voor de verkiezingen kon geregeld worden.
 • Belangrijke zaken eerst: de olympische spelen kunnen naar België.
 • Agalev: LOL
 • Traditionele grafieken: het gaat toch zo goed met ons land de week voor de verkiezingen .. propaganda

  Het enige alternatief dat op dit moment realistisch is, is het Vlaams Blok. Nu ben ik sinds alog.be zijn pijlen gevlamd heeft niet meer zo "Geef die mannen toch een kans!" minded .. Dus wat schiet er dan nog over ??
  *sigh*

  Nu we toch over verkiezingen bezig zijn ;o) ...

20:08 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

09-06-04

Humptiie toedel doe (T-1)

Mijn eerste (ik hoop) nog ongeboren dochter voor een zwembad en een cocktail met gemalen ijs!! Hierbij beloof ik mezelf dat ik deze zomer het prullen met de nieuwe pc ga afwisselen met genieten van het (hopelijk) mooie weer .. which means .. zwemmeuh voor dood! Mijn lijf laten branden op een enorm lange badhanddoek en als het echt te veel wordt gaan blussen in het frisse water. Niks doen met mijn allerallerlaatste sloef sigaretten (stoeme 8€ het pak .. wie koopt dat dan nog ? Not me in alle geval) in het handje en een sixpack bier. Misschien toch een paar baantjes trekken of misschien lekker niet. Wie gaat het mij zeggen ?? .. Juist. Nobody ^_^
En dan ga ik nu mijn luie reet opheffen en op het einde van de droge, hete gang terug de realiteit binnen voor een namiddagje puur studiegenot in de wondere wereld der Digitale Technieken. Ain't life a bitch :)

Voteuh!!

13:00 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-06-04

i'm melting (T-2)

Laat het gezegd zijn .. Kaki hemdvest, tshirt, blok en muffe lokalen zijn een ware aanslag op de gezondheid. Het is ondertussen zwaar bewezen dat AXE Deo suckt voor dood.

'k Heb het nog niet veel gedaan maar eigenlijk wil ik is vragen om wa prul door te mailen. ( notice the bright and shiny button to the right ^_^ ) 'k Ga nu de laatste 2 maand praktisch elke dag tussen 5 en 6 gaan trainen. Beke lopen en dan beke fitness. Voor dat lopen heb ik nu niet echt een probleem :p Das gewoon geven en we zien wel. Voor dat fitness heb ik eigenlijk niet echt een systeem en ik loop maar wat te prullen en te zweten en meestal ben ik wel redelijk dood :) maar 'k zoek eigenlijk een systeem om efficiënter te gaan werken. Tipjes, linkjes en stuff like that mebbe een trainingschema of 2. 'k Heb zelf de komende paar weken geen tijd om er echt dingen te gaan voor opzoeken ( thank u final examz ) dus we kunnen het maar is vragen n'est-ce pas ?
Thx in advance

19:11 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-06-04

a full moon tonight (T-4)

'k Rijd mijn straatje in. Alles enorm rustig. Enkel een volle maan die fel brand recht voor mij. Pure poetry in motion. Op dat pint .. euh .. punt , dat moment in tijd gaat het de filosofische toer uit. En herken je voluit dattet eigenlijk niet veel beter word dan dit. Jong, onnozel, drunk en gezond. Niet weten wat komt en niet beseffen wat geweest is. No worries buiten die onnozele 7 eindexamens die ergens vanachter lichtjes dreunen in muh hoofdje maar gewoon troubles voor morgen zijn. Hier en nu en op dit moment rijd ik volledig alleen en in absolute stilte naar waar ik thuis ben. Begeleid door streeltjes maneschijn ben ik koning van het moment. Niemand pakt me dit nog af en uiteindelijk heb ik me weer rot geamuseerd. Enjoy the simple things in life!

funfilez > yetisports.org

02:34 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-06-04

T-6

Ze zijn er.. Volgende week vrijdag. De finalz van het jaar dat we zo snel mogelijk gaan vergeten. Vanaaf vandaag ben ik volledig in blokmode gegaan. De leerstof is er door geblazen. De laatste verslagen bijna af. 'k Kan weer beginnen stressen zoals een klein manneke van 7 dat voor het eerst in zijn leven een gedicht moet voordragen. Mijn verlof, mijn werk en mijn toekomst hangt er voor een deel vanaf. En alsof dat nog niet erg genoeg is mijn nieuwe pc ^_^
Mijn hersens hebben ongeveer een inhoud van 3 dl³. En 'k denk dat al mijn mappen en cursussen op zijn minst een kleine 30 dl³ samen zijn. Pure logica toont al aan dat dit wel fout moet lopen.. Reden genoeg om de rest ondergeschikt te maken aan the bigger goal.

Mijn laatste "echte" blok. Mijn laatste "echte" examenz. En het zal godverdomme maar best zijn ook :)

Voteuh!!

21:39 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

29-05-04

T-8

Wiedogaï!
Kheb mijn rotste en langste week sinds dat'k op de pay list sta van de maatschappij achter de rug. Ondertussen ook al terug bijna een jaar. Effe samengevat heb ik deze week mijn laatste rapport redelijk verneukt door 2 testen op mijn hoofdvak eigenlijk zo goed als niet te leren. Ik heb 3 dagen met hartkloppingen rondgelopen ( 'k hoop van vermoeidheid .. if not .. dokter here i come ). 'k Heb een borstspier verrokken tijdens de fitness. 'k Heb nog nooit zoveel commentaar gekregen over de manier waarop je nu een appel moet afgeven aan de wacht en de sleutel van de lesblok moet gaan afhalen. 4 verschillende dagen, 4 verschillende versies. First time in my life dat ik gewoon vrijdag thuis kwam en direct een uurke ging maffen. Gewoon kapot dus.

Maar het speelt allemaal gene film. 'k Heb nog 3 dagen om te relaxen (te starten met the day after tomorrow vanaaf in de cine ^_~) en dan is het pompen of verzuipen voor de eindexamenz met leukerds om te blokken zoals de signaalruisverhoudingkwantiseringskarakteristiek. Astemblieft!

Voteuh: bestblog>skynet

16:08 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |