08-08-03

Terrasdag

Vanaf 4h tot nu van terras naar terras verkast. 'k Heb mij geen minuut verveeld. (Lag wel meer aan het volk waarmee dan aan de plaatsen waar ik zat ^_^) En 'k heb een paar leuke dingen bijgeleerd:

 • Morgen isser een klein drum'n bass fuifke enneuh er zal Roni Size gedraait worre. Dus zit er nix anders op dan morgen effe volledig te gaan :)
 • Verder .. Jensen Button (Britse F1 rijder, nvdr) heeft meer talent dan Schumi. Geef hem de juiste wagen en een paar GP's ervaring en taddaaaah ..
 • Ik weet wat ik wil .. ik weet gewoon niet hoe :p
 • Tupperware geeft dus namen aan zijn pokke kommekes ..
 • 2 jaar geleden ben ik zoOo dom geweest :( (tis er 1tje voor Karel om te begrijpen ^_~)
 • Later wil ik een huismuis hebben .. die beesjes zijn zo leep
 • Martin Lawrence films zijn super en em is binnenkort te zien in Bad Boys II
Tot zover een paar headliners :) .. 'k Vraag mij eigenlijk af waar ik het vandaag _niet_ over gehad heb .. Op zo'n momenten hebde haedesch nodig. Al is het maar om te kunnen afgeven over hoe slecht ik T3 wel niet vond :)

02:38 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-08-03

De trein is altijd een beetje reizen.

'k Ben bijna vergeten om mijn treinreisje vanuit Brussel naar Wetteren nog te beschrijven.

Echt man, het is bewezen .. treinen rijden op rails en niet op tijd. En ondertussen zieje een madammeke op u afkommen. Ge staat er al lichtjes geïrriteerd door het te laat komen en ge wilt wel wegduiken of springen maar toch. 'Excuseer m'neer is dit de trein naar Gent?' .. Brave jongen die ik ben, ik bevestig. Zie ik dat wijveke ff later toch wel ni op een paar andere mensen afstappen om dat te vragen. Zelfs een kerel van het spoorpersoneel mot er aan geloven. En uiteindelijk de conducteur ook. Nou had die vent al gezien dat ze het ook al aan ons gevraagd had en heel droogjes zie ik 'm 'nee' antwoorden. Die vrouw wist dus ff totaal niet meer waar ze het had tot de conducteur dan maar zei dat ze toch in de trein moest stappen en dat hij aan de treinbestuurder wel ff zou vragen of hij speciaal voor haar niet ff tot in Gent wou rijden. Toen ze door de trein liep wilde ze toch nog even zeker weten of de trein wel echt naar Gent ging...

Ach man .. na 3 jaar op en neer treinen van Kortrijk naar Wetteren als studentje vinde dat eigenlijk allemaal zoOo erg niet meer :)
Een man vroeg zo ooit eens aan de conducteur of we langs Harelbeke zouden komen. Die kerel zegt dus 'ja' .. en die mant gaat zitten .. Totdat we Harelbeke juist tegen een kleine 150km/h gepasseerd zijn, dan springt em recht en vraagt simpel aan de conducteur: 'ge zei toch dat we langs Harelbeke passeerden?' .. 'euh dat deden we toch juist?'

Kweet zo nog goed dat'k eens in Gent iets gaan drinken was achter school en rond 11- half 12 in't station stond. Da groot geel ding vooraan gaf aan dat de trein van 02:05 naar Keulen of something like that .. (welke nog láááng niet vertrokken is) al geregistreerd stond met 5 minuten vertraging. Hip hip hurrah voor de NMBS :)

15:41 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

05-08-03

review T3: talk to the hand

T3 was alles wat ik ervan gedacht had.
De film is te erg gebaseerd op T2, er zijn te veel knipogen en te veel scene's die eraan doen denken. Zelfs het verhaal is ervan geript (in een andere context en andere personages uf cuz maar dan nog ) .. enig jeugdsentiment aan de oude films was snel bekoeld. Actie en special fx druipen van het scherm maar meeslepend is ie nergens. Spannend al evenmin. Verrassend nog minder. Origineel ? u wish!

Komaan eh zeg. Iedereen kent prolly wel het meest geciteerde citaat in de filmgeschiedenis 'I'll be back' .. het is een evergreen .. timeless .. Maar dat wil toch ni zeggen dat ge in deel 3 alle moeite moet doen om per sé er nog zo'n one liner in te steken. Het maakt de boel geforceerd .. irritant .. zielig zelf. Ok, kheb 2 keer gelachen toen 'm 1. 'Talk to the hand' + bijhorend gebaar zei en deed en 2. toen 'm het spacy roze brilleke opzette.

Het beste aan gans den avond was de gemixte tape in den otto en de kinepolis in Brussel - echt wel leep complex om eens te zien. Anyway de film was gratis en het was maar best ook ;)

02:10 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

04-08-03

pieces are falling into it's place

waking up .. reading sms .. voice mail? .. listening ...

Mijnheer. Dit is cmd. Lauwereis van TOO. Gelieve ons zo snel mogelijk eens terug te bellen op nr 02/***.**.** .

coffee .. bammeke mee hesp .. nieuwe douche gezet in badkamer .. toch belleke doen ..

Goeiedag. Mag ik naam en rijksregisternummer asjeblieft? Aah meneer Meersschaut. Ik heb goed nieuws voor u. U bent batig gerangschikt en mag in de loop van de week een oproepingsbrief verwachten. U wordt verwacht op 18 aug in het opleidingscentrum in Saf(f)raanberg (mjah twas a.d. telefoon dus kweet de spelling nie ^_^ )

I fucking passed .. tralalallalalalalaa .. in the face :) .. geselecteerd uit een meute van 2200 kandidaten en kheb de voor mij althans op 1 na interessantste job van het pak. Dit is gewoon te funny. Morgen krijg ik mijn geld van mijn huidig werk gestort en kan ik het ginder afbollen. Ik heb vroeger enkel een contract voor de zondag getekend dus moet ik nog 1 dagske gaan werken. De rest kan ie op zijn dikke vette buik schrijven. I luv it. I iz teh win. I iz feelin' super. I iz happy.
In chronologische volgorde:

 1. IQ test in Gent
 2. Medische testen in Brussel
 3. Fysieke test in Brussel
 4. psychokinetische test (434 vragen ivm persoonlijkheid en karakter)
 5. psychologisch gesprek
 6. bijkomende testen over:
  1. basismechanica
  2. electriciteit
  3. communication skills (engels)
  4. electronica
Hihi .. 'Defensie: voorrang aan vrede' .. en aan TimTim ;)
'k Ga alvast al beginne trainen .. 'Drop and gimme 50' moet een lachertje zijn ^_^

15:10 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-08-03

preview T3: hasta la vista babeh

Maandag ist avant-première in Brussel van Terminator 3 : rise of the machines

En i got an invite to go along. Heel plezant en kdacht maar bij mijn eigen om is te kijken hoe die vorige 2 filmkes nu weer waren. Fx en cgi in een heel crap verhaalken blijkbaar. Na ongeveer 5 seconden rondlezen is het 3e deel niet veel anders. Analoog als in deel 2 wordt er een robotteke teruggestuurd naar het verleden (deze keer de T-X gespeeld door Kristanna Loken) ..

.. om John Connor nog maar eens te gaan afmaken. John Connor is natuurlijk moeilijker te vinden dan in deel 2, de T-X is natuulijk een pak meer geavanceerder dan de T-1000 en uiteraard is het deze keer een babe geworden in Hollywood stijl. The terminator is nog maar eens John's enige hoop op survival en samen moet de mensheid nog maar eens gered worden van de ondergang. 'k Heb dus geluk .. de plot is tenminste al origineel en het ruikt hier absoluut niet naar een opgeklopte hype, easy special fx en nutteloze actie verpakt in zo'n flinterdun verhaal dat de doorsnee Pakistaanse hongerstaker in 1 of andere kerk in 1 of ander boerengat in Brussel er gewoon nix bij lijkt. Eigenlijk was ik meer verbaasd van het design van de officiële website dan van de film zelf. De verwachtingen zijn dus immens hoog gespannen .. man , dit opent zoOo'n perspectieven voor mijn review morgen ;) At least my ticket is free ;) .

src: terminator3.com

17:59 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

02-08-03

vacation

Whiipii gedaan mee werken voor een lousy weeksken :) .. 't werd tijd want kvind dat'k de laatste weken veel te weinig tijd heb voor mezelf. Wat eigenlijk zoveel wil zeggen als .. kwil nog eens rustig relaxed zonder enige druk of verplichtingen of zonder bioritme whatso-ever tammen.

Gewoon nix doen, beke muziek afhalen, nieuwe dingen beluisteren, kamerke op 't gemak verder inrichten en gewoon doen waar ik zin in heb. Der is een term voor dacht ik .. vakantie. En nee ik heb daarvoor geen subtropische bakkende warmte voor nodig ('k wacht wel lekker op de voorspelde hittegolf ^_~ ) .. gewoon tijd will do.

It's funny though. Vrije tijd en een beke prutsen met mp3's bracht mij tot dj tatana .. Leuk kind, Zwitsers mor vooral lepe trance platen .. Njah, blijkbaar is trance dus een nieuwe hobby van mij aan het worden want zelfs dingen als Phat Bass van Warp Brothers of Moonlight Shadow van Mike Oldfield (trance future rmx dan) of zo .. i know .. i'm losing my senses .. 't Zal wel een fase zijn of zo. Een soort premature midlife crisis. Te veel lijmdampen van mijn nieuw behangpapier ingeademd waarschijnlijk of gewoon puur overwerkt in volle combinatie met een onderdosis zonlicht en een total loss qua gestructureerd leven. Who knows? Who carez?
en daar legde hij een live set van paul oakenfold op ...

23:23 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-08-03

back in action

Ok wat vroeger dan verwacht werd mijn kamer redecorated .. en 'k moet zeggen het ziet er soepel uit ^_^ ..

Top improvements:

 • bed staat nu in het verlenge van mijn pc scherm .. zalig om filmpke te zien
 • boxen komen boven en naast mijn bed .. zalig om filmpke te horen
 • stapelbed werd herleid naar eenpersoonbed .. zalig om .. eheh .. ;)
 • ouw posters gaan eruit .. kmoet trouwes dringend nieuw hebben :(
 • mini-basketring staat nu verder van mij op 3punter afstand .. 'k raakte te gespecialiseerd ondertss ^_^
't Is wel ok like this .. Het ruikt hier behangpapierverfpapfris en alles ziet er nogal surrealistisch uit. Deze kamer straalt zo niet mij uit .. en das iets nieuw.

Mensen zijn eigenlijk gewoon een kudde gewoontebeesten. Elke dag dezelfde sleur met de dezelfde gezichten en dezelfde omgeving. En hoe meer ik mijn best doe om eruit te breken, verandering op te zoeken, nieuwe dingen te beleven, hoe meer ik besef dat maar bitter weinig dagen uit de de grote hoop repetitieve kutzooi die ik soms mijn leven noem, zullen springen. En ergens is het trouwes schitterend om te weten dat de laatste maanden zo al immens veel dagen hebben gebracht. En erges is het heel fijn om te weten dat er de komende maanden nog zo'n pak zitten aan te komen.

1tje ervan is volgende week. Een telefoontje, brief, mail, whatever .. zolang dak maar eindelijk is weet wat mijn ranking is op die 2200 inschrijvingen. 'k Ben eigenlijk nieuwsgierig naar hoeveel man er niet geslaagd is .. en hoeveel man ik dus al kwijt ben van die meute. Bring it on :)

00:38 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-07-03

officer office-office-office-officer .. (krs one)

What a day what a day

'k Zijn moe. Mijn benen zitten verzuurd. Mijn kop doet zeer en mijn borstkas is geïrriteerd van de drets die ze op u sprayen om uw hartslag te kunnen monitorren. Maar tis een ervaring op zich.

De psychokinetische test en interview met de psycholoog was gewoon een eitjeuh. Op een bepaald moment was ik met hem aan het babbelen over het waarom AMD cpu's beter zijn dan intel cpu's .. Fijne kerel.

De fysieke test die ik zo hard zat te fearen is mega hard meegevallen. 4'40'' om geslaagd te zijn en 8'00'' om 20/20 te halen. Wel blow me down and call me a horsey want met een 7'36'' heb ik (van mijn groepeke) het beste resultaat. De eerste 3-4 minuten waren peanuts. De rest was chillen. En vanaf minuut 6 was het rechtop gaan staan op de pedaaltsjes en op Lance Armstrong stijl sprinten voor dood. Het moet een vrij eigenaardig zicht geweest zijn op zo'n ergonomisch fietsgeval but i didn't give a rats ass :)

Medisch gezien zit ik met een perfect gehoor (waar ik eigenlijk geen fluit van geloof) .. kben bijziend maar nix onoverkomelijks voor hetgeen ik wil gaan doen.. Lichamelijk is alles ok.. Geen allergiën, astma, hooikoorts of whatchamacallits..

Dus ikke bij el commandanté om mijn uitslag: "Proficiat meneer. U bent geslaagd. " Jippykajee motherfucker ^_^

Dan bespreken welke jobs ik eigenlijk wel zie zitten en welke niet. Electronica en itc staan mij het ergst aan en als dat niet lukt wil ik wel administratie als backup. Allemaal goed en wel en ik mocht dan (alweer) aan een reeks bijkomende proeven beginnen om mijn elementaire electronica/mechanica/engels/electriciteits - kennis te sjekken. 2 en een half uur pure horror later dacht ik dat het over and out was. 'k Vonnut gewoon een ramp. Basiskennis my ass. Bepaalde zaken had ik zelf na 2 jaar hogeschool nog niet gezien. Dus ikke terug met een klein hartje bij el commandanté ... Em vroeg hoe het was .. i wuz like .. baaaaad .. he was like .. hmmmm .. ge hebt da goed gedaan .. i wuz like ... euhrmmmm?? ... he was like .. yeh .. and i wuz like outta there.

'k Sta dus ingeschreven en goedgekeurd na 3 test sessies en dit ik is wat ik mezelf had opgelegd op voorhand. Ben ik erbij des te beter. Lukt het niet weet ik volgend jaar wat en hoe. I am a happy camper.

17:57 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

only i :)

Blijkbaar heb ik de powerz om met one slip of my tongue mensen enorm te raken. En dan bedoel ik dat niet op de meest positieve manier :) .. Kijk eh tis simpel. Ofwel kun je omgaan met stekken (= prikken, persoonlijke aanvallen op uw uiterlijk, innerlijk, whatever, dingen gezegd met de intentie om te kwetsen maar ge moet er gvd wel met de nodige dosis gezonde realiteit tegenover staan. De manier om ermee om te gaan noemen ze al eens 'relativeren', nvdr) ofwel niet en ga dan gaan balletdansen of kunstijsschaatsen maar ga dan niet op café :) .. Ok platter dan dit kan ik het gewoon niet zeggen ;p

Een voorbeeldsjen:
- Robbe vannacht heb ik van u gedroomd jong. Er liepen allemaal eekhoorntjes achter u ..
Zo ne groten eikel hadden ze nog nooit ni gezien

Ok tuurlijk is de robbe niet zo'n grote lul ( ?? ^_~ ) en tuurlijk heb ik niet van hem gedroomd (may the lord have my soul if i do) maar ik weet dat maar blijkbaar heeft de persoon naar ik wie ik deze shit gooi, het blijkbaar niet altijd door dat dit niet gemeend is. Enneuh Robbe is hier een puur fictief voorbeeld trouwens ;)

Stekken geven is voor mij pure verbale oorlog. Er is tactix involved, ge moet uw moment kiezen, hit and run .. strike and demolish .. en nix is zo heerlijk dan toekijken hoe uw slachtoffer zich neigt naar fysieke agressie als last resort. Een toonbeeld van uw opperste dominantie ^_^ .. Nu ja zo erg is het niet maar tis toch al eens plezant.

Ok kijk ik kan veel hebben .. Ik voel mij goed in mijn vel .. 'k Denk niet dat ik mij al eens heb laten opfokken door zoiets. 'k Heb wel al regelmatig eens met mijn bakkes vol tanden gestaan omdat ik gewoon nix meer kon inbrengen. Gewoon ff heel mooi groen lachen en das over. Maar dat ben ik. Blijkbaar zijn er nogal wat mensen snel geïrriteerd en/of gekwetst in zo'n geval.

Vroeger was ik dus gewoon een klein manneke. Qua lengte redelijk achter op de rest uit het klasje. En tuurlijk wordt er dan mee gelachen zo zijn kinderen, pubers, studenten, .. kortom de ganse pokke wereld. Maar om u daardoor te laten doen? *jeetje* Je bent wie je bent en de komende 50 jaar moet je jezelf elke dag nog in de spiegel begapen. De manier waarop ligt aan jezelf. Om een kort verhaal lang te maken: if life deals you lemons, make lemonade, if life deals you tomatoes, make bloody mary's !!!

02:59 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

27-07-03

expactations

Morgen is het d-day. Heel vroeg uit muh bed om nen gansen dag afgetest te worden in Brussel. Een 2e (zwaardere) selectie dan een maand geleden om verondersteld te worden u te onderscheiden van al de rest. Ik weet totaal niet echt wat mij te wachten staat buiten een korte omschrijving van de proefjes. Hoeveel mensen er gaan zijn, of er al andere gasten gaan zijn, mijn baan in dat complex, tot hoelaat dat ginder gaat duren, hoe ik smorgens ernaartoe ga met de auto of hoe ik 's avonds terug naar huis moet raken met het openbaar vervoer, ik heb er geen flauw gedacht van.

's Avonds voor ik mijn weg naar huis moet zoeken wordt mij dan gezegd of ik al dan niet geslaagd ben (50% op elke aparte proef scoren is het minimum) en dan is het een kleine 2 weken wachten op de rangschikking. Vergelijk die met 1e klasse voetbal. 'k Voel mij op Genk niveau (subtop dus ^_^) maar kvrees een standard scenario .. het beste verhopen en volledig uit de bocht gaan.

Oh well tzijn zorgen voor morgen. Op dit moment rijden er 150 mannekes naar de Champs-Elyssees en om 1 of andere reden vind ik dat ik dat moet zien..

14:34 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

26-07-03

homeboy

'k Denk dat ik voor de 1e keer dit jaar gewoon een vrijdag heb thuisgezeten. And i had a blast :) .. Van alles tot 24h weerhouw ik nog ff de details en al maar kheb er maar divx night van gemaakt sinds midnight. Opgewarmed door een paar futurama's heb ik mezelf '40 days and 40 nights' klaargezet. Windows 2k is blijkbaar toch nog erges nuttig voor want ik had eens totaal geen probs met het klaarzetten. Geluid, subtitles en movie zelf liepen lekker synch. 't Is pikke donker op mijn kamerke en de boxkes stonden lekker luid. Ideaal gewoon om een kleine 2h uit de realiteit te ontsnappen en volledig op te gaan in een onderhoudende comedie.

Over de film zelf kan ik kort zijn :) .. Hij vult de avond. Nothing more, nothing less. Nix bijzonders aan. Josh Hartnett (de kerel met die pennekes dope uit the faculty) vind ik altijd wel plezant om aan het werk te zien. Maar twas gewoon verstand op nul, lachen met slapstick, een glas achteraf om het ding door te spoelen en move on. Geen one liners, quotes, speciale scene's .. zelfs de lesbo kiss scene niet nee :p
Voor wie American Pie en consoorten vetjes vindt, gaat dit er ook wel nog in ^_^

02:40 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

24-07-03

junkie xl - zerotonine ...

.. everything else makes you blind. :)

Na een kleine maand roofbouw op mijn lichaam heb ik gistren moeten plooien. 'k Had gedaan mee werken. Ben er enen gaan drinken en dan gaan eten en dan .. mjah .. boeken toe .. licht uit .. en zZzlapen tot 8h smorgens. 13h aan een stuk dus ^_^

'k Denk dat'k overdose serotonine had ondertussen.
- serotonine is touwes de stof die ge aanmaakt als ge wakker zijt die ervoor zorgt dat ge u vermoeid voelt en gaat slapen .. terwijl ge slaapt wordt die stof dan afgebroken and so furth and so on .. dit ff terzijde ;) -
Waarom slapen wij eigenlijk? Mij is altijd geleerd dat de hersenen dan 'rusten' van al de prikkels gewaargeworden overdag. Bepaalde mensen hebben maar een paar uur nodig om uitgerust te zijn. Hebben die dan zo'n monotoon leven ? En als ge nu hard hebt gewerkt of u zwaar hebt ingespannen .. dan zije toch ook sneller moe ? Mjah .. spieren kunnen ook vermoeid raken .. zoiets dan als uitleg.

Over inspannen: Strax nog eens gaan fietsen. 't Zijn de laatste sessies voor mijne proef want maandag is het zover en gaan we (hopelijk) iets zien van al die inspanning en kilometers van de voorbije weken. 'k Zie het zo eigenlijk niet zitten omdat ik nog gans het weekend erbij moet werken en ik nergens nog mogelijkheden zie om deftig uit te slapen en om mij na vandaag nog verder voor te bereiden.

Ik ben me trouwens -misschien meer uit vermoeidheid dan uit irritatie zelf- zwaar aan het ergeren aan mensen die per sé willen afspreken en mijn avond willen bepalen. Ik wil gewoon mijn werk doen .. effe eten .. effe trainen .. douchen .. slapen .. en gans het routineke herhalen. Nee ik zaag niet op mijn werk om verlof voor op café te gaan hangen, nee ik wil niet na 9h werken nog eens rap 2h fietsen naar Geraardsbergen, nee ik kan niet mee gaan zwemmen, nee ik kan niet naar ten days off (ook al wil ik zo fucking hard), nee het optreden van de Kreuners tijdens de Gentse Feesten interesseert mij geen bal, nee ik heb momenteel geen tijd voor een sociaal leven! .. Tot na maandag ;) dan kan het mij niet meer schelen.

Blijkbaar hebben veel mensen het moeilijk om te geloven dat ik het meen om te slagen in Brussel.. Ok ik besef dat de kansen nu niet al te hoog zijn, maar moeilijk gaat ook nah :x

19:46 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

22-07-03

it'a dull life ...

.. but someone's got to live it.

Als het hoogtepunt van de dag de voetbalschoenen en de globes ...

... zijn die ge gekocht hebt dan weette datter iets fundamenteels mis zit :) .. Anyway zo heb ik ook iets van de solden meegemaakt .. alhoewel dat'k totaal niet prijsgericht koop of zo .. Ik zie mijn zin .. pas het en betaal. Krijg ik korting ? Des te beter.

Ik heb gewoon iets tegen het eindeloos rondhangen in winkels. Ik ga ergens binnen, kijk rond, ofwel zie ik iets dat mij aanstaat en pas ik het .. ofwel zie ik noppes en ben ik weer weg. Ik kijk liever thuis naar bv. de tour of zo dan rondhangen in winkelstraten.

Besides, gisteren heb ik denk ik zo de leukste tourrit van de laatste decennia gemist. Thank you lord voor de samenvatting vanaf 23h op NOS met Mart Smeets. 'k Heb Armstrong voor de eerste keer deze ronde (niet dat'k er al veel van heb gezien ^_^ ) nog eens op pure souplesse en rechtopstaand zien klimmen. Schitterend. Petje af voor der Jan trouwens. 'k Vind het eigenlijk bewonderenswaardig dattem sportief heeft gewacht op Lance na zijn val. Klasse. Weg zijn de xtc pilletjes .. weg zijn de mooie meisjes op zijn achterbank .. Ullrich is terug.

Alleen tactisch (zelfs met Pevenage in de volgwagen) moeten ze ginder bij Bianchi nog leren .. de demarrage van Ullrich kwam gewoon te vroeg. Met een afdaling en de Tourmalet nog in het uitzicht. Spelen met krachten eigenlijk. In de tactiek deze ronde ligt nu juist de sterkte van Lance je pense. Lance weet dattem niet zo heerst als andere jaren en geeft geen trap teveel. Hij laat rijden wie mag rijden en countert waar nodig. Alsof hij gewoon de juiste impulsen aanvoelt en met een ingebouwd rekenmachientsje de etappes aftelt om dan 1x toe te slaan en (genoeg?) marge te pakken voor de tijdrit.
Like i said .. it's a dull life but someone's got to live it ^_^

17:53 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-07-03

the desktop issue

Om de 1 of andere reden ben ik redelijk perfectionistisch als het om mijn pc gaat. Alles moet in orde staan. Alles moet werken. Geen vuiligheid, spyware of halfgewiste/halfgedeïnstalleerde proggies mogen achterblijven. And on top of it all: Het moet er nog eens proper uitzien ook.

Nu ik eindelijk een driver versie heb gevonden voor mijn adsl-modem die mijn internet niet laat hangen elke keer als ik op php sites terecht kom, is het nog eens zover .. mijn bakske staat nog eens proper geconfigged.
vorige pic: 24 juni

20:17 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

reflections of nemoh

Ik ben vergeten hoe mooi leven wel niet is bij momenten. Little things. Vandaag was de perfecte dag denk ik.. Enjoying simple things in life.. Leuke reality check want ik liep nogal pissig de laatste dagen

 • voormiddagje werken
 • vers stokbrood met prepare met massa's ajuin voor tv'ke gegeten
 • filmke gekeken met meisje uit flindertjeuhz post.
 • afgesproken met 1 der beste friendjes om beke te gaan trainen op 't fietsje. Tegen 25km/h gezellig zitten babbeleuh. En af en toe is doorgeven.
 • Een koud doesjke om de inspanning weg te vegen.
 • via msn de zaligste chill schijven ooit gekregen denk ik .. thx andres ^_^
 • een saf en een whisky cola en buiten genieten .. van .. mjah .. nix eigenlijk.
 • en de oukes zijn nog altijd niet terug uit de Ardennen.
It's just me , the sound , a drink , my thoughts en 't gevoel dat alles perfect lijkt te gaan. Alles gaat (op mijn vakantiejob na dan) hoe ik het eigenlijk wil hebben, de komende weken lijken de meest beslissende weken uit mijn leven te gaan worden. Het voelt alsof de wereld open ligt. Het feit dat ik alles kan mislopen maakt het spannend, verwachtend. 'k Voel me goed. Ik ben perfect gelukkig met mijn leven zoals het nu effe loopt. En als ik rondom mij kijk is dat iets dat maar weinig mensen hebben ..

All i can say .. ik ga er nog een slaapmutske op drinken for a perfect ending for a perfect day.

Sayanora greetings

00:21 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

20-07-03

xray future ^_^

De nieuwste vliegveldscanners zijn wel erg gedetailleerd :)
Zelfs de maker van het ding was verbaasd over de helderheid van zijn scans. It's an xray dream come true. Nu ja er wordt wel gedacht aan een soort electronisch vijgeblad om het beeld een beeteke te blurren maar da vind ik zoals doorzichtige tape op nen bril kleven.
Minority report here we come

source: cbsnews.com

13:58 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-07-03

Doesn't matter

De zin van rap dat is nog steeds een combinatie
van vaardigheid en waardevolle informatie
vroeger draaide alles rond originaliteit
maar kwaliteit is slechts schijt in deze zieke tijd
Alles draait nu om poen en waag het niet het te doen
om uit respect voor muziek er niet aan mee te doen
Heb er iemand nog principes? Nou ik mag het hopen
Zet je bek dan open voor ze ook jou verkopen.
o.p.

Deze middag in het kotteke op mijn werk de ultratop 40 gehoord. Indien dat dus een reflectie moet voorstellen van de taste van België .. :(
Op nummer 1 dus gewoon Summer Jam .. zo ongeveer de grootste recyclage sedert PET-flessen. En die pokke zooi vanop het songfestival draait dus ook nog altijd mee. I suspect the turkish mob in this one. 'k Vraag mij echt wel af hoe bv. Bart Kaëll bij de top 50 best verkochte platen in België raakt. En waarom die dan nog is mijn gehoor moet teisteren. Het geluid van vorken op een schoolbord terwijl voorbijrazende treinen vol met wenende baby's voorbij schuren op afgesleten rails pleases the ear more dan het laatste nieuwe wapen in de oorlog tegen terroristen -niemand minder dan Gareth Gates zijn Unchained Melody- ...
ooooohw maai lof .. maai darlink .. maai ears :(

22:27 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

18-07-03

beetje pissig

I need more structure. Mijn bioritme is om zeep. 'k Had vandaag om 3h gedaan mee werken en kben speciaal gaan slapen tot nu omdat ik deze avond zou kunnen uitgaan. Ik weet, het klinkt redelijk geflipt but it's my only option i've got damnit >_< .... aangezien thuisblijven nou niet bepaald een optie is :p
Ik moet morgen trouwes voor de allereerste keer op ne zaterdag gaan werken. Echt mijnen baas is het zo aant verkloten. Het enige dat ik vroeg was nen dag vrij in het weekend .. om uit te gaan en eens uit te slapen. Dit was zo overeen gekomen op misschien 1 of max. 2 weekends na. Blijken het er 5 te zijn. *zucht*

Hij zal het geweten hebben. Maar daarover wijk ik wel nog is uit ;). Punt is dat ik nu dus ben gaan maffen om seffes te kunnen pullen (pullen, het overdadig laten vloeien van geestrijk vocht, nvdr). Vannacht ga ik dus rechtstreeks naar mijn werk. Volledig tegen mijn zin en hij weet het en iedereen zal het geweten hebben. Scribs doesn't work on saturydayz gvd.

Ik loop dus pissig en verveelt met het feit dat ik dit zo nog een 5-tal weken ga moeten volhouden. 'k Zou zeggen ik start een boycot tegen die winkelketen. Maar buiten de zondagvoormiddag komt er nu al bijna geen kat .. en ja, ik heb daar leedvermaak in .. veel zelfs .. so sue me.

20:42 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

17-07-03

Faith

Ik geloof dat ik atheïst ben, geloof ik.
Heb onlangs nog eens een discussie gehad over wat er zou gebeuren moest je sterven. Nou wel, niet veel denk ik :) Anyway ik geloof in feiten. Verklaarbare aannemelijke dingen onderstaafd en bevestigd door een pak andere wetenschappers of gelijk wie.

Het enige wat voor mij bewezen lijkt is dat leven gewoon ontstaat door een reeks toevallige samenloop van gebeurtenissen en de aanwezigheid van bepaalde elementen ( water, zuurstof, stikstof, ... ). Ok hoe die samenloop en die elementen er gekomen zijn moogde van mij part toeschrijven aan God, Allah , Bush , Apollo en al die mannen samen. Er is gewoon (nog) geen verklaring voor dus daar breek ik mijn hoofd niet over.

Het is eigen aan de mensheid om de dingen te verklaren, te rationaliseren en in vakjes te stoppen. Het scheppingsverhaal is gewoon de makkelijkste manier om de dingen rondom een (indertijd) aannemelijke verklaring te kunnen geven. En nee, zelf weet ik het ook niet. Dood is gewoon dood. Evolutie heeft ons geprogrammeerd om op te groeien, voort te planten en daarna gedaan. Regeneratie van afgestorven weefsel was niet nodig. Ons lichaam is niet getrained op overleven maar op reproductie. You did your job now get lost. Wet van de sterkste. Dag met het handje.

Aangezien die gedachte nogal drastisch is weven we er maar een verhaaltje rond. We zijn immers controlefreaks en wat er na de dood gebeurt hebben we niet in de hand.

Nu ja als ik ongelijk heb is de eerste pot met rijst op mijn kosten ;)

19:45 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

16-07-03

Gimme something to shoOot on

'k Merk bij mezelf de laatste tijd op dat ik tegen alles begin te shotten wat ook maar erges kan rollen, schuiven, sleren ..
Kleine stenen, tennisballen, kartonnen drets, basketballen, appels (which was like not the smart thing to do :) ) en kleine kindjes ( 1x en twas mijn zus dus das verantwoord nie ? ). Dat het dus maar rap weer voetbal is. 'k Denk dat het de eerste keer is sinds mijn laatste jaar Standaard Wetteren dat ik nog eens content ben dat het seizoen gaat beginnen. En ze zullen het geweten hebben.
'k Ga getrained staan door die fysieke proef die ik de 28e moet afleggen.

effe ter uitleg want Dimi en getrained staan in ene zin ?? Hehe, nu jah ksta versteld van mezelf ^_^ Why? Stel ik scoor 20/20 op die test. Dan is de kans veel groter dat ik mag doen wat ik wil doen in september en heb ik vast werk. Alleijah, vast werk, tistezeggen, ik krijg geld om te studeren ^_^. Beter is nog dat ik het dan op mijn huidig werk kan afbollen en aangezien die kerel daar mij bijna aan het dwingen is om de laatste 3 weken van augustus 7/7 te werken .. hehe .. he could be in troubles and i could be freeeeeeh .. no way dat yours truly zich tegen puur minimum wage 7/7 gaat inzetten .. Dit effe terzijde. Tis after all gewoon een vakantiejobken. Dus als ik door nu wat te trainen een ganse maand kan tammen .. graag dan :)

'k Ga ook een kleine 7 kg lichter staan. (tis raar wat ne fiets en 35°C allemaal doen) En een stuk gemotiveerder (as i said before: kheb er zin in) en met nieuwe shoes ( it's a mental thing .. don't ask ). En mjah .. de 1e match is traditioneel tegen dezelfde ploeg. Feit is dat ik altijd 'Pierreuh' op mij krijg staan.

Pierreuh is eigenlijk een categorie apart. Em is lomp, hangt graag aan uw truike en stampt op uw hielen zoals skinheads stoer doen bij de maatjes. Altijd dus achter de rug van de man in't zwart. Dus ofwel loop ik hem eraf, ofwel loopt hij mijn hielen eraf..

tuff choice ;)

16:48 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

15-07-03

delta force - black hawk down

It remains me:
Ben gistren bij de Franky (beenhouwer van op mijn werk .. heel plezante mens om mee om te gaan .. de uren tikken altijd iets sneller weg als hij der is ^_~ ) zijne pc in orde gaan zetten. Voor niets. En voor de challenge om aan mijn eigen te tonen dat'k da nog kan. En hoe !! 'k Heb mezelf overtroffen. Ik stuurde hem bij hem thuis om de driver van zijn geluidskaart en tegen dattem naar beneden kwam roepen: 'Ik heb da nie' Stond zijn kaart al in orde.. En aan dat tempo bleef het gaan. Ik had dus tijd over en daarmee issem zijn collectie games is gaan halen.

Eentje dervan is wel heel hard blijven hangen:

Lekkere first person shooter een beetje in de trend van mohaa (medal of honor: allied assault) maar meer stealth elementen ingebouwd. Er zit ook lekker veel afwisseling in (het mitrailleurtje schieten missie ding is redelijk hard geript van mohaa trouwens). En als er 1 genre games is die ik met volle overgave kan spelen sinds ik ooit dat 1e spelletje cs (counterstrike) heb gespeeld tijdens een weekendje kot bij Bram dan zijn het +/- stealth 1st person dingen.

Eigenlijk ging ik nu iets typen wat ik nu zo plezant vind aan die dingen maareuh .. i don't know. 'k Denk een soort kinds cowboy-indiaan gevoel. Of een soort honger naar macht en controle over het leven van andere mensen, al dan niet artificiëel. Of gewoon de graphix ^_^ want ze zijn zoOo super !!

23:08 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Writer's block

Zo te warm. De plekken asfalt komen los ( Joseba Beloki heeft het geweten :x ) en de buitenlucht schreeuwt gewoon naar aandacht. 'k Ga gewoon effe bakken en koken en een koude douche pakken. Hopelijk wordt het haar op mijn rug niet geterroriseerd door bosbranden en worden mijn knieholtes niet gepromoveerd tot openbaar zwembad.
Echt voor wie dit leest voor de avond invalt -> aanrader zuh!

17:11 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

14-07-03

pukkelpop '03

'k Heb zojuist effe naar de line up gekeken en ik ga mezelf aan een kleine belofte houwen. Als ik begin augustus te horen krijg dat ik batig geslaagd zijn voor mijn proeven .. ga ik naar pukkelpop ! :) Geen lame uitvluchten meer ( tis te duur, sucky line up, mijn linkerteen doet pijn, kmoet werken, kheb geen tentjeuh ) ..

'k Heb mezelf als kleine jongen ooit beloofd dat ik lagwagon zou en moest live bezig zien. Later heb ik dat nog eens lichtjes overgedaan met pennywise ( toen ik 'bro hymn trribute' hoorde) en limp bizkit ( 'faith' en ' n together now' ) ..

Nu geloof ik niet in lot of voorbestemdheid maar het feit ze alledrie op 't einde van de zomer in een boerengat zoals Kievit staan ... Das zo ongeveer evenredig met de kans dat Nederland eens een deftige wk campagne kan afleggen :p Niet dus. Don't get me wrong of zo .. Op papier heeft het Nederlands elftal een leuk team. Spijtig genoeg worden de matchen op gras gespeeld.

source: pukkelpop.be

19:52 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Clear the evidence

Tis besloten vandaag. Mijn kamer wordt opnieuw heringericht. Ander behangpapier en alles uitkuisen. A new era begins - clear out the evidence. 't Was zo met de overstap van lager naar middelbaar en dus nu ook van student naar werk(loos ^_^). 'k Denk dat ik mijn posters ga aanpassen .. kheb leuke stuff gezien op large.nl . Draaitafels, freestyle dingen. Vetjes.

Alles verandert. Tot daar aan toe. Van mijn vriendjes tot mijn stamhangcafé. Van mijn dagelijkse routine tot mijn gans mijn bioritme. Alles ligt door elkaar, nergens zit lijn in. Tot het einde van deze maand heb ik geen vast toekomstperspectief .. Het is zo definieerbaar als delen door nul. Ik leef van week tot week .. eigenlijk van weekend tot weekend .. zie van dag tot dag en heb denk ik praktisch geen verantwoordelijkheden of verplichtingen. En het is wel nog ok like this ^_ ^

18:42 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-07-03

flindertsjeuhz

Tis nog eens zover :) 't Zat er al een tijke aan te komen maar 'k ben eruit. I've got that itsie tipsie funny feeling in my tummeh .. Voor wie? Ach what's in a name trouwens. Het is der *again* .. en tis voor de verandering nog is hopeloos *again* .. she's taken. Allez, voorlopig nog.

Weette van vrouwen, verliefd zijn en relaties aangaan heb ik gewoon 1 ding te zeggen: T-i-m-i-n-g. Echt wel, let er eens op (bij mij althans) nooit maar dan ook nooit is de timing goed. Altijd is er ergens wel 1 of ander ding dat net niet juist zit of nog niet goed zit en knip, snap, in een oogwenk tijdens een vingerknip die ne split second mist op een haartje na en vooral en altijd véél te vroeg is het allemaal al voorbij.

Er is ook gewoon iets anders .. deze keer is ze eens niet emo unstable . Ze is gewoon een beetje raar, prettig gestoord (perfect: ik ook naar tschijnt). En ze ziet er zo lekkahr uit maar ze beseft het nog niet goed van haar zelf. Schitterend dus gewoon. De laatste tijd kom ik gewoon veel te veel meisjes tegen die weten van hun zelf dat ze er gewoon mogen zijn en die gedragen zich daar ook naar, stikkend van zelfingenomenheid en de walm van 'air' (spreekwoord: iemand heeft een 'air' over zich, spelling van het woord 'air' is hier nvt want ik weet het zelf niet zeker :p , nvdr). Zelfs omgekeerd bestaat ook al! Mensen die er gewoon niet uitzien maar zich gedragen al zijn ze Zsofi Horvath .. Ok nu nix tegen Zsofi Horvath. She stunnes you with her eyes and suffocates you with a smile if-you-know-what-i-mean ;) maar daarom moet niet elke lelijke koe met een haar eigen zwaartekrachtsveld ... nee laat dit .. kga het anders zeggen: Nen lelijken hond met nen roze strik aan blijft nog altijd nen lelijken hond.

18:16 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

12-07-03

clowded thoughts > trippin'

They say I'm trippin', the way you got my whole life flippin'
They say I'm losin' it, just can't seem to keep my grip, baby

Alles geven. Volledig laten gaan. De wereld bestaat niet meer. Het is enkel ik, mijn wolk waarop ik wandel. Mijn gedachten in een donkere ruimte. Geen remmingen. Plat gaan. Mindgamez. Totally numb. A bit insane. Wa zegde? Licht .. twas er over :)

Vrijdagnacht in a nutshell. 'k Zijn weer eens grensverleggend bezig voor mezelf. Ik zoek mijn grenzen af and i like it. A lot. Just this once no boundries no limits .. It's not a way of living, it's my way of living.

We all cry when we feel pain, when love is gone we're not the same
It ain't a question of brains

22:50 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-07-03

crasheuh

Windows is bucht. Nee, kut met peren. Nee gewoon regelrechte aanslag op de vrije tijd van de mensen. 'k Bedoel maar .. vandaag heb ik persoonlijk in mijn eentje bewezen dat het dus perfect mogelijk is om een (1 maand) oude installatie van win 2k perfect om zeep te helpen door het installeren van een proggie dat wav -> mp3 files converteert.

Ik was/ben pissig. Mijn webbie zou eind dit weekend een updatejeuh krijgen. Nou lekker niet dus .. ben het lekker kwijt .. thx Bill (Gates, nvdr). Echt als Bill sterft denk ik dat el diablo himself zijn koffers pakt en zijn troon afstaat aan die kerel om zich aan zijn rechterhand te zetten. Win 2k professional my ass .. Had ik dus een fluit meer verstand van Linux ik had het geïnstalleerd. Wa zeg ik ? Ik heb het geïnstalleerd .. uit pure nijdigheid. Dat ik er langs geen kanten mee kon werken? 'k Zou het wel leren gvd.

Nu ja .. kzag al snel de hopeloosheid van die situatie in toen ik adsl probeerde te configgen onder Linux. En als je al eens iets niet wist dan zoek je het toch simpel op internet? Hehe foutje .. welk internet .. waar verbinding .. hoe inbellen?

Ennieweej .. genoeg op mijn scherm zitten gapen voor vandaag. 'k Ga vanavond feesje bouwen. De oukes van ne maat van mij zijn pleite en it's sleep over fest :) Zet de fles martini maar koud coz i'm on my weeh.

Nog rap effe mijn tanden kammen, mijn haar poetsen, mijn broek opeten en mijn broodje hesp aandoen.

22:00 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

10-07-03

under pressure > the notepad tric

Der zijn mij een paar mensen komen vragen op msn ivm met die notepad tric. (Terug te vinden in deze post ). Eigenlijk isser totaal nix aan. Maar khad geen zin om dezelfde silly uitleg een paar keer na elkaar te doen so here it goes:

Men neme briefpapier en een pen bij het handje. Ja, er is voorbereidend werk nodig .. wat dacht je ? Dat sympathiek en humoristisch overkomen spontaan moet komen ? Ja ? Awel .. eigenlijk wel, maar deze keer dus niet ^_^
Als je iemand ziet staan waarvan je dus denkt .. cute .. stap je erop af zoals bijen op een .. euh .. stappen zoals een bij .. sterk bezig. Dus je stapt erop af zoals .. euh ..
Je stapt er gewoon op af ok ? :p
Dan begin je gewoon iets in de trend van: Yo ik en mijn vrienden zijn dus met een discussie bezig over de meest zielige en triestigste openingszin ooit. (Toon het papiertje .. laat het niet vallen .. bezweet het niet .. doe normaal .. casual .. of doe tenminste een poging tot ^_~ ) We geraken er dus niet uit en daarmee kom ik u der maar ff mee lastig vallen..Op het papier komt dan:

 1. ken ik u niet ergens van?
 2. wil je slowen ? fijn! dan kan ik mij op uw plek zetten
 3. ik en mijn vrienden doen een enquete naar de slechtste openingszin ooit....
Ok vanaf hier heb je dus 2 mogelijkheden:
 • Ze lacht ermee en antwoordt .. whippie
 • Ze vindt het maar lullig en kan er niet mee lachen
In dit laatste geval ben je gewoon beter af zo .. 'k Bedoel maar .. Als je hier niet ook maar lichtjes mee kan lachen ben je zielig of bekrompen en dan is het gewoon je tijd niet waard.

This stuff is gold .. Voor elke date, lief, kennis, vriend, vriendin, whatever wens ik 1 pint auteursrechten ;)

Asjeblieft :x

20:48 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

weapons of mass destruction

ga naar google.com en typ 'weapons of mass destruction' in. Klik dan op 'Doe een gok' en lees de foutmelding. Op 't eerste zicht lijkt het een gewone error maaaaaaar ....

lukt het niet via google? teleport

20:13 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Noobie guide to strangers

Er zijn zo van die dingen aan mezelf die ik niet begrijp gewoon. Ik vind mezelf vrij spontaan. Redelijk openstaand tot nieuwe dingen. En kga nooit een discussie uit de weg. Ook niet over de simpelste dingen trouwens. 'k Zie mezelf nog altijd meegaan in de meest elementaire biologische en historische stelling ever: 'een vleermuis eet geen spinnen' ^_^

Maar wanneer het gaat om een eerste gesprek met iemand kan ik me totaal niet voorstellen dat ik ook maar lichtjes een leuke indruk heb gemaakt. Laat staan dat er al zo'n gesprek komt :) Meestal klap ik al dicht nog voor ik de moed heb bijeen geschraapt om naar iemand toe te stappen .. Maar zet er iemand naast die ik al langer ken en kvoel geen druk of faalangst of whatever ge zoiets noemt da ge voelt op zo'n moment ..

'k Denk dat iedereen wel al eens heeft zitten filosoferen over de meest geschikte one-liner of de meest grappige .. En eigenlijk heb ik er zo nog maar 1 gebruikt ( de notepad tric .. begrijpe wie begrijpe kan ^_~ )

Anyway hier zijn de andere die mij zijn bijgebleven:

 • Ik heb geen openingszin maar jij hebt een opening en ik heb zin
 • Ey ik ben scribs, van 10 tot 20 in 3.6
 • Gaan we om ne pizza en dan sexen ? Of hou je niet van pizza ?
 • Wil je slowen ? Fijn dan kan ik mij op uw plaats neer zetten ...
 • Heb jij vuur ? Ah fijn dan heb je ook wel een sigaret voor mij.
 • Ken ik u ni van volgende week vrijdag ?
 • Woman your legs must be tired cos you've been running thru my mind all day! (fresh prince)
 • Gvd tis hier heet! Of ben jij dat alleen ?
 • Hoe wil je je eike morgenochtend? Gekookt, gebakken of bevrucht ?
Nu ja ik kan er om lachen en ik heb niet te klagen over mijn social life of zo .. tis gewoon bagger dat ik bij momenten het zelfvertrouwen verlies om eens goed op mijn bakkes te gaan :)

01:55 Gepost door scribble | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |